EU bude kontrolovat celou Evropu a bok Ruska,

nevolený Van Rompuy

Aparátčici EU a USA smí začít válku i přes rozsáhlou opozici.


Nevolený president Evropské rady Herman Van Rompuy říká, že ta globalistická unie bude nakonec kontrolovat každou zemí na západní hranici Ruska.


Snem Von Rompuye je podle článku v Breitbart citujícího vlámský deník De Standaard mít všechny bývalé sovětské státy na Balkáně a „celé evropské území mimo Rusko“ přidružené k Evropské unii.


Van Rompuy, u něhož se odráží skutečný charakter jmenovaných globalistických aparátčiků nejvyšší úrovně řekl, že i když takovéto snahy mají jen nepatrnou podporu veřejnosti, „tak to stejně uděláme.“


K těmto poznámkám došlo poté, co EU a Spojené státy uvalily na Rusko nové kolo ekonomických sankcí kvůli rozvoji politické krize na Ukrajině.


Ve středu New York Times pochválil vyhlášení ekonomické války proti Ruskému lidu a blahořečil „úpadku do recese“ v zemi poté, co Ukrajina odmítla „přístupovou dohodu nabízenou Evropskou unií, což rozpoutalo současnou krizi.“


Tento popis nabízený Timesem ignoruje roli, jakou sehrálo ministerstvo zahraničí při rozpoutání této krize a při zrežírování instalace pučistického režimu včetně četných ultra-nacionalistů a fašistů násilně odporujících historickým vztahům Ukrajiny s Ruskem a jeho lidem.


Times navíc v ozvěně k postoji Van Rompuye a globalistů z EU přiznává, že tato situace bezpochyby slovy německého ministra zahraničí Franka-Walter Steinmeiera povede k „nejhorší krizi od konce Studené války.“


Tato krize se bude jenom zhoršovat, pokud nebude Západ připraven se sjednotit k vážným ekonomickým sankcím, které Rusku poškodí finanční, energetický a vojenský sektor,“ a zbývá k tomu doplnit to, co redakční rada New York Times nevyslovila, ruský lid.


Lze předpokládat a věřit, že u Times se zrcadlí konsensus finanční a globální elity. Jak v březnu uvedl Ron Paul, Americký lid je v převážně většině proti tomu, aby se Spojené státy zapojily do Ukrajinské krize. Samozřejmě, že s tím si vládnoucí elita a její propagandistická média dělají jen malé starosti.


Spojené státy přezírající konsensus veřejnosti to budou spolu s Evropskou unií hnát dál a pokračovat s podněcováním širšího konfliktu na Ukrajině a podél ruské západní hranice.


Herman Van Rompuy a vedení Spojených států včetně mnohých členů Kongresu jsou v tom zajedno. Rozdíl je v tom, že Van Rompuy je nevolený byrokrat EU, a tak nebude čelit hněvu Evropanů, z nichž mnozí, stejně jako jejich americké protějšky oponují eskalaci tohoto konfliktu a bojí se jí zrovna tak jako i možné války s Ruskem.

Překlad: Miroslav Pavlíček, AC24.cz

Zdroj: prisonplanet.com

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz