Dvě podvodné falešné demokracie ohrožují život na Zemi

Paul Craig Roberts


Amitai Etzioni položil důležitou otázku: „Kdo schválil přípravy na válku s Čínou?“ (odkaz) Etzioni říká, že tento válečný plán není nějakým záložním plánem, který by měl být po ruce pro případ nepravděpodobné události. Etzioni také uvádí, že válečný plán Pentagonu nebyl nařízen a zkontrolován americkými civilními orgány. Stojíme tváří v tvář fanatickým neokonzervativním americkým ozbrojeným silám vymknuvším se kontrole, ohrožujícím Američany a zbytek světa.


Etzioni má pravdu, že jde o závažné rozhodnutí armády ovládnuté neokonzervativci. Čína si je očividně vědoma, že Washington se připravuje na válku s ní. Když to ví Yale Journal, ví to i Čína. Je-li čínská vláda realistická, je si vědoma, že Washington plánuje preventivní jaderný útok na Čínu. Žádný jiný typ války nemá z hlediska Washingtonu smysl. Tato „super velmoc“ nebyla nikdy schopna okupovat Bagdád, a po 11 letech války byla poražena v Afghánistánu pár tisícovkami lehce vyzbrojených členů Talibanu. Dostat se do konvenční války s Čínou by pro Washington znamenalo konec.


Když byla Čína primitivní rozvojovou zemí, dosáhla z USA v Koreji patové situace. Dnes je Čína druhou největší ekonomikou světa a rychle americkou kolabující ekonomiku, zničenou vývozem pracovních míst, podvody banksterů a vlastizradou korporací a kongresu, předhání.


Válečný plán Pentagonu pro Čínu má název „Vzdušně-námořní bitva“. Tento plán je charakterizován jako „spolupráce vzdušných a námořních sil, které mohou provádět spojené integrované hloubkové útoky s cílem rozvrátit, zničit a porazit prostředky nepřítele znemožňující přístup do oblasti“.


Ano, co to znamená? Znamená to další miliardy zisků pro vojensko-bezpečnostní komplex, zatímco 99% bude žít pod okovanou botou. Je rovněž jasné, že toto nesmyslné žvatlání čínskou armádu porazit nemůže. Avšak tento typ harašení zbraněmi může vést k válce, a pokud debilové ve Washingtonu války dosáhnou, je jediným způsobem, jak může Washington zvítězit, použití jaderných zbraní. Radiace zabije samozřejmě také Američany.


Jaderná válka je na programu Washingtonu. Nástup neokonzervativních fašounů anuloval dohody o jaderném odzbrojení, které podepsali Reagan a Gorbačov. Mimořádná a z velké části pravdivá kniha Olivera Stonea a Petera Kuznicka z r. 2012, Zamlčená historie Spojených států, popisuje nástup preventivního jaderného útoku coby první možnosti Washingtonu v období po Reaganovi.


Během studené války měly jaderné zbraně obranný účel. Jejich účelem bylo zabránit jaderné válce mezi USA a SSSR, kdy obě strany měly dostatečnou odvetnou sílu k zajištění „vzájemně zaručeného zničení“. MAD, jak to bylo známo, znamenalo, že jaderné zbraně nebyly ani pro jednu stranu útočnou výhodou.


Kolaps SSSR a zaměření se Číny na vlastní ekonomiku, místo na armádu, měly za následek výhodu Washingtonu v oblasti jaderných zbraní, která, podle dvou amerických postaviček typu dr. Divnolásky, Keira Liebera a Daryla Presse, poskytuje Washingtonu schopnost prvního úderu. Lieber a Press píšou, že „strmý úpadek arzenálu Ruska a chladné tempo modernizace jaderných sil Číny“ vytvořily situaci, ve které ani Rusko, ani Čína nemůže po prvním útoku Washingtonu provést odvetný úder.


Vzdušně-námořní bitva“ a článek Liebera a Presse ve Foreign Affairs informovaly Čínu a Rusko, že Washington zamýšlí preventivní jaderný útok na obě tyto země. Aby zajistil neschopnost Ruska provést odvetný úder, rozmisťuje Washington protiraketový deštník na hranicích Ruska, v rozporu s americko-sovětskou dohodou.


Protože americký tisk je zkorumpovaným ministerstvem propagandy vlády, Američané vůbec netuší, že zfanatizovaný neokonzervativní Washington plánuje jadernou válku. Američané si toho již nejsou vědomi o nic více, než nedávného výroku bývalého prezidenta Jimmyho Cartera, o kterém bylo informováno pouze v Německu, že Spojené státy již nejsou funkční demokracií.


Možnost, že Spojené státy začnou jadernou válku, se stala realitou před jedenácti lety, kdy prezident George W. Bush, na naléhání Dicka Cheneyho a neokonzervativců, kteří ovládli jeho režim, zrušil v r. 2002 Přehled o jaderné situaci.


Zrušení tohoto dokumentu neokonzervativců nejimbecilnějším americkým prezidentem vedl ke konsternaci a odsouzení ze strany zbytku světa a spustilo nové závody ve zbrojení. Ruský prezident Putin okamžitě oznámil, že Rusko vynaloží veškeré nezbytné finanční zdroje na zachování odvetné jaderné schopnosti Ruska. Číňané projevili svoji zdatnost a zničili ve vesmíru satelit pomocí rakety. Starosta Hirošimy, města oblaženého obrovským válečným zločinem Ameriky, uvedl: „Smlouva o nešíření jaderných zbraní, ústřední mezinárodní dohoda řídící odstraňování jaderných zbraní, je na pokraji kolapsu. Hlavní příčinou je americká jaderná politika, která tím, že otevřeně vyhlašuje možnost preventivního prvního jaderného útoku a vyzývá k obnovení výzkumu mini-atomovek a dalších tak zvaných „použitelných jaderných zbraní“, uctívá jaderné zbraně jako boha.“


Průzkumy mínění na celém světě konzistentně ukazují, že Izrael a USA jsou považovány za dvě největší hrozby míru a životu na Zemi. Přesto tyto dvě zcela protizákonné vlády pobíhají kolem a předstírají, že jsou to „největší demokracie světa“. Ani jedna z těchto vlád neakceptuje jakoukoliv odpovědnost ve vztahu k mezinárodnímu právu, lidským právům, Ženevským konvencím nebo vlastnímu právu. USA a Izrael jsou ničemné darebácké státy, návrat k éře Hitlera a Stalina.


Války vedené po druhé světové válce měly původ ve Washingtonu a Izraeli. Žádné jiné země nemají imperiální expanzionistické ambice. Čínská vláda neobsadila Taiwan, což by, pokud by chtěla, mohla. Ruská vláda neobsadila bývalé části Ruska, jako Gruzie, která, vyprovokovaná Washingtonem zaútočit, byla okamžitě rozdrcena ruskou armádou. Putin mohl gruzínskou loutku Washingtonu pověsit a opětovně Gruzii začlenit do Ruska, jehož součástí byla po několik staletí a kam podle mnohých patří.


V posledních 68 letech lze původ většiny vojenských agresí vystopovat do USA a Izraele. Přesto tito dva původci válek předstírají, že jsou oběťmi agrese. Je to Izrael, kdo má jaderný arzenál, který je ilegální, nepřiznávaný a neodůvodněný. Je to Washington, kdo přišel s válečným plánem založeným na prvním jaderném úderu. Zbytek světa tyto dvě darebácké nezodpovídající se vlády považuje za přímé hrozby pro život na Zemi oprávněně.


The Two Faux Democracies Threaten Life On Earth vyšel 26. července 2013 na informationclearinghouse.info. Překlad Zvědavec.

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz