Germanofilní ideolog - demagog Ziegler a jeho blog

Ing. Jiří Krušina


Blog tohoto člověka je opravdu podle jednotné velmi primitivní (slušeně řečeno) politické ideologické linky. Zda je za své články placen a nebo vše dělá dobrovolně, jako, jak říkali komunisté, „hodný idiot“, je otázka. Nicméně dopad takové aktivity je stejný: „kálení do svého hnízda“ a dělání kariéry a získávání obživy za pomlouvání vlastního národa a házení špíny na něj.


Viz například zde:

http://ziegler.blog.idnes.cz/c/395057/S-Nemeckem-musime-umet-vychazet-po-dobrem-jinak-to-nejde.html#t2

Článek jako celek je jako z pera protektorátního kolaboranta Moravce. Myslím, že je i panu Zieglerovi vzorem. Jenom nadpis je podle toho: „S Německem musíme umět vycházet po dobrém, jinak to nejde.“ Opravdu nějak nevidím, že bychom Německu ubližovali, nebo jej ohrožovali, či nějak napadali. Pokud mohu zmínit, zatím jsme se z této strany našich hranic spíše my museli obávat nejrůznějších vpádů a to od naší známé historie od Sáma, Velké Moravy, Přemyslovského státu, křižáckých výprav, protektorátů, atd. Tak snad jsme našim západním sousedům příliš neubližovali a snad se na nás nebudou zlobit, že jsme nikoliv vždy měli stejný názor jako naši sousedé na naše věci veřejné a vládnutí si sami.


Již první věta je perla jak hrom, cituji: „Chtít suverénní stát s deseti miliony obyvateli uprostřed Evropy může jen naiva nebo opravdu agent Kremlu.“


Podle tohoto nového germanofilního protiruského politruka je suverénní stát něco zcela naivního. Tomáš G. Masaryk E. Beneš a R. Štefánik byli takoví naši naivkové. Jiřík z Poděbrad byl také taková naiva, atd. Prostě šlo o agenty z Kremlu podle politruka Zieglera. Můžeme očekávat brzy tezi že Jan Hus byl něco jako Lenin a Jan Žižka něco jako Stalin, nemýlíme se herr Ziegler? Jakou ideologii to herr Ziegler vyznává je jasné: fašistickou? On se otevřeně přiznává, že neuznává právo na samostatnost a suverenitu států, jenom proto, že nemají stovky miliónů obyvatel? Z jaké úrovně k nám herr Ziegler promlouvá? Z nějaké zvířecí nemilosrdné říše, kterou adoroval už herr Hitler, kde vítězí jenom surová vůle k přežití toho nejsilnějšího a největšího národa. To vše jsme slýchávali už z projevu A. Hitlera a Goebblese. Naopak humanisticky smýšlející demokrat uznává právo na samostatnost a vlastní správu svých věcí veřejných všech národů a to jakékoliv velikosti. Kam nás chce herr Ziegler zavést? Do společnosti, kde vládne jen hrubá síla moci a velikosti? Tomu se obdivuje ideolog Ziegler?


Chtít samostatný stát a národ neznamená být agentem Kremlu – takovou demagogii může hlásat jenom opravdový „zemský škůdce“ a zaprodaný kolaborant typu Moravce.

Jinak články a používané ideje jsou vesměs konzistentní s germanofilní a rusofobní agendou s cílem špinění vlastního národa a dokonce mu odpírání práva na vlastní samostatnost.


Herr Ziegler tak samozřejmě oplakává staré dobré Rakousko-Uhersko, kde jsme se měli tak dobře, třebaže se rakouské úřady netajily konečnou germanizací slovanských národů v říši v případě vyhrané války. Za druhou světovou válku Němci zase tak nemohou, může za to Stalin. Jednou je Jan Žižka jako Bandera, neboť mají společný brutální teror, podruhé je Žižka přirovnáván k nacistickým generálům, atd. prostě fašizující germanofilní ideolog píšící česky.

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz