Na vlásku

 Eur Ing Dr Bohumil Kobliha



Padesát let trápení a nyní zintenzivnění genocidy Palestinců se zželelo lidstvu, a poslalo „Konvoj lásky“, k měsíci lásky, konvoj zásob, léků a živin.

29. května 2010 izraelské komando bylo vysazeno na lodi flotily, aby udrželi svoji blokádu území GAZY. Blokáda je součástí izraelských kroků k totální genocidě Palestinců a k rozšiřování země Izrael. Aby plán o Velkém Izraeli mohl být plněn a židovský sen o světovládě mohl pokračovat.

Ministerský předseda Izraele pan Benjamin Netanyahu nazval zásilku deseti tisíc tun pomoci před bídou a smrtí na pěti lodích s šesti sty pasažéry „Konvojem nenávisti“, a seslal na ně výsadek zabijáků. Padla desítka osob světa pomoci Palestincům. Mezi nimi, na lodi Mavi Marmara, 19letý občan USA, a beze zbraně, byl usmrcen čtyřmi izraelskými kulkami do hlavy. To byla zřejmě rána i pro neochvějného přítele Izraele prezidenta Obamu.

Je toho už příliš.


Operace „Cast Lead“ (Lité olovo) loňského roku, totiž izraelský útok na Gazu, který usmrtil na 1300 Palestinců včetně civilních obětí starců, žen a dětí, a ještě podtržený židovským triumfalismem že likvidovali nepřítele, nutně otevřel oči těm se srdcem. Záležitost dosud není mezinárodně prošetřena a uzavřena. Proč?

Následovalo drzé a provokativní zavraždění pracovníka palestinského Hamasu Mahmouda Al-Mabhouha komandem Mossadu na cizím výsostném území, totiž v Dubaji v únoru tohoto roku. K „potěšení“ západních států tito skuteční teroristé v přestrojení za turisty, pro vstup do arabského Dubaje a ubytováni v hotelu, kde Al-Mabhouh dlel, použili cestovních pasů cizích zemí, včetně pasů EU. To nemohlo nepobouřit kde koho z civilizovaných států, které dodržují diplomatické konvence a dokonce mají oficiální styk s Izraelem. Ovšem pobouření bylo v zápětí uhašeno, zmizelo do ztracena. Jak a proč?

Americké hrdosti nepřidalo pokoření jejich Vice-prezidenta Joe Bidena, který se snažil návštěvou přímo v Izraeli obnovit mírové jednání mezi Izraelci a Palestinci, když izraelskou správou Jeruzaléma ten samý den byla schválena další ilegální výstavba židovských sídlišť v palestinském Východním Jeruzalémě. Výstavba nerušeně pokračuje. O permanentním budování dalších a dalších ilegálních „strategických“ izraelských vesnic v okupovaném území West Bank z peněz amerických miliardářů nemluvě.


Možná ještě můžeme vzpomenout izraelské vojenské napadení Libanonu a jiné starší pirátské akce ve Středozemním moři, ale to hořejší nejčerstvější k naší orientaci a otevírání očí snad postačí.

V této situaci jsme také jakoby přehlédli budování „berlínské“ zdi, která odděluje území osídlená Izraelci od těch, kde živoří Palestinci. Všichni pamatujeme co bylo nářku o jihoafrickém apartheidu, a o zdi, která oddělovala Západní Berlín od toho Východního. Byla někde nějaká manifestace proti izraelském apartheidu a jejich zdi!?! Píše se proti v novinách? Proč ne? Nejsou Palestinci lidé jako ostatní? Proč se jich slabších, ukřivďovaných svět nezastane? Kde je heslo „silnější chrání slabšího“?


OSN (UN) začíná chápat, že teď nejen Střednímu východu, ale že celému světu hrozí válečný požár. Proto dvě stě států odhlasovalo nutnost jednání o beznukleárním Středním východu, s první plánovanou konferencí na rok 2012. Ovšem není už pozdě? Izrael předem odmítl svoji účast! Přerostl všem přes hlavu…

Izrael nemusí nic. Nenaplnili dávné Rezoluce OSN(UN) 242, 338 o ustavení Palestinského státu. Všechno co Izrael koná je výrazným výsměchem i k posledním usnesením OSN (UN) a důrazné Rezoluci OSN (UN) číslo 1397 z 12.března 2002. Jaké jsou sankce proti Izraeli?! Na kde koho pod jakoukoliv směšnou záminkou (jako Iránského programu obohacování uranu pro atomové elektrárny) se vyhlašují sankce. Proti Izraeli žádné!!!

Všechny tragedie na Středním východě, všichni mrtví a zničená města i průmysl, jsou důsledkem ustavení Izraelského státu (!) a toho, že Palestinský stát nebyl obnoven. Hořejší rezoluce číslo 1397 nebyla dosud, po osmi letech(!), ani čárkou naplněna. Všechny pokusy tím směrem Izrael systematicky bojkotuje.


V květnu 2010 vyslal Izrael tři své ponorky do Perského zálivu, prý z obav před iránským raketovým útokem. Tyto ponorky izraelské Sedmé flotily byly zakoupeny v Německu (ejhle proč paní Merkelová miluje Izrael – kšeftíček?) a nesou nevinná jména Dolphin, Tekema a Leviathan. Jsou „pro obranu“ Izraele vyzbrojeny řízenými raketami s nukleárními hlavicemi.

Ona totiž ta US Navy Pátá bojová grupa (dříve flotila) na obranu Izraele v mezinárodních vodách Perského zálivu asi nestačí. Spíše bychom měli zvážit, zda Izraelská palebná síla nebude přidána k americké, když sankce proti Iránu neuspějí a USA přece jen – dle direktiv třeba Mossadu, amerického židovského Freedom House či jiné sionistické organizace – podnikne „preventivní“ útok na Irán, a zopakuje iráckou tragedii. Spojené státy už delší dobu prokazují, že jsou „údernou pěstí“ Izraele.


Teď nás může napadnout a zároveň ukázat směr, proč se Izraeli nic pro jejich flagrantní porušování všech pravidel mírového soužití mezi národy a lidmi nikdy nic nestalo? Jak to že se o všech „extempore“ Izraele jen chvilku mluví a pak nic. Ticho po pěšině.


Je to v podstatě jednoduché. Izrael má všude, kde je třeba uplatňovat nějaký vliv, své lidi. Tiskem počínaje a různými LOBBY v parlamentech nekonče.

Izraelem a jejich lidmi jsou zakládána všude tělesa a instituce, které jim slouží a je (či jejich ublížení) propagují. Muzeálně zvěčněným holocaustem především. Nikdo nesmí zapomínat, že židé měli holocaust. Proto se proti nim nesmí vznést stéblo, ať dělají co dělají.

Připomeňme anglického labouristického poslance Martina Lintona, předsedu Labouristických přátel Palestiny, s jeho výrokem: „V této zemi (U.K.) jsou dlouhá chapadla Izraele, která fundují volební kampaň a vrážejí peníze do britského politického systému, pro svůj vlastní užitek.“ Citováno dle první stránky Jewish Chronicle z  2. dubna 2010, nejstarších židovských novin Britanie, založených už v roce 1841.

V Americe se o podporu Izraele vydatně stará The American Izrael Public Affairs Committee (AIPAC), který dokonce na první pohled budí dojem, že jde o státní orgán USA, což není. Je to podobná organizace jako parazitní spolky Landsmaschaftů na půdě Prahy. Lidé, kteří se moc o nic nezajímají a v podstatě neví o co jde, a nezažili tragedie minulého ani neznají historii, jsou snadno ovlivnitelní bombastickými výmysly/nesmysly. Ti pak snadno propadnou lživé demagogii a propagandě a je malér. Mohou z neznalosti dát svůj hlas lži.

My co jsme prožili víme, jak pan Hitler, a prostřednictvím Henleina u nás, dokázal balamutit celou Evropu horrory o ubližování Němcům (tzv.„Sudenten Deutche“) v našem pohraničí. Přesto že opak byl pravdou!!!

Podobně dnes jsou všude „ubližováni“ židé. Každý, kdo vznese jakoukoliv kritiku na ně či Izrael, dostane nálepku antisemita. Je-li kritizujícím rozumný žid, který vidí skutečnosti a dále než na špičku nosu, je označen jako „sebe-nenávidící žid“ (self-hating Jew). Vyvrhel.


Teď je vážnou otázkou, zda OSN (UN) či lidé jako Andrew Sullivan, dříve šéfredaktor fanaticky a agresivně pro-izraelských amerických novin The New Republic, který prohlédl, dokáží věci uvést do rozumných kolejí.

Zvláštní vztahy“ mezi Amerikou a Izraelem, podle pana Sullivana, skončily. Tento centýřsky ceněný seriózní komentátor tvrdí v The Sunday Times ze 13. června 2010, že sám sebezničující Izrael zabil tuto lásku! Je to ale pravda, nebo je to jen to co soudí dříve pro-židovsky orientovaný žurnalista?

Pozorováno podle skutečných vojenských tahů Izraele a USA, situace bezpečnosti světa visí na vlásku.

Celý svět rdousí lži a nadprodukce zbraní…


Londýn, 17. června 2010



Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz