Neposlušné české šiky pana knížete


Sen o maršálské holi, ve sněmovně probudil spícího pana knížete k činnosti. Jeho neúspěšné tažení na Pražský hrad, má vystřídat válečné tažení na Východ. Praporečník pravice, kníže Karl Schwarzenberg, svolává přes media české šiky k tažení na Východ. Tedy Slované proti Slovanům. Na jeho výzvu místo očekávaných protiruských davů, přišly jen drobky těch nejvěrnějších. Tradičně naši známí Štětinové, Kocábové, Fištejnové, …. ale ti přijdou vždy tam, kde se něco naskytne k jejich prospěchu. Jejich protiruská mediální rétorika je stále stejná. Manipulace s veřejným míněním se v ČT stupňuje, připomíná dobu předlistopadovou. Kdo má jiný názor, je skandalizován. Naposledy to schytal i prezident ČR. Měl jiný názor na vývoj na Ukrajině…… Přes médií tlak, je účast na nové křížové výpravě proti Rusku skomírající. Strašení ruským bubákem nepomáhá.


Máme dobrou paměť. Nezapomínáme na Kosovo, které bylo státy NATO vyrváno Srbsku. Nezapomínáme na vojenské tažení NATO proti Libyi, Sýrii, Iráku…. To vše často bez mandátu RB OSN. Tam i dnes umírají tisíce nevinných. Bomby, ani tanky nic nevyřešily. Naopak strach přichází do Evropy.


I proto české šiky se nechtějí podílet na tomto novém tažení proti Rusku, za jeho surovinami, lidskými zdroji. To vždy agresory lákalo, jsou to stejné tužby, jako v minulosti. První světová válka, druhá světová válka, místo slibovaného vítězství se rozpadly velmocenské říše. Za válečným běsněním zůstaly desítky milionů mrtvých. Zůstala zničená ekonomika, zejména východní Evropy.


Slovanské národy nesly největší tíhu těchto válek. To opět chceme opakovat ? Dnes na východní Ukrajině hoří města. Granáty ničí často nově postavenou infrastrukturu. Doněcké letiště nedávno postavené pro účely ME v kopané, je denně bombardováno. Školy, nemocnice jsou záměrně ničeny. Lidé živoří ve sklepeních bez energií, potravin, bez zdravotnického zázemí. Ti co mohou, prchají do bezpečí. Tedy za hranice Ukrajiny, do Ruska. Jediná RF výrazně pomohla s humanitární krizí v Donbasu. Česká vláda s pomocí tápe. Ranění z Majdanu byli v TV v přímém přenosu. Naopak ranění, či strádající lidé z Doněcka, Luhansku, jsou vládou ČR zapomenuti.

Ze snu probuzený pan kníže opět konstatuje, že na ty husitské Čechy, není pořádné spolehnutí. Své zkušenosti s nimi měl i německý vůdce před 70lety. Jeho Velkého tažení na Východ se Češi nezúčastnili na rozdíl od mnoha evropských dobrovolníků, kteří sloužili v jednotkách SS. Naopak ti „nespolehliví“ Češi, se vydali společně s Rudou armádou k osvobození své vlasti. Bojovali proti Velkoněmecké říši. Tisíce je jich pochováno na východních bojištích. Leží i na Ukrajině, u Charkova, Sokolova, Kyjeva, …. I přes záměrné odstraňování válečných památníků, přemalovávání dějin, na tuto skutečnost nezapomínáme. Odmítáme křížové tažení na Východ !!


Přemysl Votava, mpř. Českého národního sdružení

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz