Klíčová událost - v Rusku předložen zákon o podřízení centrální banky národním zájmům


Neoficiálně pojmenovaný "zákon o neplacení daní Spojeným státům". Což je přesné, jde totiž o to, že ruská centrální banka nyní není pod kontrolou Ruska a nepracuje v zájmech Ruska, ale v zájmu těch, kdo ji řídí - dnešní "penězoměnci z chrámu", finanční světová mafie se sídlem v USA.


Ročně touto cestou USA odčerpají z Ruska několik desítek miliard dolarů - ale nejen z Ruska, jedná se o tzv. export inflace dolarem jakožto (zatím) světovou rezervní měnou.


Namísto aby následky devalvace dolaru nesli Američané a Amerika, způsobuje problémy všem ostatním, kdo používají dolar, jen ne USA.


Slovy Jevgenije Fedorova (který zákon předložil), předsedy hospodářské komise ruské Dumy, stačí přijmout tento zákon a jinak nic nezměnit, a jen tímto krokem se začne životní úroveň v Rusku rapidně a dlouhodobě zvyšovat (těžko se prosperuje, když máte za krkem obrovskou nabobtnalou pijavici - o chirurgické odstranění této "pijavice" práce jde). Toto je přesně ten typ zákona, kvůli kterému bylo všude po světě bez výjimky zahajováno "humanitární bombardování" a "export demokracie". Jde o vyrvání centrální banky z pod kontroly světové finanční mafie a podřízení centrální banky, a tím také národní měny, zájmům dané země, v tomto případě Ruska. USA si nejspíše v současné situaci netroufnou otevřenou válku, ale Fedorov čeká tvrdý boj na všech frontách, včetně pokusů o intervenci ze strany vlády a prezidenta USA.


Příznačné je, že se o tomto zákoně, který se již projednává v Dumě, nedočtete téměř nikde, ani v Rusku, ani na Západě, ani nikde jinde... nastalo zase jednou ze strany masmédií "ohlušující ticho".


Najde se v ČR jeden jediný poslanec, který by měl dost odvahy a inteligence podniknout podobný krok? Kontrola státu nad vlastní měnou je jednou ze základních podmínek státní suverenity - pokud je centrální banka dané země pod cizí kontrolou, daný stát se nalézá pod určitou formou skryté okupace. Mimochodem, je ČR suverénní stát? Pokud se podíváme kolem - máme vládu zrádců (až na výjimky), kteří plní zahraniční pokyny, máme okupační masmédia, máme protinárodní veřejnoprávní televizi, veřejný prostor je kontrolován globalisty a různými patologickými myšlenkovými proudy, taktéž bez výjimky protinárodními, o tom, čí zájmy hájí soudy a policie ani nemluvě. Když se podíváme kolem, odpověď je tedy jasná, stejně jako to platí ve větší či menší míře ve většině zemí, kam sahají dlouhé prsty "Západu". Platí to v současné době i pro Rusko, ale situace se tam rychle mění a tento zákon je klíčovým bojem v této válce za obnovení národní suverenity.


Mimochodem, Německu se podařilo ovládnout své sdělovací prostředky až kolem roku 1998, tj. více než 50 let po skočení války! Do té doby byla všechna německá masmédia pod plnou zahraniční kontrolou. Je to jedna z forem informační války - demoralizace vysíláním jen negativních zpráv…


Také situace ve světě je jak asi víte čím dál tím vypjatější, zvláště poslední týden, dva, začíná být řádně "veselo": nejprve ECB (evropská centrální banka) oznámila kvantitativní uvolňování (monetizaci dluhu), což není nic jiného než staré známé tištění peněz, které ještě nikdy v historii neskončilo jinak než hyperinflací, jen zabalené do pěkných slov. O pár dní později oznámil totéž americký FED (tištění 40 miliard dolarů měsíčně po neomezeně dlouhou dobu). Současně s tím se USA a Izrael připravují na útok na Írán (největší vojenské námořní cvičení v historii na Blízkém východě), "náhodou" se objeví protiislámský film "Nevinnost muslimů" (Inocence of Muslim) made in CIA, který způsobí obrovské nepokoje a násilí v muslimském světě (a tím záminku pro odvetné opatření), "náhodou" se Čína pohádala s Japonskem o sporné ostrovy a obě strany vyhrožují eskalací včetně válečného konfliktu, a nakonec se "náhodou" zrovna nyní začala Gruzie (nepochybně na příkaz z USA) chystat na další útok na Jižní Osetii…

AC24, napsal uživatel AC24, 21.9.2012


.


Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz