Co si pan Schwarzenberg myslí?

Ing. Jiří Vacek


ČT 1 vysílala ve čtvrtek 17.1. od 20:00 hod Prezidentský duel. V něm pan Schwarzenberg lhal, když tvrdil, že Benešovy dekrety, spíše zákony ČSR o odsunu Němců již neplatí.

Platí stále a jsou stále součástí našeho právního řádu. V souvislosti s odsunem Němců přirovnal prezidenta Beneše k válečným zločincům. Tím se zařadil po bok Adolfa Hitlera, který takto štval proti Benešovi pro jeho odpor k nacistům.

O zločinech, které na nás Němci páchali po 6 let okupace, neřekl ani slovo. Místo toho litoval sudeťáky, jak jsme jim ublížili.

Na přímou otázku, nepopřel, že radil Havlovi, aby se sudeťákům omluvil za odsun. Také nepopřel své přesvědčení, že by se odsunutí Němci měli do naší země vrátit a být odškodnění.

Bude-li Schwarzenberg zvolen prezidentem, nebude prezidentem Čechů, ale sudeťáků a fundamentalistických katolíků.

Prosadil restituce katolického majetku, bude prosazovat restituce sudeťáků. Že je s nimi v přátelských vztazích otevřeně přiznal. Hájí jejich a ne české zájmy.


Prezidentské volby

Ing. Jiří Vacek


Tento pátek a v sobotu 25. a 26. ledna se koná volba presidenta.


Jak pan Schwarzenberg přiznává, jeho tchán byl významný nacista a vysoký důstojník SA. Proto není divu, že sdílí i jeho názory na presidenta Beneše. Po vzoru Adolfa Hitlera a svého tchána nacisty říká, že president Beneš byl zločinec. To opakovaně tvrdí o našem druhém presidentovi, bez kterého, jak uvádí T.G.M., by Československo nevzniklo.


Tím přímo popírá platný zákon: „President Beneš se zasloužil o stát.“


Stále hájí sudeťáky, ale o genocidě Čechů za války neřekne ani slovo. Tak vědomě vytváří lež, že odsun sudeťáků nebyl výsledkem velezrady, které se na republice dopustili. Zřejmě jejich rozbíjení republiky za velezradu nepovažuje.


Jeho úmyslem jako presidenta je prosazovat zájmy sudeťáků včetně majetkových a územních nároků.


Takové úmysly jsou v přímém rozporu s rozsudky Norimberského poválečného tribunálu, který soudí německé válečné zločiny.


Chování sudeťáků tribunál prohlásil jednoznačně za zločinné a rovněž tak i jejich představitele a organizace.


Odsun sudeťáků byl toho důsledkem. Byl rozhodnutím všech vítězných spojenců a nikoliv jen naším nebo dokonce dr. Beneše.


Schwarzenberg jako president představuje přímé ohrožení naší státnosti, a proto bychom jej volit neměli a dát hlas kandidátovi, který svou zem skutečně hájí.


Schwarzenberg nás již všechny obrovsky poškodil prosazením církevních restitucí. Po nich jsou v plánu restituce sudeťáků.



Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz