Mimořádná zpráva: NATO zahájilo válku proti Rusku? Tři mrtví Kanaďani, dva těžce ranění US ARMY!

Vážně může NATO tvrdit, že na Ukrajině americká vojska nebojují a je to HOAX?

 

Zveřejněno: 18.5/20.5.     V březnu 2017 požádal Porošenko NATO o pomoc údajně na hlídání skladů po výbuchu skladu v charkovské oblasti a na odminování území. Od té doby se z východní Ukrajiny nesou (samozřejmě lživé, proruské) informace, že pod rouškou odmítání se na území Ukrajiny pohybují vojska NATO a často jsou viděna na přední linii, kam údajně má jít "chránit" svobodu i naše armáda.

Na každém šprochu pravdy trochu

Byť náš bolševický generál Petr Pavel v NATO obviňuje ze lživých informací celou Českou republiku, včera vydaly agentury zprávu o prvních mrtvých a zraněných vojácích NATO z Kanady a USA.

Na Ukrajine pri výbuchu míny zahynuli traja kanadskí príslušníci NATO

Vo vyhlásení operatívneho velenia ozbrojených síl samozvanej Doneckej ľudovej republiky (DĽR), ktorú v noci na piatok zverejnila proseparatistická tlačová agentúra DAN, sa uvádza, že príslušníci NATO v sprievode predstaviteľov ukrajinskej armády navštívili styčnú líniu v blízkosti mesta Avdijivka, pričom ich podľa agentúry DAN "zámerne" zaviedli na mínové pole, kde automobil s cudzincami nabehol na mínu.

Explózia si vyžiadala životy troch Kanaďanov. Zranenia utrpeli aj dvaja Američania. Agentúra DAN dodala, že podľa rozviedky DĽR boli zranení aj traja ukrajinskí vojaci.

O incidente informovala aj ruská tlačová agentúra RIA Novosti a viaceré ruské médiá.

 A lidé se začínají ptát: co zase pohledávají vojska NATO bez mandátu OSN tajně v bojích na Ukrajině? Nesouvisí to zase nějak z útokem na Rusko před mistrovstvím světa ve fotbale jako před olympiádou v Soči a americkou armádou v Černém moři, kdy Putin na poslední chvíli zabránil válce obsazením Krymu?

 

O co zase sakra jde?

V dubnu 2015 sice tiskem proběhly zprávy, že se na Ukrajinu přesouvá prvních tři sta příslušníků 173. výsadkové brigády ozbrojených sil USA, ale v nepřetržitém návalu antiruské propagandy si toho veřejnost ani nevšimla.

„Povedeme bojové lekce i výcvik zaměřený na udržení a zvyšování profesionality a odbornosti vojenského personálu,“ citovala tenkrát AFP amerického majora José Mendeze. „Ukrajina je pro nás silný partner, který se s námi účastnil cvičení i operací po celém světě,“ uvedl tehdy i kapitán Ashish Patel. „Požádali Spojené státy o pomoc a tento výcvik jim pomůže ubránit hranice i suverenitu.“

 Bouře ve sklenici vody?

Jak se to vezme. Pokud může někoho překvapit, že na území Ukrajiny by mohli být zabiti kanadští, či američtí vojáci NATO, protože tam nemohou být, je to lež. Mohou, viz výše. Pokud od nástupu Putina a posilování ekonomické síly Ruska slyšíme, že tam na ÚZEMÍ RUSKA  se přesouvají ti a ti vojáci a ty a ty brigády, zatímco skoro utajeně se na celém území Evropy, Ukrajiny a pobalstkých států, nebo dokonce přímo na hranicích Ruska houfují americké jednotky NATO, lze jednoznačně označit propagandu vedení NATO jako špinavou, agresivní, manipulativní a lživou, kterou krmí obyčejné občany celé Evropy, nejen nás!

Příslušníci 173. výsadkové brigády se tehdy podle Rádia Svobodná Evropa podíleli na výcviku vojáků v Polsku, Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Země, které s Ruskem sdílejí hranici, se totiž v souvislosti prý s ruskou vojenskou aktivitou na Ukrajině začaly obávat i o vlastní bezpečnost. Takže nelze zpochybnit, že všude je armáda NATO, což je v podstatě armáda USA a my jsme všichni pouze vazalové stejně tak, jako jsme byli předtím vazaly armády Sovětského svazu, kde jsme sice mohli zvednout ruku, ale vždy jen souhlasně se sklopenou hlavou.

Armáda USA už nás obsadila všude, ale my slyšíme pouze o ruském medvědu jako nepříteli!

Ale my chceme znát CELOU pravdu!

http://www.skrytapravda.cz/zahranicni/1641-vazne-muze-nato-tvrdit-ze-na-ukrajine-americka-vojska-nebojuji-a-je-to-hoax   

http://www.skrytapravda.cz/zahranicni/1639-mimoradna-zprava-nato-zahajilo-valku-proti-rusku-tri-mrtvi-kanadani-dva-tezce-raneni-z-usa