Útoky proti prezidentu Zemanovi jsou útoky

proti svrchovanému lidu


Vůbec nejde o nějaké vulgarismy, o soukromé letadlo nebo podobné „problémy“, ale o stanovisko prezidenta republiky k Rusku, Ukrajině a Číně. Proto se jej rozhodli „pravdoláskovci“ potrestat. Do štvanice proti němu se zapojila pražská kavárna, havlisté všech odstínu, sudetomilové, bémové, sudeti a poslušná média pod cizí taktovkou, možná americko-německou, ze všeho dělají celoevropskou a snad dokonce i světovou otázku. A nakonec nespokojenost s prezidentem má zřejmě vyvrcholit velkou demonstrací 17.11., jíž už někteří svolávají.


Když se blíže podobáme na organizaci probíhajících „protestů“, připomíná nám přípravu na barevnou revolucí, které již dříve proběhly a s nimiž jsme se již mohli důvěrněji seznámit. Má tedy proběhnout u nás další „jaro“, a to dokonce již koncem podzimu?


Toť otázka. Demokracie nefunguje, jak by si panstvo přálo. Předem určeného prezidenta, jenž byl nám určen, neposlušný lid nezvolil. Naopak dal většinou své hlasy M. Zemanovi. Poražení demokraté se s tímto stavem nechtějí smířit. Od začátku dávali najevo, že Zeman není jejich prezidentem. V Evropě se stává novým demokratickým zvykem, že když se jedna volba nepovede podle přání evropské, či dokonce světové vrchnosti, musí následovat reparát. A tak ti poražení si myslí, demokracie sem, demokracie tam, stejně jde jen o balamucení obyčejných lidí, že všechny prostředky, které by vedly k sesazení prezidenta republiky, jsou dobré, když jejich předzvěděný kandidát nato usedne na prezidentský stolec. A tak se činí, jak můžou. Zostuzují prezidenta již po značné části světa. Dělají především ostudu nám všem, nikoliv prezidentovi. Zaprodaná média, včetně všehoschopných novinářů, ochotně slouží k dosažení kýženého cíle.


Naše zpravodajská služba se nedávno nechala slyšet, jak nebezpeční jsou u nás ruští a čínští agenti. Na ty ostatní zapomněla. Když si uvědomíme, že dokonce někteří němečtí zpravodajci jsou na výplatních listinách CIA, rovněž tak i někteří novináři, pak jak to je u nás? Asi nebudeme výjimkou. Ale jen se o tom zmínit je již politicky nekorektní. Musíme zachovávat diskrétní prostředí, aby tito investoři od nás „neodešli“.


A tak celá stranicko-politicko-mediálně-bezpečnostně-ekonomická mašinérie je v chodu. Zeman má být odstraněn z Hradu. Co na tom, že o to usiluje menšina? Vždyť je řvavá a nadto mocná. Proto jde především o to, zda demokratické principy budeme zachovávat, či nám budou sloužit pouze pro okrasu. Menšina mocenskými prostředky se hodlá dostat k vládě. Je jí jedno, co požaduje lid. Ten, jak vyplývá z průzkumů, stojí ve většině za svým řádně a demokratický zvoleným prezidentem. Proto útok proti prezidentovi je současně i útokem proti svrchovanému lidu. Pokud chceme se nazývat dále demokratickou společností, pak jeho svrchovanost musíme ctít, neboť stojí výše než moc, síla a egoistické zájmy menšiny. Liberální demokracie ukázala svou nemohoucnost. Našim programem proto, v zájmu velké většiny lidu, pokroku i naší budoucnosti musí být demokracie humanitní v pojetí T.G. Masaryka a E. Beneše. Lid se tak stane suverénem nejen v oblasti politické, ale také v sociální a hospodářské.

Dr. O. Tuleškov

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz