Válka je na obzoru

P.C.Roberts
Postavil Washington a jeho britský vazal scénu pro zkoušku, zda má Rusko na válku žaludek?
Jak jinak si vysvětlit oznámení generála Sergeje Rudskoje, šéfa operačního direktoriátu ruského generálního štábu, znějící takto: „Disponujeme spolehlivou informací o tom, že američtí instruktoři vycvičili jistý počet militantních skupin v blízkosti města At-Tanf, které mají vyvolat provokace s využitím chemických bojových látek. Tyto skupiny připravují v jižní Sýrii sérii výbuchů munice, obsahující bojové chemické látky. Z tohoto útoku pak budou obviněny syrské vládní jednotky. Komponenty k výrobě této munice s chemickou náplní už byly do syrské jižní deeskalační zóny pod pláštíkem humanitárních konvojů neziskových organizací dopraveny. Uvedené provokace pak USA využijí jako záminku pro útoky na vojenskou a vládní infrastrukturu v Sýrii.“
https://www.zerohedge.com/…/russia-claims-us-training-syria…

Neočekávejte, že se o této ve skrytu připravované akci dovíte od svých západních presstitutek – ty už nejsou ničím jiným než propagačními ministerstvy války.
Ruská vláda si asi dnes hořce vyčítá, že ani tentokrát nedokončila v Sýrii svou práci a umožnila tak Washingtonu nejen rozšířit svou přítomnost na syrském území, ale vycvičit zde též své žoldnéře, opatřit si chemické látky a soustředit svou námořní flotilu k útoku na syrské síly, pokoušející se získat ztracená území zpět.
Otázka nyní stojí takto: Je-li informace generála Rudskoje pravdivá, co učiní Rusko? Využije prostředky své raketové obrany a svou vzdušnou nadvládu v Sýrii k sestřelovánání amerických raket a letadel, anebo nezákonnost americké akce jen odsoudí a obrátí se se svým protestem na OSN?
Jestliže útok přijme, bude Washington svůj tlak dále zvyšovat. Avšak dříve nebo později už Rusko nebude tento stále rostoucí dále schopno snášet – a válka vypukne.
Jestliže k válce dojde, půjde o americkou konvenční válku, nebo Washington využije spor k útoku svých interkontinenátlních raket na Rusko?
Což je otázka, která nyní zcela určitě zaměstnává mysli všech členů ruského vedení. A v těch úvahách určitě nechybí i starost, týkající se úlohy ruské Páté kolony. Jde o tzv. atlantistické integracionisty, působící v politickém i ekonomickém sektoru země, kteří mají zato, že Rusko musí být za jakoukoli cenu včleněno do Západu. A konkrétně zní ona uvedená starost takto: neuzavřou tito integracionisté vládu do ulity nerozhodnosti a nevystaví tak Rusko prvnímu a též rozhodujícímu nukleárnímu útoku?
Až dosud ztrácelo Rusko půdu svou hrou hranou podle diplomatických zákonů a mezinárodního práva – a to bez ohledu na skutečnost, že Washington pohrdá jak tím, tak oním. A britský vazal USA své totální pohrdání Ruskem a prezidentem Putinem demonstroval minulý týden. Řečeno jinak. URÁŽKA PŘIŠLA OD POUHÉHO VAZALSKÉHO STÁTU WASHINGTONSKÉHO IMPÉRIA.
Nehledě na vojenskou převahu Ruska, humánnost ruské vlády je v současném okamžiku jejím největším handikapem. Protože Washington žádnou humánnost nezná.
Vybral a přeložil Lubomír Man