Nepříjemná pravda o ČSSD

Zveřejněno: 19. 2. 2018

 

V rámci sjezdových diskusí zazněla také jedna velká pravda - „Stará ČSSD je mrtvá, vyraboval ji Babiš...“

 

Tedy, ne že by mi snad záleželo na budoucnosti českých sociálních demokratů, ale také nepředpokládám, že by ji mohli oživit tihle staří – mladí pardálové ze současného vedení, kteří se přímo podíleli na jejím krachu. Ti, kteří postavili do čela nešťastníka Sobotku a když jim ten malér konečně došel, tak si zase vymysleli , že to zachrání žvanivej Zaorálek – prostě géniové!

Na místě delegátů bych asi volil Zimolu, o kterém toho sice moc nevím, ale alespoň, na rozdíl od favoritů – Hamáčka, Chovance, občas vzdoroval vedení, prokazatelně varoval před partičkou kolem tragického Sobotky.

V polistopadové éře postavil ČSSD na nohy všehoschopný Zeman, ale po jeho odchodu člověk jen žasne, jaké mouly si sociální demokrati pravidelně volí do nejvyšších funkcí.

 

Jediné, co sociální demokraty doposud drželo nad vodou byla podbízivost. Bez ohledu na hospodářskou situaci, od rána do večera slibovali všem všechno, Českou republiku důsledně směřovali na řeckou cestu k bankrotu.

 

Nebýt té jejich křiklavé servilnosti k Bruselu, možná by jim to ještě pár let procházelo, nebýt ovšem Babiše, který dokáže slibovat ještě velkoryseji, ale činí tak chytřeji, inteligentněji...

 

Ano, Babiš tu ČSSD skutečně vykradl!

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz

 

http://www.skrytapravda.cz/domaci/1451-neprijemna-pravda-o-cssd

Přišlo e-poštou

 

Poznámka redakce: Je zcela nepochopitelné, že o důvodech propadu ČSSD se mluví, ale přesto jeden z těch nejdůležitějších se vynechává. Germanofilní a sudetomilní politika B. Sobotky a jeho poskoků. Je zbytečné vše stále opakovat. Je však s podivem, že o tomto důvodu se nemluví. Jako kdyby nebyl. Nebo se nesmí o něm mluvit? Ale my jsme o všem psali a dost podrobně, takže žádný zákaz zřejmě není. Vždyť Sobotka dokázal naštvat několika větami většinu národa. Dodnes nemůžeme zapomenout na to, jak prohlašoval, že sudety nemůžeme považovat za pohrobky nacistů, nebo že musíme hledat spojence i mezi Němci a že to mohou být právě landsmani. Jak tvrdil pan premiér národu, že Němci sudetští jsou k nám velmi vstřícní, že se zřekli práva na vlast, že se zřekli odškodnění za vyhnání. A nebyla to pravda. Ještě dodnes platí stanovy v původním znění, nikoliv novelizované. Stejně je tomu tak i s programem Dvaceti bodů. Ale i kdyby sudeti se zřekli i dalších „práv“, pak je třeba jasně říci, že se zříkají něčeho, na co neměli a nemají nárok. Jejich tzv. práva totiž nemají žádnou oporu v mezinárodním právu. Ale nejen to, jsou s nimi v rozporu.