Pan Foldyna se nemá co omlouvat

- Pan Hamáček vyvolává dojem nepřítele Slovanů

 

Tak to tu máme opět. Po plivancích mainstreamu na Noční vlky, kteří se neprovinili ničím menším, než svým vlastenectvím a pietním postojem k padlým hrdinům Velké vlastenecké války anobrž Osvobozovací evropské války národů porobených fašismem čili II. světové války v Evropě, se pan Hamáček, coby Nachfolger pana Sobotky pustil do stranického kolegy pana Foldyny. Copak že to údajně provedl zlého pan Foldyna? Pan Foldyna jako pravý vlastenec a pravý Slovan, přítel Srbů i Rusů, jel na své motorce rovněž projevit úctu padlým hrdinům osvoboditelům II. světové války u nás. A byl sprostě a neurvale napaden jakýmsi zástupcem odpůrců Nočních vlků, který panu Foldynovi hrubým způsobem spílal a vytýkal mu podporu "zločinných nočních vlků"- alespoň podle videozáznamů publikovaných na internetu.

 

A pan Hamáček, namísto aby se pana Foldyny zastal, pokračoval de facto v napadání pana Foldyny naprosto nemístným a hloupým vytýkáním jeho staročeských reakcí na sprostá napadání odpůrce Nočních vlků. Celá věc je pochopitelně notně zpolitisována mainstreamovým tiskem tak, aby došlo k vyvolání dojmu "nepatřičnosti akce Nočních vlků na našem území". Jsou jim přičítány všemožné zločiny, počínaje sympatiemi pro ruského presidenta a konče "řevem jejich motorek". To vše jsou přečiny hodné pozornosti našich putimských strážmistrů, užitečných idiotů ve službách novinářských chlebodárců bakalovského a příbuzného ražení, zkrátka všech nepřátel Ruské federace, jejího presidenta a vůbec všech Slovanů, kteří bojovali proti nacismu, když "přece víme, že jediní osvoboditelé národa byli západní spojenci, nicht wahr,meine Herren??"

 

Že se k těmto nesmyslům, idiotským lžím a výtržnostem hlásí i pan lídr sociální demokracie - apropó, je to ještě u nás vůbec sociální demokracie?? - je pro voliče této strany varovným signálem. Myslí si pan Hamáček, že po tomto inkvizitorském zásahu proti spolustraníku, jenž nemá žádný jiný význam, nežli ho násilně vřadit do zástupu NATO EU zaprodanců, nepřátel Slovanů, toto přehlédnou potenciální voliči?? Ani náhodou, pane Hamáčku!

 

Sociální demokracii, která má takového inkvisitora svým vůdcem, nemůže volič poctít svou pozorností, když se tu neustále vyhlašuje, jaký že jsme to liberální, tolerantní a všestranně demokratický stát. Co špatného učinili Noční vlci?? To, že přišli uctít věnci, kyticemi a poklonou památku padlých sovětských vojáků všech národností SSSR ve II. světové válce u nás?? To má být nějaká proputinovská propaganda?? To má být "šíření ruského, kremelského vlivu"?? Jsou Noční vlci nějací "agenti hrozného Kremlu" a válečné propagandy?? Anebo přistoupíme na hysterickou štváčskou optiku pánů Jakubů Jandů, Štětinů a podobné politické čeledi?

 

A co špatného učinil pan Foldyna?? NIC. Naopak, jel pokojně a ve vší slušnosti uctít jako motorkář hobbysta památku padlých hrdinů. Byl napaden neurvale a sprostě a reagoval staročesky, podle přísloví na hrubý pytel hrubší záplata. To je vše. A toto má být páně Foldynův politický a stranický hřích, doslova zločin??

 

Jděte se vycpat, pane Hamáčku. To právě vy se chováte jako pravý zaprodanec NATO , toho NATO, jež agresorsky napadlo Jugoslavii a od té doby ztratilo punc obranného svazku a stalo se pouhým agresivním paktem. I já mám srbské příbuzné, kterým padaly humanitární bomby NATO na hlavu. I já souhlasím s postojem pana Foldyny a odsuzuji Váš postoj, pane Hamáčku. Svůj díl  - vlastně nářez - by měla dostat i štváčská média, která pilně na běžícím páse vyrábějí z Nočních vlků jakési politické kanibaly, jakoby nepocházející z Rusi, nýbrž odněkud z jistých ostrovů.

 

Nepřátel Slovanů tu máme od doby instalace pana presidenta Havla plné zuby. My přátelé Srbů, Rusů i všech neagresivních Slovanů. A my nepřátelé humanitárních bomb všech typů.

 

My naopak uznáváme aktivitu Nočních vlků, jako projev zachování paměti odkazu všech padlých bojovníků proti hydře fašismu a nacismu. Sociální demokrat podle nás odbojářů by měl být na straně bojovníků proti fašismu a nacismu a nepřevracet dějiny a nedělat nepřátele z udržovatelů posvátných tradic boje právě proti fašismu. Pan Foldyna podle nás se chová jako pravý sociální demokrat. Jak se chová pan Hamáček, je podle nás také jasné. Podle nás se chová jako nepřítel Slovanů - anebo vyvolává takový dojem, jak by řekli právníci.

 

Sociální demokracii v tomto případě nepoškozuje podle nás pan Foldyna, nýbrž pan Hamáček. K jeho postoji sympatie v žádném případě nemáme. Takové je naše stanovisko.

 

Jiří Jaroš Nickelli,

předseda HDK ČSBS Boskovice

Autor je pozůstalý po obětech fašismu a příbuzný Srbů