Velikonoční poselství OSN: Migrace je „nevyhnutelná, žádoucí a nutná“.

 

06.04.2018 09:50

Migrační agentura Organizace spojených národů (IOM) zveřejnila povzbuzující Velikonoční poselství oslavující mezinárodní migraci nejen jako nevyhnutelnou, ale také jako „nezbytnou a žádoucí“.     

 

Zpráva OSN – která zřejmě následuje postavení Georgie Sorose a jeho Nadací otevřené společnosti – se tvrdě staví proti celoevropskému průzkumu o přistěhovalectví, který odhalil, že pozoruhodných 78 procent evropských občanů požaduje přísnější kontrolu vnějších hranic Evropy.

Rozsáhlý průzkum týkající se všech 28 zemí Evropské unie odhalil obrovské znepokojení kvůli nekontrolovanému a nebezpečnému přistěhovalectví.

Evropané vyjádřili obavu nad tím, že migranti z Afriky budou přicházet do Evropy v nadcházejícím desetiletí, přičemž 68 procent z nich se domnívá, že se buď „velmi obávají“, nebo se „poměrně obávají“ takového scénáře.

Nedávná studie Pew Research Center zjistila, že se ve skutečnosti od roku 2010 již do Evropy přesunulo více než milión subsaharských Afričanů.

Vnímání příčin migrace se také změnilo, neboť většina Evropanů je nyní přesvědčena o tom, že většina migrantů je přitahována do Evropy na základě „táhnoucích faktorů“, jako je ekonomika a sociální výhody EU, spíše, než by byla poháněna „tlakovými faktory“, jako válka, chudoba a nebo změna klimatu.

Obrovské množství subsaharských Afričanů uvedlo, že by okamžitě přijeli do Evropy, pokud by měli šanci a drží se zpátky jen kvůli nepřekonatelným překážkám.

Více než 50 procent Keňanů by se například „okamžitě přesunulo do jiné země, kdyby mohli,“ podle nedávného průzkumu Pew Research.

Evropané také vyjádřili obavy z rychlého růstu populace muslimů v Evropě a 70 procent respondentů uvedlo, že se domnívají, že rostoucí přítomnost muslimů je problémem. Pouze 8 procent jich věří, že zvýšená přítomnost muslimů není vůbec žádnou hrozbou. 

Zdroj 

 

Q.S.

To už patří k folklóru této globalistické organizace, že řeší problémy vytvářením větších problémů.

https://www.quintus-sertorius.net/news/velikonocni-poselstvi-osn-migrace-je-nevyhnutelna-zadouci-a-nutna/