Neslibný začátek roku 2012 „Konce světa“

Eur Ing Dr Bohumil Kobliha


Jen nám dovoněla na stole vánočka a pookřáli jsme ze Silvestra, už se na nás přiřítila světová poselství. Čtyřicátý čtvrtý prezident USA Barack Obama nám oznámil ve své novoroční adrese, že bude šetřit i na zbraních a že se jeho zájem přestěhuje z Předního východu na ten Dálný.

Nic zcela nového. Už v adventu 2011 US výzvědná družice zaznamenala vyplutí první čínské mateřské letadlové lodě (MLL). Ta bude zřejmě chránit čínské průzkumné vrty v Jižním čínském moři, kde jsou údajně nejnovější a největší zásoby nafty na světě. Na to černé tekuté zlato si kdekdo okolo, včetně USA, dělá zuby. Čínská MLL je ruského původu a přestavěná dle potřeb. Rusové jim prodali zřejmě svůj „Krivoj“ (jejich jediná MLL), oni ho nepotřebují. Případnou obranu i protiútok zajistí flotila nových Kursků. Britové odmítli (jistě na pokyn bratrského USA) čínskou nabídku, že odkoupí jejich právě vyřazenou MLL „Ark Royal“. Jak jinak?

US Navy už před tím v listopadu 2011 poslala do Jižního čínského moře flotilu svých nejmodernějších (stealth) fregat. Prý budou hájit bezpečnost zemí rozesetých kol Jižního čínského moře, zejména Filipín a spřáteleného království Sarawaku. Jde ovšem i o „ochranu“ všech ostrůvků jako jsou Paracelské ostrovy, a kde se v okolí najdou nejvýhodnější místa pro budoucí těžbu nafty.

Že se Čína nevzdá svých nároků je pravděpodobné, a tak někteří analytici se domnívají, že nová válka začne s Čínou a ne na Středním výhodě, jak se všeobecně soudí.


Že to s tím stažením US Army a US Navy ze Středního východu – a zejména jejich Páté flotily (bojové grupy) z Perského zálivu, která řídila a raketami podporovala útok na Irák – není tak, jak se prezentuje, usoudili také v Iránu. Jejich vrchní velení oznámilo námořní manévry a 2.ledna 2012 zdárné odzkoušení iránských nových řiditelných raket země-loď GHADER, a raket proti lodím jménem NASR. Že by si v případě střelby naostro rovněž Rusové vyzkoušeli prakticky torpédo-rakety proti MLL typu GRANIT, je nabíledni. Iránci dali také na vědomí, že znemožní-li USA a EU mírové obchodování Islámské republice se západem (zmrazení iránských pohledávek a majetků u západních partnerů a bank), Irán uzavře Hormuzskou úžinu kudy teče 80% v zálivu vytěženého černého tekutého zlata (ostatní jde ropovody).

Úžina je pouze dvacet osm (28) mil široká a navíc je oproti na přiklad Britskému kanálu (La Manche) daleko mělčí a bez proudění. Proto její uzavření, včetně zaminováním, je poměrně snadné. Úžinu lze přirovnat ke dvouproudé silnici, kde jedním směrem odplouvají naplněné tankové lodi ven, v počtu několika desítek denně, a v opačném směru do Gulfu připlouvá stejný počet lodí k natankování.

Evropský kontinent odebírá přibližně půl milionů barelů iránské nafty každý den. Odmítne-li EU právě vznesenou žádost prezidenta Obamy na odběr této nafty a vyhlásí-li embargo 30. ledna 2012, jak oznámeno, dojde k energetické kalamitě. Pro některé evropské státy embargo by vedlo přímo ke katastrofě. K té by došlo v případě Řecka a Itálie, které mají s Iránem výhodné obchodní smlouvy, zejména se týkající nákupu laciné nafty.


Je samozřejmé, že uzavřením Hormuzu vyletí zároveň ceny surové nafty daleko nad hladinu 147 dolarů za barel, jak jsme zažili v roce 2008, a zhorší se už tak nedobrá ekonomická situace EU. A kdo si kapsy namaže a kdo zdražení odnese?

Mluvčí US Páté flotily v Perském zálivu prohlásila 29.12.2011, že uzavře-li Irán Hormuz, USA provede protiakce. Celá záležitost blokády atd. je ovšem v rozporu se žádostí prezidenta Obamy, aby EU vyhlásila embargo a přestala iránskou naftu odebírat. Jsme ve stavu komedií a aktů zmatečních.

K akcím připočtěme stálý tlak na Irán ohledně produkce obohaceného uranu, jehož laboratoře (prý 20% výroby) byly přestěhovány do podzemních masivů. US administrativa to označila za další „eskalaci situace“ a porušování UN rezoluce. Kdosi zavraždil už čtyři iránské atomové vědce a USA v tom prý prsty nemá, jak státní department prohlásil 11.1.2012 o nejnovější vraždě.

Každopádně, kdo zvrhne perskou šachovnici, nevyhraje a my všichni v Evropě na tom budeme tratit.


Velká Britanie přechází tento rok v dubnu na televizní digitální signál. Musel jsem tedy koupit novou televizi, nainstalovat digitální anténu atd. Kupodivu máme najednou několik set kanálů, včetně „Russia today“ (z Moskvy!) a arabskou (i když problematickou) Al Jazeera. Je zajímavé slyšet ke všemu názory, komentáře a informace z druhé strany.


Krize, kterou rozjel Rothschildland, je obludná. Dochází i na biblické proroctví ve Zjevení sv. Jana. Bankovní teror a otroctví w.w.w, což je v hebrejské abecedě 666 = znamení šelmy. Citujme Zjevení (Kap.13.verš17.): „A aby nikdo nemohl kupovati ani prodávati než ten, kdož má znamení aneb jméno té šelmy…“ V rámci nových bankovních pravidel máme omezené vystavování osobních šeků a jejich proplácení, nucené platby kartami (666 viz „Zjevení“) a přímým zatížením konta (Direct debit) atd. Naše finance jsou sledované.


Nevím jak proběhly informace ve vlastech česko-slovenských o tom, co se stalo v Bruselu 9.prosince 2011, kde paní Merkelová vyložila karty jak věci evropské řídí ke Čtvrté říši, to prozatím. Německo je v rukou (a nástrojem) Rothschildlandu už od II.světové války. Německý průmysl padl z velké části do jejich rukou. Německu bylo sice zakázáno se vyzbrojovat(!), ale nebylo mu zakázáno přestat vyrábět zbraně!!! Dokladem toho je na příklad stavba ponorek, které jsou dnes ve výzbroji Izraele, a tři z nich současně nasazeny v Perském zálivu v přípravě na raketový útok proti Iránu! Komické a paradoxní je, že byla před vánoci zadržena v Norsku loď s nákladem německých raket „země-vzduch“ pro Čínu!

To zároveň ukazuje na to, že Německo si vylepšuje svoji finanční bilanci právě výrobou a obchodem zbraněmi. Ejhle!


16.12.2011, jak je obecně známo, US Army se oficiálně stáhla z Iráku (stáhli vlajku). Je v tom několik triků včetně toho, že přelety izraelských letadel proti Iránu bude muset povolovat irácká vláda (!) a ne Pentagon jako dříve (viz loňské prohlášení náčelníka generálního štábu USA admirála Mullena)! US Army je někde za bukem (částečně v Kuvajtu) a na lodích v očekávání povelu: „na Irán!. Viz to nahoře.

Teď jen záleží jak rozhodnou Bankéři světa a Netanyahu kdy k tomu dojde. V Sýrii má Arabská liga své inspektory, aby zhodnotili co se tam skutečně děje. „Vzbouřenci“ je ale nechtějí a žádají o vojenskou intervenci západu! Gól!!!

Stálo za zaznamenání, jak Ital Berlusconi tak i Řek Papandreu dali podmínku parlamentům, že oni odstoupí, jen když parlamenty přijmou „jejich“ plán na zaplacení dluhů: „ ta ta ta a všemi národními aktivy (!!!) Italie a Řecka“. To znamená, že si „zastavárna“ ohodnotí a vezme milostivě, co bude chtít.Třeba i Koloseum či Akropolis atd. Ať tak či onak, finanční a fiskální krize není vyřešena. Stojí také za povšimnutí, že v Řecku i Itálii byli umně prostrkáni „odborníci“ za premiéry. Nikým nebyli zvoleni, leč vyhovují kriteriím Bankéřů světa. Ejhle parlamentární demokracie! K čemu vlastně – mimo balamucení občanů – je!?!


Je nejvýše pravděpodobné, že v krátké době vypukne nová válka na Středním východě. Izrael potřebuje k invazním náletům na Irán zničit leteckou obranu Sýrie. To potvrzuje nájezd komanda „Osvobozenecké armády“ na Hlavní štáb protiletecké obrany Sýrie v listopadu 2011. To že je lidové volání občanů po demokracii!?! Ha ha ha…Opakují se hry ověřené loňského roku v Libyi.


Denně zde v Britanii na TV i v novinách vybičovávají hysterii proti vládě Sýrie, která prý vraždí demokratickou opozici. Přitom, kdo tam dodává „vzbouřence“, co už udělali „demokracii“ v Libyi? Před vánoci pořádal premiér Cameron recepci/hostinu pro britské hrdiny(!), co se účastnili libyjské operace!!! Podle usnesení/rezoluce OSN se tam přece nesměl účastnit nikdo vojenskými silami! A ejhle, Britové tam měli svá komanda. Kolik tam měli instruktorů k obsluze dávno vyřazených protiletadlových kulometů namontovaných na dodávkách (pick up) a kolik „bezpečnostních kontraktorů“? Komedie na komedii a lež na lež.


Jak truchlila v Praze západní „smetánka“ – včetně bývalé státní sekretářky USA paní Albrightové – za Havla, co Západu umožnil rozparcelovat a rozkrást Československo, to jsme zaznamenali v pochmurné náladě všichni. Rozděl a panuj! Kdy pojmenují – jako poctu – nějakou novou ulici v právě budovaných sídlištích v Jeruzalémě na V. Havlovu, na to se těšíme.


Rothschildland rozehrál „poslední bitvu“ na všech frontách. Utopisté jsou překonáni rothschildovskou realitou… Vše má ovšem kořeny v textu Bible a útočné „vyvolenosti“, jak šamany horských Kananejců (1) stipulováno v tzv. Páté knize Mojžíšově, kapitole sedmé. Citujme verš 16, kde Jahve instruuje: „A shladíš všechny národy, kteréž Hospodin Bůh tvůj dá tobě. Neslituje se nad nimi oko tvé…“

Ejhle „program“ Rothschildlandu!!!

. Londýn, 16.ledna 2012


(1) Tubb Jonathan N.:CANAANITES;The British Museum Press, 2006,©1998,

str.16: „…Israelites were themselves Canaanites,..“, „…Israel was, in reality, a sub-set of Canaanite culture…“

str.108: „…many of them moved to the hill country…“ atd.

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz