Rusko se stalo boxovacím pytlem pro západ

 

a každý další úder bude bolestivější! Bývalý izraelský špion varoval na ruské televizi Putina, že nemůže vést se západem dialog, protože nikdo na západě nechce s Putinem diskutovat, chtějí se s Ruskem jenom bít! Podle Yakova Kedmiho se Rusko válce stejně nevyhne! [CZ Titulky]

 

Na ruská mainstreamová média začínají pomalu pronikat první známky obav veřejnosti z příliš měkkého postupu Kremlu proti nekonečné sérii útoků a sankcí na všech frontách, které už přesahují i rámec běžné diplomacie a události začínají připomínat léto 1939, kdy se schylovalo k vypuknutí II. sv. války. Nepřítel na každý projev slabosti druhé strany zareaguje dalším, a ještě tvrdším úderem. Právě dnes pronikly na veřejnost informace, že američtí jestřábi v kongresu plánují uvalení nových sankcí na Rusko, ovšem tentokrát takovým způsobem, který by mohl opravdu nejtvrdším způsobem dopadnout na ruské domácnosti.

 

Chystaný zákon by totiž zakázal americkým bankám, jejich zahraničním pobočkám, podnikatelům v obchodní sféře a holdingovým trustům nakupovat, obchodovat a prodávat ruské státní dluhopisy [1]. Zároveň by Rusko nemohlo za své úvěry platit prostřednictvím systému mezibankovního zúčtování SWIFT. Toto je nejvážnější útok proti Rusku od roku 2014, protože ruské banky, které financují a úvěrují ruské podniky a firmy, jsou plně provázané v systému SWIFT se západním bankovním sektorem.

 

Yakov Kedmi, bývalý šéf izraelské tajné služby Nativ.

 

Poslední informace sice naznačují, že tento zákon není na spadnutí dnes nebo zítra, Donald Trump dokonce dnes zablokoval uvalení nových sankcí na Rusko [2], ale to nevydrží dlouho. Dnešní ruské státní dluhopisy nakupují především západní banky, protože Rusko má čím splácet, minimálně svými zdroji. V tom není problém. Jenže pokud by Američané zakázali západním bankám na základě svých sankcí nakupovat od Ruska státní dluhopisy, potom by se jednalo o vyhlášení války Rusku. A toto by už Vladimir Putin v Kremlu neustál. Jednalo by se totiž o útok proti lidem z okolí Ruského židovského kongresu, kteří přivedli k moci Vladimira Putina. Šéf Evropského židovského kongresu Lev Leviev byl tím člověkem, který přivedl v srpnu 1999 do Kremlu Vladmira Putina, aby ho představil Borisi Jelcinovi jako nejlepšího kandidáta a jeho nástupce. Bez Levieva by se Vladimir Putin nikdy nestal prezidentem. Na to nesmíme zapomenout, aby bylo jasné, kdo je kdo a kdo koho ovládá a radí mu.

 

Americký kongres nejde po krku Putinovi, ale lidem, kteří ho přivedli v roce 1999 do Kremlu

 

Největší banka v Rusku, mamutí Alfa Bank, je také pod kontrolou chasidů. Jejím šéfem je Michail Fridman, pro změnu předseda Ruského židovského kongresu. Leviev i Fridman kontrolují a sestavují Putinovi státní rozpočty Ruské federace na pozici hlavních ekonomických poradců prezidenta a pokud americký kongres přijme tyto nové zmíněné sankce, půjde o vyhlášení otevřené války ze strany sionistů v americkém kongresu etnickým Židům v Rusku. Bude v tom okamžiku zaděláno na strašlivý krevní hašel. Ruský židovský kongres v tom okamžiku začne tlačit na Vladimira Putina, aby ochránil zájmy Ruského židovského kongresu a udeřil na sionisty v USA silou. Pokud to Vladimir Putin neudělá, ztratí podporu Ruského židovského kongresu a osud jeho prezidentství bude do roka zpečetěn, protože pokud chasidské banky nebudou moci nakupovat ruské dluhopisy a tyto banky budou čelit útoku pro změnu sionistických bankéřů z FEDu z USA, potom dojde k naplnění písma Talmudu o válce mezi Králi židů v zemi na Severu (rozuměj v Rusku).

 

 

O bratrovražedné válce “synů Izraele” bychom se mohli bavit donekonečna, ale analýza Yakova Kedmiho ve výše uvedeném videu, je naprosto dokonalá a klíčová. Rusko se nedokáže válce vyhnout, protože druhá strana nestojí o dialog, ale o zápas a bitku s Ruskem. Rusko se musí tudíž připravit na další válku, nelze se jí vyhnout, protože USA a západ si pokaždé najdou důvod, jak po každém úderu do Ruska přidat ještě další a další úder, mnohem silnější. Proti takové agresi nebude strategická diplomacie Vladimira Putina fungovat, protože proti hrubé síle platí odjakživa jenom zase hrubá síla. Tady je dobré připomenout, že Vladimir Putin má jenom tak velkou podporu, nakolik dokáže ochránit zájmy ruských rodin a lidu. Nové americké sankce, které okamžitě, a o tom nepochybujte, ihned adoptují a přijmou za své i evropské země, jsou totiž namířeny proti ruským obyvatelům.

Sionisté se pokusí rozpoutat válku s Chasidy v Rusku za každou cenu, Putinova snaha o dialog je marná, nikdo s Ruskem diskutovat nechce, hledá se záminka pro válku

 

Bez možnosti financovat sociální smír a restrukturalizaci Ruska z úvěrových rámců získaných na základě prodeje státních dluhopisů západním bankám se propadne životní standard v Rusku zpátky na úroveň v 90. letech v dobách Borise Jelcina. Yakov Kedmi to označuje za období “řádění demokracie” v Rusku. Před několika dny v Sýrii vybruslilo Rusko z vlastního angažmá tím, že Valerij Gerasimov, náčelník generálního štábu, vyslal hrozbu Pentagonu, a že zastaralé sovětské systémy ve výzbroji syrské armády sestřelily Američanům a Britům prakticky 70% toho, co na Sýrii vystřelili. Jenže je třeba si uvědomit, že toto elegantní řešení bylo rozhodnuto už mimo rámec Putinovy diplomacie. Mimo jeho rozsah pravomocí.

Donald Trump a Lev Leviev. Ten funguje jako chasidská spojka židovského kongresu mezi Putinem a Trumpem. Ale také mezi Bílým domem, Kremlem a Jeruzalémem.

 

V té chvíli se totiž procesy řízení v Rusku dostaly na 6. prioritu a řízení převzala armáda, ruský generální štáb a následně syrská armáda. Američané, kdyby nebyla zinscenována epizoda s chemickým útokem v Dúmá, by si pro útok v Sýrii našli jiný důvod. Jak uvedl Yakov Kedmi, oni nepotřebují důvod k útoku na Rusko a ruské zájmy v Sýrii, nebo v Osetii, nebo v Čečensku. Válka proti Rusku byla vedena už před nástupem Vladimira Putina k moci, v době vlády Borise Jelcina. Cílem je zničení Ruska, jeho rozbití, rozdrolení, destrukce, rozparcelování na menší území a potom, potom přijde privatizace a vydrancování zdrojů. Nerostných, průmyslových, lidských a nakonec kulturních. Viz. všechno to, co vidíme v ČR po roce 1989. Je to stejný proces, stejné postupy. A protože Rusko se nechce poddat, nechce se nechat vydrancovat, tak proto západ používá nátlak, sankce a když to nepomáhá, tak i raketové údery. Není místa pro dialog, není místa pro Putinovu strategii rozumu a diplomacie. Válka bude.

Role boxovacího pytle musí skončit, jinak skončí Vladimir Putin, a to by byla pro Rusko katastrofa

 

Donald Trump není sebevrah, ale jemu drží nože na krku stovky členů kongresu, i jeho vlastní lidé z republikánské strany. Nové sankce proti Rusku Donald Trump zatím nepovolil, ale kdo potřebuje Trumpa k jejich schválení? Americký kongres má autoritu a může schválit sankce i bez Trumpova požehnání. Podle posledních informací již Kreml chystá, pro případ přijetí nových sankcí americkým kongresem, program na prodej státních dluhopisů ruským občanům a domácnostem. Ruský státní rozpočet tak může být subvencován z úspor ruských občanů. Jako symbol národního sepětí to bude fungovat, ale takové řešení bude znamenat brutální seřezání ruského státního rozpočtu na investice, které teď Rusko potřebuje a bude to znamenat i významné omezení státní podpory zaměstnanosti, protože mnoho ruských podniků dnes pracuje se státní podporou právě v rámci investic státu do restrukturalizace průmyslu a zejména armády.

 

Jediným řešením eskalace před vypuknutím války je okamžité posílení ruské zahraniční diplomacie a přechod do režimu “pěstí a palic” namísto “pozdravů a úsměvů”. Za vyhoštění ruských diplomatů musí přijít dvojnásobná odveta. Anebo odveta v podobě vyhoštění všech amerických diplomatů a přerušení vztahů s USA, takže američtí špioni v roli diplomatů nebudou moci v igelitových taškách nosit dolary činovníkům ruských neziskovek na schůzkách v moskevských barech a kavárnách.

Válce se Rusko nemůže vyhnout, ale může ovlivnit její podobu a formu

 

Jakékoliv sankce proti Rusku by měly být odměněny mnohem tvrdší odvetou, např. obstavením majetku firem podnikajících v Rusku, které pochází z dané země, která uvalila sankce. Takto tvrdě. Problém dnešní doby je v tom, že politici v EU, viz. Martin Stropnický, nečelí žádným hrozbám ze strany vlastních občanů a hlavně podnikatelů a firem za svá politická rozhodnutí. Pokud by Rusko obstavilo majetek automobilce Škoda, která má v Rusku továrnu, za to, že česká vláda vyhostila 3 ruské diplomaty, nebo za to, že se připojila k protiruským americkým sankcím, tak takové odvety by vytvořily tlak na jednotlivé české politiky uvnitř ČR, takže by si nedovolili ohrozit podnikatelské aktivity v Rusku velkým českým firmám.

 

 

Ti, kdož si raději vyberou zostuzení, aby se vyhnuli válce, budou nakonec mít ostudu i válku. Rusko je na mezinárodním poli neustálo zostuzováno a špiněno západem a politika Vladimira Putina, boužel, proti tomu moc nedělá, protože ruský prezident se snaží předejít konfliktu. Dobrá zpráva je, že Vladimir Putin to myslí dobře. Špatná zpráva je, že slušnost ruského prezidenta válce stejně nakonec nezabrání, protože válce předpovězené v Talmudu, tzn. válce mezi chasidy a sionisty, nejde předejít. Donald Trump totiž položil základní kámen výstavby 3. Chrámu (chasidského chrámu) v Jeruzalémě (označil Jeruzalém za hlavní město Izraele), a tím vyhlásil válku sionistům. Trump tím zatroubil k útoku a vypuknutí války mezi Syny Izraele. USA a Rusko se brzy střetnou mezi sebou jako zápasníci bojující za cíle svých pánů.

 

Ale pozor, za USA nebude bojovat Bílý dům, ale americký Kongres. To je třeba rozlišovat a mít na paměti, protože amerického prezidenta kongres odstavil, neboť sionisté v USA zjistili, že je to kandidát Chasidů, stejně jako Vladimir Putin, kterého do Kremlu v roce 1999 přivedl Jelcinovi ukázat šéf evropských Chasidů, prezident Evropského židovského kongresu Lev Leviev. Velice komplikovaný vztah a napojení Putina, Levieva a Trumpa na chasidské zájmy je popsaný v článku zde. Pavouk propojení a vztahů je ještě důkladněji zpracován zde. Bez přečtení obou článků v odkazech nepochopíte, proč americký kongres útočí proti vlastnímu i ruskému prezidentovi. Plán to byl dobrý. Chasidé chtěli ovládnout svými koňmi Kreml i Bílý dům, ale v USA jim to nevyšlo, tam sionisté zjistili, o co jde a ovládli Kongres a Trump je v domácím vězení v Bílém domě a vysušování sionistické bažiny se nekoná.  Naopak, sionisté teď půjdou chasidům po krku. A boj se odehraje “na severu”.

-VK-

https://aeronet.cz/