Kdo zradikalizoval muslimy?

Eurlng Dr Bohumil Kobliha


Hlavní nástroj a zbraň dnešních politiků je převracení faktů, "zapomínání" na historické skutečnosti i otevřená lež. Využívají naši "krátkou paměť", která je přetížena návalem nových a novějších událostí ("Information overload").


V přítomnosti máme odsoudit barbarské zabíjení přívrženci Islámského státu, a současně vítat humanitární bombardování NATO a US koalice. Pěstují v nás "ovčany". Nezákonné stínání hlav několika novinářům (zpravodajcům?) nás má pobouřit, přepad Iráku US-GB (2003) a jejich bombardování, při kterém zahynulo snad čtvrt milionů Iráčanů, máme zapomenout.


Po schůzce a domluvě britského premiéra Tony Blaira s US prezidentem G.W.Bushem 8.září 2002 v Camp David očernili Irák. Byli jsme pak z nejvyšších míst informováni, že Saddam Hussein se chystá na Západ a může nás napadnout během 45 minut raketami s Bombou (dle Premiera Blaira). Zde připomeňme, že britské veřejné šetření o důvodech vstupu GB do války a o vlivu USA na Blaira bylo ukončeno před třemi lety a dosud nebylo zveřejněno. Dle mého kritického úsudku "zdržení" je záměrné, protože by museli přiznat, že napadení Iráku bylo válečným zločinem a všichni ti, kteří ho připravovali by museli jít na lavici obžalovaných, a to se přece nelze...


Skutečným důvodem útoku na Irák bylo, že Saddam pracující pro CIA 40let (dle American Free Press z 29 dubna 2003 strA. článek Saddam's 40 Years with CIA), odmítl dále poslušnost a "jeho" nafta byla hlavním zájem Západu. Irák produkoval v roce 1990 3,5 milionů barelů nafty denně! V anglických


The Times z 8.dubna 2003 na str. 10 zahraniční editorka Bronwen Maddox v článku Matka bitev bude ta o černé zlato (Mother of Battles will be that for black gold) nezastírá skutečnosti, naopak upozorňuje na podstatu útoku.


A tak pro přípravu prvního útoku na Irák byla poprvé vyzkoušena letadla bez pilota (Drone) a hned na to 23.3.2003 vzlétly americké řízené rakety typu Tomahawk JSSAM, bombardéry B-52 Stratofortress a další. "Ovčané" účastněných států ani nehlesli, zastrašeni vytrubovaným Saddamovým možným "napadením". Samozřejmě, že spolupracovník CIA Sad dam Hussein možný útok přátel nebral vážně a tak ztráty Ameriky a GB byly minimální, zatím co jejich bombardování podlehlo shora zmíněných snad 250 000 občanů Iráku.


Padouch Saddam byl dopaden, a aby nedělal dále problémy a výlohy, briskně oběšen. Vášnivě popsáno na prvních třech stranách The Sunday Times z 31. prosince 2006. Rozsudek podepsal premiér Nouri al Maliky. Ač věrný sluha USA, byl dnes sám zase už odstaven, poněvadž nezmohl úděl.


Někdo má paměť proto, aby zapomínal, ale když přijde zcela nevinně o rodinu, příbuzné, přátele a spoluvěřící, těžko to může z mozku vymazat. Někdo připravuje pomstu ("zub za zub"). To udělali a dělají muslimové v "barbarských" jednotkách Islámského státu. Div se, kdo chceš.


Já pamatuji, že ani nejhlouběji věřící křesťan nezaplakal nad pádem násilníků nad Evropou, kteří zapříčinili Druhou světovou válku. Nikdo nelitoval konce Hitlera a celého jeho štábu "politiků", maršálů a generálů.

Je perverzní a zločinné vyvolávat další války o naftu. Je zvrácené utěšovat hrdiny medailí, když se jim sestřička smrt vyhne jen za ztrátu okončetiny. Zažil jsem utrpení krásného chlapa - vojáka s perfektní protézou.

Londýn, 14.10.2014

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz