Ruskí vojaci preverili rajóny chemického útoku v Dúme

a ohlásili výsledok

 

Duma 10. apríla 2018 (HSP/Foto:TASR-Syrian Civil Defense White Helmets via AP)

 

Previerka v Dúme ukázala, že tu niet ani stopy po následkoch použitia otravných látok, vyhlásilo ruské Centrum pre zmierenie na základe výsledkov návštevy rajónov mesta, v ktorých boli údajne použité chemické zbrane.

Na snímke zverejnenej Sýrskou civilnou obrannou skupinou Biele helmy, zdravotníci poskytujú deťom pomoc po ú... Zobrazit další

Ruští vojáci kontrolovali "Chemický útok" v dumme a oznámili výsledek.

Dumy 10. Aprila 2018 (hsp / Foto:TASR-Syrian civilní obrana bílé přilby přes ap)

 

Kontrola pozadí ukázala, že neexistují žádné stopy po důsledcích používání otravných látek, prohlásil ruské usmíření středisko na základě výsledků návštěvy na města, ve kterém byly údajně použity chemické zbraně.

Na obrázku, který zveřejnila syrská civilní obranná skupina bílé helmy, záchranáři poskytují dětem pomoc po údajném chemickém útoku v syrské city dumy, 8. dubna 2018 poblíž damašku.

 

Zástupci střediska navštívili na dámy, kde měly být použity chemické zbraně, které uvádějí rio novinkou. Informace dodává, že odborníci na radiační, chemickou a biologickou ochranu a zdravotníky byli do skupiny skupina.

 

" Výsledky přezkumu ukázaly, že nebyly žádné stopy po nasazení otravných látek," prohlásil v centru.

 

Centrum také uvádí, že všechna tvrzení " bílé helmy " (" Ústředí ") v Londýně) původně hovořila o používání otravných látek a rozšířila fotku a video s údajných obětí chemického útoku v Sýrii - to je falešná lež. Abychom zničili příměří.

 

V centru také hodinka, že západní státy věří lži "Ostudné pomáhačov teroristů a bojovníků".

 

Vojenský novinář Alexander kou zveřejnil na svém účtu na Twitteru video z zahrnuje, kde měly být použity chemické zbraně. Na fotce je ruské vojenské policejní auto. Ruští vojáci se show, jako by používali chemické zbraně.

 

" je překvapivé, jak se místní obyvatelé tak lehce pohybují kolem zamořené oblasti," všimli si ironicky kou.

 

Vladimir Mikunda od vz.ru

hlavnespravy.sk