Vojislav Šešelj, představitel Srbské radikální strany, se obrátil k ruskému národu s výzvou: Nezraďte svoji zemi, nevydejte svého prezidenta!


Drazí bratři,


já, moje rodina, moje strana a celý srbský národ je nyní s vámi ve složitém období, v němž se ocitla vaše země. Chci vám říci, že my jsme též po dobu pěti let trpěli sankcemi západního imperialismu. Dokonce i my, Srbové, malí Rusové na Balkáně, jsme přežili.


Pokud si vzpomínáte, po bombardování zbavili moci Miloševiče. Velmi si přeji, abyste věděli, že chtějí zbavit moci Putina, protože je vlastenec, miluje svoji zemi, není zrádce.


Nechoďte na demonstrace, které připravili na jaro k destabilizaci Ruska a Putina! Jste podporováni mnoha zeměmi, silnou Čínou, silnou Indií, Irán i Turecko se staví na stranu Ruska, a nakonec samozřejmě také Srbové! Sankce nic nezmohly, ani Srbsko nešlo na oprati Západu, ale opozice sponzorovaná západními penězi uspořádala demonstrace. Jediný způsob – vojenská intervence, a byli úspěšní. Srbsko bombardovalo natovské monstrum.


Musíte pochopit, že je velmi důležité, abyste se podělili o moje sdělení, kde jen můžete. Domnívám se, že všichni Rusové si moji výzvu přečtou. Nezrazujte svou zemi, nezrazujte svého prezidenta Putina! Zvítězíte, pokud budete jednotní! Nedovolte Rusku, aby opakovalo osud Jugoslávie!


Volný překlad z ruštiny pro České národní listy dr. O. Tuleškov


2014-12-21 (17:32)

Zdroj: http://rusvesna.su/third_world/1418922398


www.ceskenarodnilisty.cz


https://www.facebook.com/pages/%C4%8Cesk%C3%A9-n%C3%A1rodn%C3%AD-listy/490810227709170



.


Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz