Kolaborant Schwarzenberg chce darovat našich 90 miliard Bruselu. Ať jim dá ze svého.

Náš kolaborantský ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, jehož loajalita nepatří České republice, nýbrž Bruselu a Berlínu, podpořil, aby Česko de facto darovalo 90 miliard na záchranu krachujících států eurozóny a přikyvoval tak návrhům člena evropské internacionály Bohuslava Sobotky.


Naprosto skandální rovněž je, že ačkoli má vláda v programovém prohlášení, že k přenosu pravomocí na Brusel se musí konat referendum, tak Schwarzenberg říkal, že to není vhodné, jelikož jsou to příliš složité otázky!


Ze závěrů summitu plyne, že kromě závazku vyrovnaného hospodaření má "Fiskální smlouva" zahrnovat povinnou koordinaci všech hospodářských reforem s Evropskou unií s cílem mít jednotnou hospodářskou politiku a povinnost států s deficitem předkládat EU ke schválení strukturální reformy a povinnost všech zemí předkládat EU návrhy státních rozpočtů.

Proč my máme platit z našich kapes něco, co jsme nezpůsobili? Proč my máme nést na našich bederech veselé zvyšování daní, která tato údajně pravicová vláda přináší? Proč máme sanovat bohatší evropské státy a jejich občany, které si žily nad poměry a jako prasata v žitě, zatímco bylo likvidováno české zemědělství? Proč nám má Brusel rozhodovat o našem rozpočtu?


Jenom proto, aby naši kolaborantští politici mohli plnit domácí úkoly a mohli být pochváleni od říšské kancléřky Angely Merkelové.


Britský premiér Cameron konečně ukázal svaly a poslal Merkozyho do patřičných míst. Nečas říkal, že nesmíme být osamoceni. Nejsme osamoceni! Jsou s námi Britové.


Teď se ukáže, jestli takové ty krásné ódy na to, jak ODS a britští konzervativci jsou nerozlučitelní přátelé a spojenci, nejsou jenom kecy. Jestli Nečas podrazí našeho eurorealistického spojence, může Zahradil svůj projekt Evropských konzervativců a reformistů rovnou rozpustit. Jeho další pokračování by bylo směšné a trapné.


Europoslanci ODS by se pak měli raději hned registrovat do eurokolaborantské Evropské lidové strany. Tam by podporou závěrů eurosumitu po právu patřili.


Jestli se Nečas teď … a pošle EU 90 našich miliard se všemi kecy o vládě rozpočtové odpovědnosti, ať jde do Bruselu! Tam patří všichni vlastizrádci.

Euportal, euroskeptik, 11.12.2011


Podívejte se, koho zájmům slouží Karel Schwarzenberg

Adam B. Bartoš


Karel Schwarzenberg symbolizuje globalistické zájmy o české země, které existují už od dob první světové války. Jeho ohlášená kandidatura na prezidenta není jen rozmarem starce, ale pokračováním téměř sto let starého boje zednářů o duši českého národa.


Před časem jsem shrnul své největší výhrady k osobě současného ministra zahraničí pod článkem „Hříchy Karla Schwarzenberga“. Reagoval jsem tak na jeho protibátorovské výpady. Napsal jsem tehdy, že si o kritiku přímo řekl a o jakousi jsem se také pokusil.


Člověk, který má tak nízký morální profil a jehož poslední počínání (při zmiňované bátoriádě) překročilo veškeré myslitelné hranice vkusu, a který přitom má tu opovážlivost ucházet se o prezidentský úřad, si ale říká o to, abych ve svém textu zašel ještě dále, než minule.


Nemá soudnost, proto ani já nemám zábrany.


Typický představitel nepolitické politiky klidně založí politickou stranu a je jejím loutkovým předsedou, jen aby si udržel moc. Představitel starobylého šlechtického rodu klidně kandiduje na post prezidenta republikánského zřízení. Už jen tyto protimluvy by nás měly vést k opatrnosti a k přemýšlení o tom, jaké jsou skutečné motivy Schwarzenbergova počínání.


Jsou jimi touha sloužit vlasti (kterou najdeme u některých jeho předků), nebo spíše touha po moci? A nebo jen od někoho dostal za úkol založit stranu a obsadit prestižní a zároveň vlivnou pozici ve státě?


A proč nám vůbec pořád nutí ty cizince do čela státu? Vzpomeňme jen na Havlovy přímluvy za Madlu Albrightovou (česko-židovského původu a amerického občanství), na Jana Švejnara (česko-amerického občanství) – nyní by nám rádi instalovali Schwarzenberga se švýcarským pasem, kosmopolitu jak poleno, který bydlí střídavě v Rakousku, Bavorsku, Švýcarsku a sporadicky u nás. Copak nemáme Čecha, který by byl důstojným nástupcem současného prezidenta?


***


Nebudu připomínat, co jsem o Karlu Schwarzenbergovi napsal už dříve. Půjdu dál a navážu na svůj předchozí zmiňovaný text a zdůrazním některé skutečnosti, které mi připadají klíčové.


Je předně ostudou České republiky, že vůbec připustila, aby klíčový úřad ministerstva zahraničí svěřila člověku, který dlouhodobě hájí zájmy všech ostatních, jen ne ty české. Za tuto svoji tragickou roli by měl být Schwarzenberg (přinejmenším morálně) odsouzen. Svěřit mu ale navíc prezidentský post by ale bylo nejen ostudou, ale doslova výsměchem všem skutečným Čechům, Moravanům a Slezanům.


Schwarzenberg nehájí české zájmy a Českou republikou pohrdá, špiní ji a pomlouvá, kudy chodí. Pokud někdy říká opak, lže. Usvědčují ho z toho jeho vlastní skutky a slova. Stačí jen pár příkladů z doby nedávné. V Rakousku vykládá, že Benešovy dekrety jsou protiprávní, ale že je bohužel zrušit nemůže. V Americe se nechal slyšet, že by si měla naše země do svého znaku místo českého lva dát krtečka, v jehož přirozenosti je prý dělat tunely. A taky straku zlodějku. Onde zase povídal, že jediný prospívající český oděvní průmysl je šití kabátů z ostudy. Jeho prvotním zájmem v prezidentské funkci by prý bylo zlepšit vztahy s Německem. Jindy si zase posteskl, že dříve vzdělaný Čech uměl jak česky, tak německy a teď prý přišla doba, abychom se do těchto časů vrátili…



Je neuvěřitelné, že místo toho, aby Českou republiku podporoval a prezentoval v co nejlepším světle, pomlouvá ji a zesměšňuje. Ukažte mi jediného ministra zahraničí, který by něco takového činil. Nenajdete takového.


Schwarzenberga ale nic nenutí, aby se choval jinak a dělal to, co by se od ministra zahraničí očekávalo – hájil zájmy země. Má své chráněnce, a tak se o nic strachovat nemusí. Česká veřejnost ho (na rozdíl od novinářů) už prokoukla, ale z voličů si kníže nic nedělá. Na jeho instalaci ve vysoké politice je velký zájem z vlivných zahraničních kruhů a proto si je Schwarzenberg až příliš jist sám sebou. Nic ho nemůže ohrozit, protože jako jsou některé banky a podniky příliš velké na to, aby padly, je Schwarzenberg pro někoho příliš důležitý, než aby byl kdy odvolán.


Jedinou šancí, jak se ho zbavit, je znemožnit ho v prezidentské volbě, když už se rozhodl, že mu dosavadní post nestačí…


***


Schwarzenberg není českým politikem v Rockefellerových think-tancích (Bilderberg Group, Trilateral Commission, Club of Rome, CFR aj.), ale Rockefellerovým politikem v České republice.


Nejsem naivní, abych si myslel, že pouze on je agentem cizích mocností – bylo jich a je jich v české politice spousty. V jeho případě jde však o tak neuvěřitelně okaté počínání, které by už nemělo být déle tolerováno…


Vyslání do boje Karla Schwarzenberga, který je prvním skutečně oficiálně deklarovaným zednářsko-pravdoláskařským kandidátem, má však v sobě jistou symboliku. Na něj také sázejí nejvíce.

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz