Generál Wesley Clark . V USA byl proveden státní převrat

Z projevu Wesleyho Clarka ze dne 3. října 2007 proneseného v Commonwealt Club of California, San Francisco:


Někteří velmi známí lidé převzali moc do svých rukou, kam se má ubírat politika USA a neráčili se ani namáhat o tom ostatní informovat. Rumsfeld mi tehdy řekl, že nikdo nám nebude říkat, kde můžeme bombardovat, nikdo! Tihle lidé se prostě zmocnili řízení naší země.


Tahle země (USA) byla znásilněna mocnými lidmi, díky státnímu puči, Wolfowitz, Cheney, Rumsfeld a další půl tuctu zrádců z projektu Nové americké století (NAC).


Oni chtěli, abychom destabilizovali Střední východ, abychom to tam ovládli. Byl o tom nějaký dialog v naší zemi? Byl tento plán probírán v našem kongresu, nebo senátu? Byla o tom nějaká plnohodnotná debata? Absolutně ne!!! A stále se ani neděje. A to je proč se nám to hroutí v Iráku. Protože Írán a Sýrie ví o tomto plánu.... Oni se nemůžou dočkat až dodělají Irák, aby mohli vlítnout do Sýrie.


Tohle nebylo to, proč volili G.W.Bushe na post prezidenta!! Bush měl ve volebním programu skromnou zahraniční politiku a byla to nejvíce arogantní zahraniční politika v americké historii.


Generál Wesley Clark dále odhalil americký plán k invazi a převzetí sedmi zemí. Irák, Sýrie, Libanon, Libye, Somálsko, Súdán a Írán, ještě dřív, než jsme vtrhli do Afghánistánu. První část plánu byla odhalena 10 dní po 11. září a byla rozšířena na další národy. Clark říká, že invaze nebyla založená na spojení s Al-Kájdou nebo jakékoliv jiné výzvědné zprávě, ale protože USA mají armádu, která je dobrá k převzetí národů.


V rozhovoru s Amy Goodman 2. března 2007 americký generál ve výslužbě Wesley Clark vysvětluje, že Bushova administrativa plánovala převzít 7 zemí za 5 let: Irák, Sýrie, Libanon, Somálsko, Súdán a Irán.


Přepis:


Asi deset dní po 11. září jsem šel do Pentagonu a viděl jsem ministra Rumsfelda a jeho zástupce Wolfowitze. Šel jsem dolů po schodech, abych se podíval na personál, který pro mě kdysi pracoval a jeden z generálů si mě zavolal a řekl: Pane, musíte sem jít. Musíte sem přijít a chvíli si se mnou promluvit."


Řekl jsem: "Nemám čas".


On řekl: "Ne, ne, učinili jsme rozhodnutí jít do války s Irákem." Tohle bylo asi okolo 20. září.


Já řekl: "My jdeme do války s Irákem? Proč?"


"Já nevím".


Řekl: "Asi nemají co na práci."


Tak jsem řekl: "Našli nějaké informace o spojení Saddáma s Al-Kájdou?"


Odpověděl: "Ne, ne. V tomto není nic nového, prostě jen udělali rozhodnutí jít do války s Irákem.


Je to jako, že nevíme, co dělat s teroristy, ale máme dobrou armádu a můžeme shodit vlády."


Za pár týdnů jsem za ním přišel a v tu dobu jsme už bombardovali Afghánistán.


Řekl jsem: "Pořád jdeme do války s Irákem?"


A on řekl: "Oh, je to daleko horší."


Natáhl se na stůl a vzal kus papíru.


Řekl: "Tohle mám z kanceláře ministra obrany. Tohle je poznámka, která popisuje, jak sundáme sedm zemí za pět let."


Začneme Irákem, pak Sýrií a Libanonem. Pak Libyi, Somálskem a Súdánem. Dokončíme to Íránem."


Výzvědné zprávy byly vymyšleny, aby ukázaly, že Irák má zbraně hromadného ničení, aby to ospravedlnilo svržení Saddáma Husajna. Vydané tajné dokumenty, které odhalují výzvědné zprávy byly také vymyšleny, teď se odhalilo, že invaze do Iráku byla "kvůli ceně ropy."


V současnosti bombardujeme Libyi, zatímco válečná politika tlačí na povolení pro pozemní vojáky.


Americká propagandistická mašina také bije na válečné bubny pro invazi do Sýrie.


Aby to bylo horší, jestli projde zákon o Třetí světové válce, o které se právě teď hlasuje v kongresu, nebude žádný důvod protlačit propagandu k ospravedlnění invaze do zbytku zemí na seznamu. Prezident bude mít autoritu vtrhnout do jakékoliv země chce.


http://blog.alexanderhiggins.com/2011/05/22/general-wesley-clark-reveals-plan-invade-iraq-syria-lebanon-lybia-somalia-sudan-iran-22858/, CFP, prosinec 2011


Bláznovství sankcí

Ron Paul


Mnoho lidí se nesprávně domnívá, že sankce jsou efektivním způsobem jak stimulovat či měnit chovaní v jiné zemi bez nutnosti války. Ve skutečnosti sankce a blokády nejenže podle mezinárodního práva představují válečný čin, velmi často jsou prvním krokem ke skutečné válce počínající bombardováním. Sankce byly prvním krokem v našich válkách proti Iráku a Libyi a nyní plánované sankce proti Sýrii a Íránu vedou na stejnou cestu destrukce.


Podle poslední zprávy Mezinárodní agentury pro atomovou energii, která vyšla právě tento měsíc, neexistuje důkaz o tom, že by Írán použil obohacený uran určený pro mírovou a zákonnou výrobu energie k výrobě jaderné zbraně. Podle Smlouvy o nešíření jaderných zbraní má Írán právo k vývoji schopnosti vyrábět jadernou energii pro mírové účely. Naneštěstí americká zahraniční politika dostala Írán do kouta, takže se z jeho pohledu může vývoj jaderné zbraně jevit jako jediný způsob zachování suverenity. Jsou obklopeni nepřátelskými jadernými státy a historie ukazuje, že mít jadernou zbraň je nejlepší cestou jak zabránit vybombardování či invazi. Nezamýšleným důsledkem konfrontační politiky vůči Íránu by mohlo být, že jej bude motivovat ke snaze získat jaderné zbraně. Měli bychom dát přednost diplomacii před vyhrůžkami a nepřátelským postojem.


Naštěstí existuje jiná cesta. Není lepší způsob jak dosáhnout míru než skrze volný obchod. Země, které mezi sebou obchodují, spolu obecně vzato neválčí, protože obě strany nechtějí přijít o ekonomické výhody, které z obchodu plynou. Čína má rozsáhlý arzenál jaderných zbraní, přesto nemá zájem na vojenské konfrontaci se Spojenými státy. Obchod je mnohem profitabilnější. Za další, obchod a přátelství jsou mnohonásobně efektivnější pokud jde o přesvědčování k lepšímu chování a stejně tak působí vedení skrze dobrý příklad. Je tedy alarmující, že jsou zvažovány nové tvrdé sankce, které by trestaly také obchodní partnery Íránu včetně Číny, Ruska a možná dokonce spojenecké země NATO jako je Německo.


Naopak, sankce dovolují režimům svádět nedostatky na cizí státy, čímž se udržují u moci. Zřídkakdy elitám v daných zemích způsobí sebemenší nesnáze. Jednoduše jim dodá společného nepřítele, proti kterému můžou mobilizovat, čímž oslabí vnitřní opozici. Vezměme v úvahu, jaký účinek mělo embargo proti Kubě. Fidel Castro a jeho režim možná nevidí rádi, že nemůžou obchodovat se soudy vzdálených pouhých 90 mil, Američtí obchodníci na tom ale také tratí. Znamená to méně pracovních míst a méně svobody doma.


Měli bychom si ujasnit jednu věc: sankce proti Íránu jsou definitivními kroky k útoku ze strany USA. Již nyní vidíme výpravy amerických válečných lodí do dané oblasti a jejich pohyb nebezpečně blízko syrských vod. Tvrdší sankce, které jsou nyní zvažovány, by narušily globální obchod a oslabily by americkou ekonomiku, což by v důsledku vedlo k zhoršení naší bezpečnostní situace. Zahraniční společnosti nebo dceřinné společnosti amerických firem by byly přísně potrestány, pokud se nepodřídí americkému embargu na Írán. Musíme zaměnit směřování naší zahraniční politiky k ekonomické svobodě a diplomacii. Je to jediná cesta k míru a prosperitě. Přípravy na válku s Íránem a Sýrií jsou zároveň unáhlené a nebezpečné.

zdroj: http://original.antiwar.com/paul/2011/11/29/the-folly-of-sanctions/

http://srsen.wordpress.com


Čína ochrání Írán i za cenu třetí světové války


Profesor z čínské Univerzity národní obrany říká, že pokud by se zaútočilo na Írán, tak by Čína neváhala jej ochránit i za cenu třetí světové války.


Generál Zhang Zhaozhong řekl: „Čína nebude váhat ochránit Írán dokonce i za cenu třetí světové války.“


Spojené státy a Izrael opakovaně hrozily Teheránu „možností“ vojenského úderu na základě tvrzení, že íránský jaderný program může obsahovat tajnou vojenskou agendu.

Írán obvinění odmítl s tím, že jako signatář smlouvy o nešíření jaderných zbraní a člen MAAE, má právo na rozvoj a získání jaderné technologie pro mírové účely.

V posledních týdnech Izrael obnovil svou agresivní rétoriku vůči Íránu. Dne 21. listopadu izraelský ministr obrany Ehud Barak varoval, že „nastal čas“ vypořádat se s Íránem.


Izraelský prezident Šimon Peres také pohrozil 6. listopadu, že útok proti Íránu je stále „pravděpodobný“.


Íránští představitelé přislíbili drtivou reakci na vojenský úder proti jejich zemi a varovali, že takové opatření by mohlo vést k válce, která by se rozšířila i mimo Blízký východ.


Překlad článku China must protect Iran even with WWIII

http://presstv.com/detail/213760.html

http://www.freepub.comehere.cz/

Autor: FreePub : 10.12.2011


Čína a Rusko: Rozpoutáme 3. světovou válku, pokud západ nepřestane s agresí!


Pochmurný bulletin ministerstva obrany, vydávaný pro premiéra Putina a prezidente Medveděva, dnes uvádí, že prezident Hu „v principu souhlasil“, že jediným způsobem, jak zastavit agresi západu vedenou Spojenými státy, je prostřednictvím „přímé a okamžité vojenské akce“, a že čínský vůdce nařídil svému námořnictvu „připravit se na válku“.


Hu se svojí výzvou připojil k čínskému kontraadmirálovi a prominentnímu vojenskému komentátorovi Zhang Zhaozhong, který rovněž minulý týden varoval, že „Čína se nebude zdráhat chránit Irán i za cenu třetí světové války“, a ruskému generálovi Nikolaji Makarovovi, který pochmurně minulý týden uvedl: „“Nevylučuji, že lokální a regionální konflikt se vyvine do větší války, včetně použití jaderných zbraní.“


Rostoucí globální napětí mezi východem a západem explodovalo v posledních dvou týdnech, kdy byli ruský velvyslanec Vladimir Titorenko a dva jeho pobočníci vracející se ze Sýrie brutálně napadeni katarskými bezpečnostními jednotkami (a skončili v nemocnici), kterým pomáhali agenti CIA a britské MI6 v jejich pokusu získat přístup do diplomatických zavazadel obsahujících informace od syrské rozvědky, že Spojené státy zaplavují Sýrii a Irán stejným USA podporovanými žoldáky Al-Kejdy, kteří svrhli libyjskou vládu.


