Výzva německé vládě: „Chci svůj život zpátky!“

 

news.sk, 1. 4. 2018      Každodenní život v Německu se stává peklem pro stále více "domorodých" občanů, Němci se dostávají více a více na okraj společnosti. Na Facebooku se objevila výzva od Tobiase M z Bonnu adresovaná vládě v Berlíně: "Chci svůj život zpátky!". Výzvu pravděpodobně podepíše mnoho občanů:

Cítím se bezmocný, opuštěný, bezmocný, bezmocný. Jediným cílem existence se zdá být přinášet (finanční) energii jako včelička pro kosmickou loď "Politika", aby se držela dále na oběžné dráze.

A není to o nesčetných zprávách, které by mohly být ještě vnímány jako abstraktní - NE - Jedná se o změnu na prahu bytu, v centru města nebo ve veřejné dopravě.

Sleduji jak se vše mění. Jak město Bonn degeneruje, od 23:00 je centrum pro mě (190cm / 98kg / urostlého) skutečně nebezpečné.

Vidíte v Bonnu v noci během týdne výlučně skupiny lenošících migrantů. Například minulou středu jsem se potkal s takovou skupinou 7 migrantů !! Člověk si myslí a je po mně, zachránil jsem se útěkem.

Polorozpadlé školy, prostředí v hromadné dopravě se stalo naprosto nechutným, po hlavních silnicích jezdí muži v černých Mercedesech třídy S nebo Audi A5 s tmavými skly, jezdí na plný plyn, hlučně bez tlumičů výfuků, jezdí po městě bez obav znovu a znovu, dokud neopustíte místo, protože nezdravíte Alláhu Akbar, nepatříte sem.

V noci se v Bonnu probouzíte, protože přistěhovalci vytrhávají odpadkové koše z jejich míst a hází je na auta. Aktéři mizí a vyšetřovatelé tvrdí, že pachatele nelze nalézt. Močí na můj dům a likvidují značku. Jdu dolů a vykřikujete (já ... vy, vaše matka, vaše babička ...).

Prostory k sezení v Media Markt a Rewe jsou uzavřeny, protože interní bezpečnostní služba již není schopna vypořádat se s "mladými".

Muslimští prodejci drog v městském domě v Bonnu se večer stávají stále více podrážděnějšími a násilnějšími, pokud nechcete nakupovat. Bojíte se opustit své auto, protože vidíte, jak vás pozorují.

Policie nemá zájem řešit tyto drobnosti. Mohu takhle mluvit nekonečně. Krásné letní dny v centru Bonnu byly skvělé. Zahrádky. Kaiserplatz. Nyní je to zde tak hlučné a agresivní jako v Kábulu nebo v Bejrútu. Psi jsou štěkají, ženy jsou obtěžovány atd.

Chci jen vrátit svůj život. Chci svůj život zpátky. Kam máme jít? Jak to změnit? Jak?

Trvá to už dlouhou dobu. Nemůžu už dál ustupovat. Hlavně, že doma Netflix stále běží. Kam to povede?

Obchody se stávají "kulturním klubem"? S novinami v okně a vousy "Securitiy" před dveřmi. Dokonce i sedmnáctiletí migranti jsou v Bonnu neuvěřitelně krutí a násilní. Už se učí, jak všechno mohou získat.

Je sobota večer ve 22:00 dole v Bonnu na stanici po silnici směrem na Kaiserplatz, až 30členné skupiny mužů se baví tím, jak každý musí skrze ně projít. Nemůžete ani zabránit tomu, aby se nedotýkali vaší ženy. Nože mají zastrčené za páskem. Pokud zavoláte policii, „šéfové skupin“ utečou a zbytek jsou hloupí a najednou potřebují tlumočníky. Policie nepřijde…

Co mám dělat? Co ?? Jako daňový poplatník jako občan. jako člověk? Co? Řekni mi.

PS: Každé z těchto obvinění můžu dokázat fotografickým a obrazovým materiálem, Jakož i dopisem prokurátorovi a bonnské policii. Končí výzva na Facebooku.

 

 http://www.srspol.sk/clanek-vyzva-nemecke-vlade-chci-svuj-zivot-zpatky-16367.html