Je načase definitivně vyhnat antirusismus

z české společnosti


Současný stav ruského a všeobecně slovanského povědomí v naší rozvrácené společnosti je tristní. Společnost je zahlcena nejrůznějšími ataky proti ruskému národu,proti Ruské federaci jakožto státu, a to nejen z kruhů mediálních,politických a politruckých,ale i z kruhů akademických,jak to dokládají neustále filipiky proti slovanství pana profesora Putny. Všechny útoky proti slovanství a proti ruskému národu jsou zhusta provázeny buď pseudoargumenty (tzv. "ruská hrozba agrese"???) nebo falsifikacemi a rovněž i doslovnými historickými lžemi ("Krym nikdy nebyl ruský" atd.) Konečně sem patří idiotismy proti váženému státníku a obnoviteli Ruska panu presidentu Putinovi. Pokud se nezdaří naší společnosti vymanit se z mediálního otroctví tzv.mainstreamových médií - staročesky řečeno ze lží velkého denního tisku - upadne naše společnost do protektorátního aktivismu stejně, jako za doby protektorátu "Böhmen und Mähren". To je ovšem svatý cíl těch kruhů, které propagují zbídačení a zotročení státu a českého národa , ať již v zájmu Bruselu nebo Berlína, nebo Mnichova, nebo kterého čerta zahraničí.


V tomto rámci již došlo k nekončícím útokům na náš stát. V současnosti nejhorším projevem těchto útoků jsou jednak tzv. církevní restituce, a jednak německé či sudetoněmecké restituce, po kterých neustále řvou landsmannschafty. Partaje,které slibovaly voličům ochranu před těmito restitucemi, totálně selhaly - a to je též jeden z hlavních motivů katastrofálního volebního krachu eurovoleb. Pokud se týče tzv.církevních restitucí,dnes již nejen odborníkům,ale i širší myslící veřejnosti je jasno. Nejde vůbec o restituce - jde o státní konfiskace majetku od státu k církvím jakožto soukromníkům. Jedni to nazývají státním darem, druzí pravdivěji a přesněji státním velkolupem. Je to totiž největší majetkový "přesun" od doby pobělohorských konfiskací. Není snad nutno připomínat historická fakta o pobělohorských konfiskacích, jež zejména katolická církev získala od usurpátorského panovníka na úkor vyhnaných nekatolíků. Stačí čísti dodnes nepřekonaná díla E. Denise, nebo J.Pekaře. O současných tzv. restituentech netřeba ztrácet slov. Stačí jen připomenout tzv. řád německých rytířů nebo Lichtensteiny.


Antiruské tažení a antislavismus má v tomto kontextu důležitou roli. Má totiž vyvolávat dojem, že zlo představují nikoliv tito "restituenti", nýbrž východní národy a východní velmoc tak, jak nám to jesuitsky maluje třeba pan profesor Putna. Bylo by načase, aby nejen veřejnost, ale i naši jiní akademikové srovnali tyto antislovanské a antiruské bláboly a vymezili jim i z odborného hlediska patřičné místo v žumpě moderních dějin.

Dr.Jiří Jaroš Nickelli, ČSOL Brno I

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz