Vláda ČR před pár dny podpořila přesun dalších Afričanů do Evropy a Čech.

Proti se postavilo jenom Maďarsko. Média o tom mlčí

Autor: odjinud 

 

Před pár dny skončila v africkém Maroku 5. Euro-africká ministerská konference o migraci a rozvoji na které byla přijata deklarace proti které se postavilo pouze Maďarsko, deklarace vyjadřuje podporu další masové migraci Afričanů do Evropy. Jediný stát, který byl proti této deklaraci bylo Maďarsko, oznámil maďarsky ministr zahraničí Péter Szijjártó. Česká republika se opět zachovala přesně v duchu Háchovské a Husákovské politiky podřízenosti vládnoucímu politbyru (teď v Bruselu) a deklaraci odsouhlasila.

 

Maďarsky ministr Szijjártó řekl maďarským mediím, že v popsané deklaraci je uvedena podpora masové migrace Afričanů do Evropy jako pozitivního jevu. Migrace je "fenomén, který je pouze dobrý a příznivý a který samozřejmě přispívá k celosvětovému rozvoji", píše se v deklaraci již podepsali i zástupci vlády ČR.

 

Člen politbyra EU, komisař pro migraci Dimitri Avramopoulos, si schváleni deklarace pochvaloval a prohlásil, že "Evropa a Afrika se potřebují více než kdy jindy". Maďarsky ministr Szijjártó také varoval maďarské obyvatelstvo před politikou politbyra EU, kdy na této konferenci řekl komisař Avramopoulos, že v Africe se populace zvětšuje a v Evropě populace ubývá a proto je potřeba podporovat migraci z Afriky do Evropy.

 

Česká republika je součásti této iniciativy Euro-africké ministerské konference o migraci a rozvoji, tak proč o této konferenci, a podpisu deklarace, není nic na webu českého ministerstva zahraničí? Proč o tom nereferují česká media? !!!

 

Je mi to osobně již trapné poukázat na to, že tato konference potvrzuje dvě zásadní věci:

 

1. Potvrzuje se mé varování jenž jsme napsal v knize Eurabia - Mýtus nebo realita? Kde popisuji jak se již několik desetiletí daří vládnoucím kruhům EU zaplavovat Evropu masovou migrací z Afriky a islámského světa a tak postupně likvidovat evropské národy a pomoci řízené rasové a sociální politiky vytvářet novou rasu tvořenou míšením Evropanů s Afričany a pod. Podrobně se tomuto tématu věnuje i slovenský spisovatel Pavel Fendek v knize Evropa ve smrtelném sevření multikulturalismu a islámu.

 

 

2. Potvrzuje se, že nám vládnoucí politické elity a státní úředníci lžou. Zde v ČR se na veřejnosti prezentují, že jsou proti masové migraci z Afriky do Evropy a pod. Ale ve skutečnosti dělají vše co po nich politbyro EU požaduje a pracuji potichoučku, pomaličku na postupném zvyšování přijímaných migrantů z Afriky do ČR.

 

 

 

Zdroje: moroccoworldnews.com - mapnews.ma - maroc.ma - xinhuanet.com - france24.com

euportal.cz