Armáda Novoruska bude větší!


To je zajímavé. Proč bude podle Zacharčenka v květnu Donbas (osvobozené části Nového Ruska), potřebovat 90 až 100 tisíc vojáků? Bylo prokázáno, že je možné chránit uvolněné části Donbasu se stávajícími 30 000, a s tisíci dalšími (10-15) mohou být osvobozeny Mariupol, Slavjansk, Kramatorsk a dosažena administrativní hranice Donbasu.


Ale co dělat s dalšími 45.000 vojáky? Budou nasměrováni na osvobození zbytku Novoruska. A s každým osvobozeným územím Novoruska se bude armáda pocházející z dobrovolníků stávat silnější. Stačí se podívat na to, jak opuštěné a nově osvobozené město Debalcevo již poskytlo 500 vojáků! Každá oblast osvobozená stejným způsobem poskytne armádě nové vojáky pro uvolnění další oblasti, a tak dále, dokud celé Novorusko, všech osm regionů, nebude osvobozeno!

V Kyjevě je nacistická chunta v opačné situaci. S každou ztrátou své oblasti, kterou osvobodila armáda Novoruska, budou mít méně lidí k dispozici pro nucené odvody do svých vojsk. Na začátku války ukrajinské armáda počítala teoreticky s 250 tisíci lidmi. Mnoho z nich uprchlo do jiných zemí (především Ruska), mnozí jsou skrytí, mnozí odešli do domobrany. Více než 23 tisíc bylo zabito, nebo raněno a již nemůže bojovat. Nejméně 5 000 se vzdalo. Po další neúspěšné mobilizaci kyjevská fašistická chunta může použít až 125 tisíc lidí, včetně těch, které již mají teď. Ale aspoň polovina z těchto lidí nechce bojovat a vzdá se při první příležitosti!


V souladu s tím, o dva měsíce později armáda Novoruska bude mít stejný počet jako nacistické armády chunty (prakticky jsou si v boji přibližně rovné), a Novorosija má ještě mnohem vyšší morálku, motivaci, školení a taktiku. Jen popřemýšlejte, co se stane, pokud teď, když mají jen poloviční počet než nepřátelé, vyhrávají v každém boji. A ani jsem neuvažoval "severní vítr!"


Může být nutné změnit název Novoruské armády, když opustí hranice Donbasu a Novoruska. Je-li cílem osvobodit osm oblastí Novoruska, včetně Malé Rusi, a dokonce i Ukrajiny s výjimkou Haliče, milici by bylo možné nazvat "Osvobozenecká armáda", a oficiálně bude podřízena nové alternativě ukrajinské vlády.


Nyní, když kyjevská nacistická chunta již porušila dohodu Minsk-2, když neodvedla dělostřelectvo z přední linie, pokračuje v bombardování měst Donbasu, má armáda Novoruska plné právo, v souladu se smlouvou, přimět je k zastavení útoků na civilisty. Pak by bylo logické, vytlačit nacisty z celého Donbasu. Výhra Minsku-2 ve srovnání s Minskem-1 je geograficky malá, ale vojensky a politicky důležitá. Dalším krokem je získat velké geografické vítězství.

A konečně - varování: Ukrajinská armáda používá Minsk-2 pro reorganizaci armády s pomocí Západu. Není možné jim to dovolit. Armády Novoruska by měly využít stálé provokace kolem Mariupolu k osvobození tohoto města. To je jejich "právo", protože nacistické prapory nedodržují příměří. "Vojentorg" musí zajistit, aby armáda Novoruska zachovala svou kvalitativní převahu, i při podmínkách dodávek zbraní Západu pro nacistickou kyjevskou chuntu.


Celý Donbas a lépe i další oblasti by měly být osvobozeny do další „minské pauzy". Toto by se mělo opakovat, dokud celé Novorusko nebude osvobozeno. Nesmíme klamat sami sebe (opět) - kyjevští nacisté znovu brzy zaútočí na Novorusko. Novorusko a Rusko by měly být připraveni na další krok na cestě ke konečnému vítězství!

Nicholas, Švédsko, Central informační agentura Novoruska, Novorus.info

http://novorus.info/…/34312-armiya-novorossii-budet-bolshe.…


Webová stránka: www.ceskenarodnilisty.cz E-mail: vydavatel@seznam.cz