Odbojáři – konstruktivní síla, sudeti a kolaboranti silou destrukce


Odbojáři jsou tvrdí, útočí, kritizují, odsuzují, ale nikdy planě nezuří. Odbojáři jsou legitimisté republiky, dekretů prezidenta republiky, Postupimi, Pařížské reparační dohody a poválečného uspořádání. 

Sudeti a kolaboranti jsou vzbouřenci a vede je vzbouřenec Schwarzenberg  se svou asociální stranou národních a státních zrádců.


Jako konstruktivní síla například navrhujeme obnovení nebo novelu zákona na ochranu republiky. Žádný stát na světě hodný toho jména si nemůže nechat neustále společensky rozvracet své státní zřízení. A toto se právě děje u nás už více než dvacet let. Zákon na ochranu republiky například prodloužil život I. ČSR, když odhalil například spiknutí sudetského Volkssportu a učinil s ním krátký proces.

Dále je nutno apelovat na občany, nevolte strany, které vysílají delegace či delegáty na sudetské srazy, nevolte strany,které žádají nebo mlčky podporují zrušení dekretů a zboření poválečného uspořádání státu, tedy návrat do protektorátu. Bratři Slováci si také odhlasovali "nehnutelnost dekretov"! Toto jsou na rozdíl od kvaků tzv. hlavních médií velice aktuální a současné otázky, protože vedou k snahám rozparcelovat republiku na majetky německých řádů, kolaborační šlechty a vatikánců. Odbojáři toto vše vidí velmi ostře a přesně, protože s tím mají historickou zkušenost, již nemají dnešní političtí nýmandi a pohrobci destrukčních protektorátních sil.


Dále je třeba neustále odhalovat destruktivní státoprávní charakter havlismu a jeho následníků, což je u nás právě pan Schwarzenberg a jeho společníci. Křesťanství v jejich podání je asociálním, výrazně zpátečnickým učením, které je nepřijatelným pro skutečné křesťany. Je i v hrubém rozporu s pojetím katolické sociální doktríny, jíž hlásá současný papež. František.

Pan exprezident V. Havel to byl, jenž zahájil destrukci státu omluvou sudetům a návrhy na "změny charakteru státu" počínaje názvem (vzpomeňme na to, že právě on vyvolal tzv."pomlčkovou válku"!) a konče přetrháním svazků s našimi slovanskými spojenci (Ruskem a Srbskem), v čemž hlava nehlava pokračuje jeho epigon Schwarzenberg, jenž tancuje mezi vejci české politiky jako slon.


Toto je současně stanovisko okresního výboru ČSBS Boskovice.

Jiří Jaroš Nickelli, předseda OV ČSBS Boskovice





Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz