Rusové, vzdejte se...

Eurlng Dr Bohumil Kobliha


Od jara roku 2014 ze nezastavily útoky Západu proti Ruské Federaci (dále RF). Ať už jsou to slovní tirády v podpoře pro utlačené Vzbouřené Pusinky, Putinem zneuznané hochy, či ony vyjádřené hospodářskými sankcemi.


Právě ty došly tak daleko, že francouzský prezident Hollande žádal v prvním týdnu ledna 2015, aby pan Obama upustil od dalších sankcí proti RF. Čtyřicátý čtvrtý president USA totiž pozapomněl, že Rusko je obrovským odbytištěm zbytného EU produktu, jako je právě výroba kosmetického průmyslu francouzského atd.


Program soběstačnosti a nezávislosti Ruské Federace na dodávkách Západu, vyhlášený Vladimírem Putinem při zasedání Dumy 4.12.2014, začíná hlodat do plánů odbytu výroby a očekávaných zisků přátel USA.

Kdyby jenom to.


Už dříve Ruská Federace projektovala sladit dodávky ruské nafty a zemního plynu do západní Evropy s rostoucí potřebou. Plánovala další zásobovací sítě a nyní připravuje tak zvaný Jižní proudu (South Stream Pipelíne). Projekt ovšem dráždí vyznavačku Čtvrtého Reichu paní Merkelovou, poněvadž s rostoucími RF dodávkami EU ztrácí ekonomickou váhu a vliv. Od minulého sezení G20 v Brisbane se snaží Putina vykolejit a zároveň proti němu buduje koalici, založenou na plynu slov. Ovšem právě Evropskou Unií připravované "kvantitativní ulehčení" (tištění nekrytých bankovek) dokládá její sílu. I když straníci paní Merkelové v intencích "Deutchland, Deutchland über AIles..." už zcela nepokrytě vytrubují, že tato dáma nemá alternativu, leč vést odboj proti RF. A tak se dočítáme v posledních větách dvoustránkové snůšky The Sunday Times z 30.11.2014 (str. 36-37) "Putin anti-gay...", že paní Merkelová je "neoddiskutovatelně vůdcem k jednání s Ruskem, které se stává hrozbou Evropě." I?!


The Sunday Times z 30.11.2014 také neopomenuly připomenout, jak RF "svazuje" hospodářsky země Evropy na základě svých půjček!!! Hrozí se, že jen do Bulharska RF investovalo sedm miliard pro rafinerii Lukoll, a že Bulharsko bude napojené na "South Stream Pipeline". Jakoby RF měla zakázáno s kýmkoliv obchodovat... Nebo jen s panským dovolením USA či NATO!?! Srbsko rovněž podporuje projekt RF "South Stream" a nastojte nedávno mělo manévry spojené s vojenskými silami RF. Vojenské manévry patrně smí dělat jen NATO se svými (US) vazalskými státy, včetně s těmi co hraničí s RF. Rusko poskytuje technickou asistenci i Mad'arsku ve výši osmi miliard f: pro výstavbu nukleární elektrárny PAKS. Pro Slovenskou republiku je RF klíčovým investorem v jejich energetickém sektoru. Podobné investice se odvážila RF rozjet také v Rakousku, Itálii a Francii. To jsou ty pí. Merkelové hrozby Ruska Evropě!


Paní Merkelová jako "neoddiskutovatelný vůdce Evropy" proti Putinovi to nemá jednoduché, i když je podporována svazkem Rothschildlandu (Izrael, USA, GS). Bojí-Ii se někdo vyslovit/oslovit Izrael tedy připomeňme, že pro něj staví Německo bitevní lodě. Zde obchodu nevadí, že byl holocaust...

Také tištění dalších "zelených žabích kůží' USA paní Janičky Yellen proti Dvojhlavému orlu zlatých pětirublovek nemá zítra šanci, a tak nezbývá než jen veliká Merkelská výzva:

"Rusové, vzdejte se - nebo prohrajem..."

Londýn, 9. ledna 2015

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz