Bosna jako základna pro realizaci plánu Evropa 3000

Konstantin Kačalin


V polovině srpna roku 2003 se radikální islámští vůdcové rozhodli vytvořit teroristickou infrastrukturu na Balkánu proto, aby mohla být válka teroristů přenesena do Evropy, Ruska, Izraele a o něco později i do USA. Hlavním člověkem zodpovědným za vytvoření této základny byl jmenován Sahid Emir Musa Ajzi, veterán války z Afghánistánu těsně spojený s Taliby a Al-Káidou. Jako zkušený bojovník má na starosti rekruty evropského vzhledu, tedy bělochy.


Bosna, Albánie, Kosovo, Makedonie, jižní část Srbska, Černá Hora se v budoucnu mají stát jednotným islámským státem. Byla to první fáze dobytí Evropy podle plánu Evropa 3000. Podle tohoto hlavního plánu islamistů se má Evropa stát zemí muslimů (od Uralu až po Velkou Británii). Plán se má realizovat po etapách a jeho základem je taktika násilí a nenávisti. Na předměstích většiny největších evropských měst, včetně ruských, se budou vytvářet obrovské muslimské enklávy. Hlavním cílem je spojení těchto enkláv v nepříliš vzdálené budoucnosti a vytvoření jednotného muslimského centra.


Druhá část tohoto plánu má název Kavkaz 2000. NATO se bude rozšiřovat na východ a převezme pod svou kontrolu Kaspické moře. To bude předáno pod úplný vojenský a politický vliv Turecka. Kolem Ruska a Číny se bude vytvářet zelený pás a spojení s Evropou bude kontrolovat Istanbul.


Současně bylo přijato rozhodnutí věnovat se přípravě teroristů slovanského vzezření z Bosňáků a Albánců. Tito ozbrojenci se mohou bez zvláštních problémů pohybovat po celém světě a nevyvolávat podezření u policistů a zvláštních služeb. Říkají jim „bílí ďáblové“. Jsou výborně vycvičeni a připraveni na džihád po celé Evropě i v Rusku.


Zatím ale čekají tito specialisté se slovanskými tvářemi na to, až přijde jejich čas.Všichni jsou to sebevrazi a jsou připraveni na mučednickou smrt kvůli Koránu. Jádro nových kádrů sestává z bosenských muslimů a kromě toho branců z Čečenska a Kavkazu.


V Bosně dodnes existují nelegálně formálně zakázané humanitární organizace, které jsou na černém seznamu teroristických skupin v USA. Je to Ideální bosenská budoucnost, Fond Al-Haramain, Fond milosrdenství Al- Nashab Al- Aksa, Jemiat Al-Furkan a Taibah Al-Furkan. Místní zvláštní služby nad tím zavírají oči. A množí se různé tak zvané humanitární organizace financované islamisty. Na jejich konta přicházejí každý rok stovky milionů dolarů. A ty klidně stačí jak na platy, tak i na verbování stoupenců a na vytváření středisek – náboženských i vojenských. Kromě toho se z nich financuje obchodování s drogami, kupují se zbraně pro horké body. Ve střední Bosně působí v ilegalitě síť táborů, v nichž koná muslimská mládež náboženskou a záškodnickou přípravu na tříměsíčních kurzech.


Vycvičené teroristy posílají za kordon prostřednictvím cestovních kanceláří a humanitárních organizací. Islámští extremisté, kteří se trénovali v Bosně a Hercegovině, se usazují na Kavkaze, v Afghánistánu, legalizují se v Evropě a v USA.

czech.ruvr.ru

Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz