Přátelé,

vysvětleme lidem, že Piráti jsou zlem, které se usídlilo ve Sněmovně. … mafií z venčí ovládaný spolek s celoevropskou působností. Bohužel, někteří stále nechápou. V sobotu 12. 5. se na Šitboři u Poběžovic odhaloval nějaký pomníček Jana ze Šitboře, kde byl přítomen "vychrtlý" Berndt Posselt a za českou stranu bývalý biskup plzeňské diecéze, účastník Sudetoněmeckých slavností, biskup Radkovský!

Sudeťáci na nás nevystrkují drápky, ba je přímo tasí a my jim to umožňujeme! Samozřejmě, že poběžovický starosta se s Posseltem vítal, aby ne, když je  vzal do Bruselu spolu s Janou Podskalskou, předsedkyní spolku Ronšperk (německý název Poběžovic) za Junckerem. Fotku mám vytištěnou od Poběžovičáků.

Nemohu být už slušný. Jak dlouho si necháme takhle dělat na hlavu a mazat se s odpadem, co Piráti a další zrádci národa jsou? Dělám v německém chalífátu, ve vesnici 10 km za hranicemi poblíž Furt in Waldu a když jsem se dozvěděl, že je tam imigrantské centrum, otevíral se mi nůž v kapse! Za dveřmi na nás chystají zločince, ne žádné inženýry a doktory! A my furt držíme hubu...............

Přišlo e-poštou

Redakčně upraveno, aby mail byl publikovatelný.

ČNL