Paní Merkelová – Vy schvalujete bigamii a pedofilii!

Rozzlobený občan: Na facebooku se objevil otevřený dopis pro Angelu Merkelovou kvůli její nezodpovědné migrantské politice.

 23.únor 2018 - 06:20

 

"Vážená paní Merkelová,

 

Na Spiegel TV jsem viděla tu hrůzu. Nejsem hnědá, nejsem nacista nejsem 15letá,  jsem normální dospělá žena s rodinou a jedním mužem. Má rodina má mnoho zahraničních přátel, kteří bydlí poblíž, respektujeme jejich kulturu i náboženství a oni naši. Ale to, co jsem viděla, jde daleko za pomoc sociálního státu a mé chápání.

 

Jak je možné, že v naší zemi je možná pedofilie? Jak je možné, že v naší zemi je povolena bigamie, a to pod rouškou "sjednocení rodiny"? Jak je možné, že musím pracovat 50-60 hodin týdně, a hloupě platit daně, které jsou pak použity pro chod rodiny, kde je muž pyšný na svou třináctiletou těhotnou ženu a nyní s ním žije jako jeho druhá manželka v Německu ???

 

Jak to, že našimi daněmi se platí bydlení takovéto rodině? Negramotnému, který nemá "čas", aby se učil německy, natož číst a psát? Tomu kdo nemá čas pracovat v Německu, protože je stále zaneprázdněn hledáním třetí a čtvrté manželky a plánuje 20 dětí?

 

Jak to, že více a více našich dětí a našich důchodců se potřebuje stravovat zdarma, protože nemají na jídlo? Proč každý druhý Němec musí mít druhé zaměstnání, aby udržel svou rodinu nad vodou? A jak k tomu přijdeme, že peníze daňových poplatníků jsou i přesto použity pro platby výše uvedené rodiny?

 

Jak můžete vy a zbytek vlády přemýšlet o autech s dieselovými motory? V současné době nemáme snad v Německu žádné jiné problémy?

 

 

Rád bych osobně přišel do Bundestagu a promluvil. Dokážu si dobře představit, že já a 90% německé populace nebude připuštěno k řeči.

 

„Každý válečný uprchlík je tady vítán, i mnou,“ ale tak to není. Vy a vaše vláda (která v současné době neexistuje) schvaluje bigamii a pedofilii v naší zemi.

 

Já opravdu nechci být osobní nebo urážlivý, ale se současnou politikou, která se tu provozuje, se opravdu musím ptát, jestli se káva v Bundestagu nepije příliš horká, protože si jinak neumím vysvětlit takový duševní odpad, který je zde předváděn.

 

Můžete mě pozvat a můžete si být jisti, že mé vystoupení bude zdarma.

 

Hrozivé pozdravy! "

 

(rp,prvnizpravy.cz,journalistenwatch,foto:arch.)