Sociopat močil na věčný oheň ve Stalingradu

Nedejme hanobit posvátné symboly lidstva !


Neuvěřitelný případ? Nikoli! Egyptský student ve Stalingradu, právě v období slavného výročí největší bitvy lidstva proti netvorům v dějinách, zhanobil posvátný symbol statisíců padlých hrdinů, kteří zachránili nejen Sovětský svaz, ale celou civilizaci před hordami nacistických Hunů. Sice byl zajištěn, byl souzen řádným soudem. Dostal velmi mírný trest jeden a půl roku vězení. Následky jeho hrozného činu však tento trest daleko převyšují.


Zločinec tím dal nejen Rusům, ale i celé světové veřejnosti hned několik signálů. První signál byla naprostá ztráta sebekontroly jedince, exhibice proti posvátným symbolům nejen tehdejšího SSSR a nástupníka Ruské federace. Druhým signálem byla potupa vlastní země. Co si mají nejen Rusové, ale všichni civilizovaní lidé, myslet o takovém reprezentantu ze země, honosící se nejstarší civilizací světa? Třetím signálem byla jakási výzva neonacistům a veškeré antislovanské sebrance - klidně zhanobíme jejich posvátné symboly, kašleme na ně! Tento akt nelze omlouvat jako "čin neznalého primitiva" - jde o vzdělance! Při pohledu na tento skandál nelze nepřipomenout jistá nacistická podhoubí, která se v zemi pyramid zahnízdila již od II.světové války. Tam již tehdy byly síly nepřátelské Britům i ostatním civilizovaným zemím bojujícím proti nacismu. Ne náhodou kroky starých nacistů včetně válečného zločince Skorzenyho směřovaly po válce do Egypta. Je dostatečně známo, jak Skorzeny školil samotného Násira i Anvara Sadata. V Egyptě působila spousta spojek organizací nacistických Org a Odessa. Kdoví, jaké jedovaté kořeny toto vše zanechalo v mladších generacích ?


Nejen odbojáři a legionáři, ale všichni myslící a čestní lidé musí takovou hanebnost odsoudit jako výstražný příklad hnusného excesu proti posvátnému symbolu nesmrtelné sovětské a ruské zásluhy o záchranu světa.

Odbojáři by měli vyjádřit hluboké sympatie nejen ruskému lidu, ale i současné vládě pana presidenta Putina za ochranu odkazu Stalingradu nejen pro současnost, ale i pro budoucnost.

My všichni, kteří se skláníme před hrdinstvím a oběťmi Stalingradu, odsuzujeme bezpříkladné hanobení věčného ohně ve městě na Volze. Naše úcta a vděčnost naopak patří těm ruským a sovětským lidem, kteří zachránili lidstvo před fašistickým morem.

Za ČSBS Boskovice PhDr. Jiří Jaroš Nickelli




Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz