Výzva ministrovi Dienstbierovi k okamžitému odstoupení z funkce a veřejné omluvě

Mýtus o romském koncentráku v Letech u Písku je podle dostupných informací lež“ – toto moje tvrzení z letošního léta byla PRAVDA. Uvedla to aktuálně Policie na základě vyšetřování trestních oznámení, která na mne podala za tento můj výrok různá romská sdružení a s nimi spojení aktivisté. Policie ve svém rozhodnutí uvádí, že moje vyjádření má HISTORICKY DOLOŽENÝ PRAVDIVÝ PODKLAD a že tedy nebyly zjištěny skutečnosti, že by byl z mojí strany spáchán trestný čin, přestupek nebo jiný správní delikt a ani jsem se dle policie NEDOPUSTIL popírání genocidy či holokaustu. Rád bych tímto poděkoval policii i státnímu zastupitelství, že se nenechali strhnout mediální štvanicí vůči mojí osobě.


Ministr pro „lidská práva“ Dientsbier mne přitom za tyto moje pravdivé výroky vyzval k odchodu z politiky, Kalousek řekl, že jsou hanebné a premiér Sobotka řekl, že popírám historické skutečnosti.


Vyzývám tímto ministra Dientsbiera, aby se mi okamžitě veřejně omluvil a také aby okamžitě odstoupil z funkce ministra, protože není možné, aby takový člověk nadále setrvával v takové funkci. Není možné, aby byl nadále ministrem „pro lidská práva“ člověk, který místo aby hájil rovná práva pro všechny občany, tak pravdu a spravedlnost svým kritikům upírá.


Také média mne za tento výrok dlouhodobě špinila a dehonestovala – a doufám, že teď slušná média napíší pravdu. Za pravdu se holt v Čechách historicky i upalovalo. Smutné zjištění.


Letos v létě jsem řekl na dotaz Parlamentních listů toto a tato slova byla předmětem šetření:


Pokud jde o Lety, bude dobře si ujasnit, co tu chceme budovat. Mýtus o romském koncentráku je podle dostupných informací lež. Byl tu pracovní tábor pro osoby, které se vyhýbaly řádné práci, včetně Čechů a Němců z protektorátu. Internováni nebyli na základě etnika, ale cikánského způsobu života, to znamená, že pracující Romové tu nebyli. Dozorci téměř do konce fungování tábora nebyli ozbrojeni a velitel tábora bral svou služku a zřejmě milenku do kina. V táboře nebyl nikdo nikdy zabit – lidé umírali v důsledku staroby a chorob, které do tábora přivlekli kvůli svému předchozímu kočovnému stylu života. Zásadní problém byl však velitel, který jednak skutečně bil vězně a tajil špatný stav tábora, ale byl odvolán a do tábora byla poslána lékařská pomoc. Oběti v táboře rozhodně nebyli oběti jakéhokoli holokaustu. Naopak srovnávání je neúctou ke skutečným obětem holokaustu, ať už Romů nebo Židů, ve skutečných koncentračních táborech. Samozřejmě platí, že jakékoli násilí na lidech odmítám a odsuzuji.“


Tomio Okamura

předseda hnutí Úsvit


Poznámka

Samozřejmě byl a je zde zájem „našich některých politiků a médií“ tvrdit, že v Letech byl koncentrační tábor, a že jeho dozorci byli neméně bestiální než ty němečtí v koncentračních táborech.

Naši výtečníci“, také tvrdili, že koncentrační tábor v Letech vznikl z české iniciativy. Cíl byl jasný. Dehonestovat český národ. A jak tito naši pomlouvači trvali na svém. Kdo řekl pravdu, tak jej pronásledovali. A tak je tomu i v dalších směrech. Lhát je politicky korektní, mluvit pravdu je politicky stíhatelné. Kam až jsme se to dostali?

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz