Stále nevinně trpící Němci

Ing. Jiří Vacek


Hitler neustále vytruboval do světa lži o trpících Němcích, například v Československu. Pravda byla, že měli větší demokratická a lidská práva než Němci v Říši. Ti je pod vládou Hitlera neměli. Přesto svět těmto lžím věřil.

Dnes opět Němci točí filmy viz „Hitlerovy děti“ nebo „Hitlerovy poslední vánoce“. Líčí tam osudy německých žen a dětí, jak trpí pod nesmyslným spojeneckým bombardováním, „protože válka byla prohraná“.


Ano, válka byla prohraná, ale němečtí vojáci ve své obraně Hitlera naprosto nepolevovali. Válčili dál, to jest vraždili spojenecké vojáky bez ustání. Vraždili dokonce přímo válečné zajatce. Sestřelené spojenecké letce právě ty německé ženy, které nás německé filmy nabádají litovat, spolu s Hitlerjugend, lynčovaly. Ony samy s Hilterjugend propátrávaly lesy a vězně uprchlé z koncentráků předávaly esesákům, kteří je rovnou utloukli k smrti. V mnoha případech je němečtí civilisté vraždili sami a to celé jejich skupiny ve velkém.


Postačí shlédnout filmy USA o generálovi Pattonovi, abychom viděli, že Němci vůbec nepolevovali v odporu. Co je horší, němečtí vojáci tím umožňovali pokračování masového vraždění vězňů z koncentráků. To nejen neustávalo, i když byla válka prohraná, ale naopak se stupňovalo do obrovských zločinů v pochodech smrti. V nich zahynulo přes 700 000 nevinných vězňů včetně dětí a žen v posledních dnech války.

O charakteru tehdejších Němců jasně vypovídá i jeden díl uvedeného seriálu „Generál Patton, rozdrcení Říše“. Líčí, jak američtí vojáci osvobodí jeden německý tábor s vězni. Bylo to začátkem března 1945.

Uprostřed tábora nalezli ležet hromadu několika desítek postřílených vězňů. Němci je zavraždili 4 hodiny před osvobozením. Všude kolem ležela neživá těla stovek vězňů. To je ono německé „válka byla prohraná“. Byla, ale Němci vraždili, dokud mohli. Není známo, že by proti tomuto vraždění nějaké tehdejší ženy, které máme litovat, protestovaly. Některé naopak přímo vypovídaly, jak spojenecké letce nenáviděly.

A tak v uvedených filmech dnes, v roce 2013 máme znovu Hitlerovu lež o nevinných trpících Němcích. Tentokrát bez Hitlera, takže se nemají možnost vymlouvat: „My nic, to Hitler“.

A jako tehdy i dnes mnozí tomuto hitlerovskému lhaní pod vlivem nepravého soucitu věří. Proč nelitují ty statisíce skutečně nevinných vězňů včetně tisíců nevinných dětí, které Němci zavraždili těsně před příměřím, je záhada. Například v Terezíně v Malé pevnosti popravovali ještě 2. května roku 1945. Větší vrchol zvrhlosti je si možné jen těžko představit. Vraždili jen proto, aby ukojili své zabijácké choutky.


Jak jsme se měli dobře za Rakouska


Někteří naši přední politici myslí spíš jako Rakušáci nebo sudeťáci. Neustále nám například lžou, jak jsme se měli za Rakouska dobře.

Jaká je pravda, věrně líčí kronikář Stodůlek pan Vlasák. Článek „Z kroniky Stodůlek pana F. Vlasáka“ otiskuji celý z časopisu Prahy 13 „Stop“, duben 2014. Líčí, co se dělo 2. roku 1. světové války 1916.


Z kroniky Stodůlek pana F. Vlasáka

Různá nařízení a události (1916)


Od polovice března 1916 byly zavedeny cukerní lístky. Na osobu bylo vyměřeno měsíčně nejvýše 1 ¼ cukru. Sedmnáctiletí byli přijímáni ku dráze. Také invalidé se museli hlásit k odvodům. 10. dubna 1916 byl zaveden letní čas. Zabavené byly pohlednice Ústřední matice školské s vyobrazením Řípu, před nímž stojí jezdec na koni s praporem tříbarevným. Dále pohlednice s vyobrazením zápasníka bodajícího saň. Od 10. ledna byly v platnosti chlebenky, dle kterých smělo býti spotřebováno denně na hlavu 240g pšeničné, žitné, nebo ječné mouky. Ti, kdož těžce pracovali, směli spotřebovat 300 gramů, přičemž 5g mouky odpovídal 7 gramům chleba. Byla ohlášena konfiskace románu Aloise Jiráska „Temno“. Počátkem srpna byly vydány železné 20-ti haléře a staženy niklové. Byla rozpuštěna Česká obec sokolská a Svaz slovanského sokolstva pro nepřátelskou tendenci proti monarchii a dynastii. 20. srpna vešlo v platnost nařízení o výměně mosazných klik a dveřního kování.

Vybral Dan Novotný

***

Vše, co bylo české a ve prospěch českého národa, Rakušákům vadilo: české vlastenecké spolky, české dějiny v pravdivém podání A. Jiráska, prostě vše české.

Stejně protičesky smýšlející lidé tehdy jako dnes bojují, jak mohou, proti opravdu českým zájmům. Když dnes nemohou zakázat Jiráska – ač by tak rádi udělali, alespoň jej znevažují. Zastírají pravdu statisíců padlých českých mužů, zničené hospodářství a bídu celého národa, kterou Rakušáci zavinili rozpoutáním války tím, že tvrdí: „Neví se, proč válka vlastně vypukla“.

Bylo to přece Rakousko spolu s Německem, kterou ji po vzájemné dohodě vyhlásili a čtyři roky vedli. Ten, kdo válku vyhlásil a začal, ten ji přece také chtěl. Kdyby Němci a Rakušáci nechtěli válčit, tak by neválčili, ale snažili by se jí zabránit. Místo toho kladli svým protivníkům podmínky, které je ponižovali a věděli předem, že jsou pro ně nepřijatelné.


V roce 1916 již několik set tisíc českých rodin – dětí, vdov a rodičů oplakávalo své otce, děti, manžele a živitele, kteří padli na frontě jen proto, že se dvěma císařům – rakouskému Franci Josefovi a německému Wilhelmovi – zachtělo dobýt Evropu. Tak dobře nám Habsburkové vládli.

Taková je pravda. I to se příznivci militantních Němců a Rakušanů pokoušejí zastřít, když dnes tvrdí: „Nikdo neví, proč 1. světová válka vypukla“.

Ví se to velmi dobře: oba císařové se setkali a domluvili se, že dobudou Evropu. Proto jejich příznivci neustále opravují a upravují dějiny, aby nás ohlupovali ve svůj prospěch, který není prospěchem našeho národa ani státu, ale sudeťáků a Rakušáků.




Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz