Projev P. Rejfa  na  demonstraci Aliance národních sil, Praha, Palackého náměstí, 17. 11. 2016

Vážení spoluobčané,

scházíme se při výročí popravy devíti českých studentů v Dělostřeleckých kasárnách v Praze – Ruzyni 17. listopadu 1939. Byl to následek odporu českého studentstva proti německé okupaci.

V současné době jsme v obdobné situaci. Historie je převracena naruby. Do zahraničí putuje podle kvalifikovaného odhadu ekonomky Švihlíkové téměř 500 miliard Kč ročně. Z Bruselu – centrály současného eurogermánského protektorátu - nám přicházejí direktivy, které jsou ničivé pro náš stát, pro naše obyvatelstvo. V poslední době např. rozhodnutí evropského soudu o tom, že imigrant nesmí být internován, ani násilně deportován, tedy poskytující volnou působnost pro imigrační vlny – alternativní zbraň hybridního válčení proti evropským zemím i naši vlasti.

 

Jako v minulosti je k nám nasouvána a podporována pátá kolona – takzvaní sudetští Němci. Z historie víme, že se nesmířili se vznikem samostatné Československé republiky, protože ztratili postavení panského etnika v naší zemi z doby Rakouské monarchie. Proto naprostá většina z nich podporovala Hitlera, v němž viděli záruku opětného „vyhoupnutí se do sedla“. Ve volbách v r. 1935 se stala Henleinova strana nejsilnější stranou v ČSR, 1.260.000 sudetských Němců bylo členy NSDAP. Za rozvrácení republiky dostalo od Hitlera 1.529.000 sudetských Němců vyznamenání. Také byla velmi malá část sudetských Němců, která Hitlera nepodporovala, 200.000 jich proto nebylo odsunuto.

 

Nyní se sudeti u nás opět prosazují, s pomocí zrádců v naší republice. Vládní činitelé jezdí na sudeťácké sjezdy, podporují jejich aktivity v naší republice. Naposledy akce ztv. Smíření 2016. Přitom ve svých stanovách má sudetoněmecký landsmanšaft tzv. znovuzískání vlasti a odškodnění za odsun. Pan Sobotka je vyhlašuje za naše spojence. Na rozdíl od názorů pana Sobotky, sudetoněmecký landsmanšaft se nezřekl tzv. práva na vlast a na odškodnění za odsun, což je v příkrém rozporu s mezinárodním právem. Avizovaná změna stanov SL se nekonala. I kdyby se mluvčímu německých sudeťáků, panu Posseltovi, podařilo změnu stanov SL nechat zaregistrovat, nic to nemění na postojích SL. Posselt v loňském roce 12.11. ve Vídni, při jednání s vedením rakouského SL ujišťoval, že žádné pozice nejsou opouštěny. I v restitucích Posselt věří, že uplatnění požadavků sudeťáků bude dosaženo změnou vědomí Čechů, že zástupci lidu je budou vymáhat na mocenských orgánech ČR. Před několika týdny se vyjádřil Zeihsel, přeseda rakouslého SL, že vedou přímé rozhovory s českou stranou o odškodnění tzv. Novorakušanů. To jsou ti Němci, kteří na konci války z Čech sami utekli, nebo po jejím skončení byli odsunuti.

 

Mohou nás přitom oni odškodnit za 360.000 našich občanů, kteří zahynuli ve 2. světové válce? Z poválečných reparací stanovených pro Československo Pařížskou konferencí v r. 1946, které činily 360 mld. předválečných korun (dnes to činí odhadem 3-4 biliony Kč) nám splatili necelé 1 %.

 

Z ČNL jsme v peticích a dopisech jak pana Zaorálka, tak pana Sobotku upozorňovali na nepřijatelnou vstřícnost k požadavkům sudeťáků a na to, že naopak my máme neuhrazené pohledávky u Německa. A dostali jsme odpověď, že otázku německých reparací považují za uzavřenou a vyřešenou a že v této věci úřad vlády žádné kroky nečiní. Dochází tím k porušení mezinárodního práva, k popření základního principu, že agresor je povinen napadené straně škody uhradit.

 

Jestli se domníváte, že placení náhrad sudeťákům od nás nehrozí, mohu vás informovat – opět z tiskového orgánu rakouských sudeťáků - že srbská vláda jim již začíná vracet majetky a začíná s odškodňováním. Přitom za 2. světové války hitlerovci vyvraždili 1,5 milionu Srbů. Ovšem po nedávném rozbití Jugoslávie vojsky NATO, je v Srbsku, podobně jako u nás, kolaborantská vláda. Ta na tuto nehoráznost přistupuje. Jestli se proti tomuto současnému Drang nach Osten, proti sudeťákům, nezačneme silně bránit, dopadneme jako Lužičtí Srbové.

 

Nesmiřujme se s Drang nach Osten současné doby, s převracením naší republiky v 17. zemi Německa. Máme na očích nedávné pohlcení východního Německa, kdy tamější průmysl byl potlačen a osis jsou stále chudými příbuznými. Kdyby nás Německo rozsekalo na euroregiony a pak pohltilo, stali bychom se zákonitě jeho plnohodnotnou kolonií, smetištěm pro Německu nepohodlné odpady i pro odstrkované migranty z Německa. Pokud by trval tah globálních elit na přeformátování Evropy, pak bychom se mohli stát po sudetských Němcích a privilegované vrstvě z řad muslimů třetím podřadným etnikem v naší vlastní zemi. Nepodporujme vlastizrádné politiky, klaďme odpor rozvratným akcím EU, Německa.

P. Rejf

www.ceskenarodnilisty.cz       

  

https://www.facebook.com/pages/%C4%8Cesk%C3%A9-n%C3%A1rodn%C3%AD-listy/490810227709170