Další informace obsažené v těchto diplomatických zavazadlech, uvádí bulletin, odhalují, že Spojené státy se připravují na „konečné řešení“ krize na Středním východě, pokud by vypukla jaderná válka po útoku na Sýrii a Irán smrtícími biologickými zbraněmi, které mají zabít desítky milionů nevinných civilistů.


Objev biologických látek, které mají být použity západem, byl učiněn před dvěma týdny holandským virologem Ronem Foucierem z Erasmova lékařského střediska v Holandsku, který vedl tým vědců, kteří objevili, že pouhých pět mutací ptačí chřipky postačuje, aby se šířila mnohem snadněji, a učinilo by to z ní nejsmrtonosnějšího zabijáka, jakého kdy lidstvo vytvořilo.


Pokud by SA začaly útok použitím tohoto smrtícího viru, pokračuje tento bulletin, jeho nejpravděpodobnějším metodou dopravení na cíl by byly neviditelné bezpilotní letouny RQ-170 Sentinel, které provozuje CIA.


Tato děsivá vyhodnocení budoucích amerických akcí proti jejich nepřátelům byla v tomto bulletinu odhalena na základě výzkumu ruských vojenských analytiků dronu RQ-170 Sentinel, sundaného nad íránským územím minulý týden ruským systémem pozemního sběru výzvědných informací a rušení Avtobaza, použitého proti bezpilotnímu letounu, kdy se ukázalo, že je vybaven vyspělým systémem pro aplikaci aerosolů.


Je důležité poznamenat, že západní mocnosti použily smrtící virus chřipky ke zničení svých nepřátel a svržení stávající globální řádu poprvé před méně než sto lety, v r. 1918, kdy byla po skončení první světové války vypuštěna varianta španělské chřipky a zabila 50 milionů lidí, což představovalo plná 3% celkové světové populace.


Archivní soubory KGB o pandemii španělské chřipky vždy uváděly, že tento smrtící virus byl „uměle vyroben“ americkými vědci, kteří použili jako své „pokusné králíky“ americké vojáky, kteří tak byli prvními zaznamenanými oběťmi a byli umístěni do Fort Riley v Kansasu.


Abychom plně pochopili podkladové důvody tlaku Spojených států a jejich spojenců na totální globální válku, které byly nedávno podrobně popsány špičkovým americkým investigativním novinářem Gregem Hunterem, který zveřejnil šokující zprávu „Vymyká se svět kontrole“, je třeba vědět, že celá konstrukce západního ekonomického systému se bortí pod váhou dluhů přesahujících 100 bilionů dolarů, které není nikdo schopen splatit, kde ve své zprávě varoval: „Nikdy v historii nebyl svět tak blízko totálnímu finančnímu chaosu a jaderné válce, než nyní.“

Bohužel, ale jako vždy, není Američanům dovoleno znát strašlivou budoucnost, kterou pro ně jejich elitní vůdci plánují, a situace se minulý týden ještě zhoršila, když americký senát schválil nový zákon, v poměru 93:7, který zničí Ameriku navždy tím, že předal totální kontrolu nad touto kdysi svobodnou zemí do rukou armády, a zničil ústavu.


Jak jsme poznamenali v naší předešlé zprávě, stojí opět za zmínku slova amerického otce zakladatele Thomase Jeffersona, který své spoluobčany před 200 lety varoval před tím, co se dnes děje, a řekl:


Věřím, že bankovní instituce jsou pro naši svobodu nebezpečnější, než armády. Pokud Američané někdy dovolí, aby soukromé banky ovládaly vydávání jejich měny, nejdříve pomocí inflace, pak deflace banky a korporace, které kolem nich vyrostou, připraví lidi o veškerý majetek, dokud se jejich děti neprobudí bez domova na kontinentě, který jejich otcové dobyli.“

Zdroj, překlad Osud 2011

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz