Má se ukrýt machinace tři čtvrtiny  miliardy Hermana za trestní oznámení na Okamuru?

 

7. 2. 2018

 

Jak je možné, že každý podezřelý handl korupce či podezření přímo ze zlodějny překryje obrovská antikampaň neziskových organizací, trestních pseudooznámení a mediálních mainstreamových manipulací? Jak je možné, že nesedí v kriminále za desetimiliardové zlodějny a vyvádění peněz Bakalové, ale honí se korunoví neplatiči tramvají, jak se ptal odborář Středula?

 

A odhadní cena za Lety, kde přímo v místě prasečáku žádný tábor nebyl, jak jednoznačně tvrdí poslanec Filip a další, je o to zrůdnější, že byla na poloviční částce, než daňový poplatník má zaplatit.

Ptáme se (lze dočíst napříč celým státem) , co sleduje Herman, ČSSD, KDU-ČSL a TOP 09 trestním oznámením? Co tím kamuflují? Komu jdou do kapsy peníze, když menší vlastník se odvolává až k Ústavnímu soudu a ten to přijal?

 

Herman, TOP 09, KDU-ČSL a ČSSD

 

1) Zajímavé: stále silněji rezonuje ve společnosti, že honorace kníže Schwarzenberg z TOP 09 má peníze a majetky ze zločinu. A mnohé napovídá kniha, nazvaná Tábor smrti Lety. Vyšetřování začíná: 1992–1995 s předmluvou Petra Pitharta.

 

Paul Polansky

Jakou roli v kauze Lety sehrál rod Schwarzenbergů?

Kníže Karel VI. Schwarzenberg, otec někdejšího předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga, se o vznik tábora v Letech zasloužil. V prosinci 1939 totiž sněhová bouře zle poničila lesy na jeho panství a on potřeboval levnou pracovní sílu k odklízení škod. Poprosil tedy úřady o vybudování pracovního tábora. Dodávám, že v té době nebyl jediný. O vlastní otroky tehdy žádala řada dalších šlechticů – vždyť pracovních lágrů tu stálo asi sto padesát. V Letech nejprve skončili obyčejní Češi, ale často to byli starší lidé. Dále sem byli posláni Židé, což byli většinou intelektuálové, právníci nebo doktoři. A nakonec sem nahnali Romy. Všichni sloužili jako otroci na jeho panství, pracovali v lesích a kamenolomu, kde se těžil kámen na stavbu slavné schwarzenberské silnice.

Odkud tyhle informace máte? Řada lidí tomu nemusí věřit a Karel Schwarzenberg mladší všechno popírá…

Zaprvé z archivních pramenů a kronik. Schwarzenberg starší sice tábor oficiálně nezřídil, ale pomohl ho postavit. Jednoduše dodal stavební materiál a náklady mu zaplatily protektorátní úřady. V Národním archivu najdete účty, které to dokládají.

 

2) Herman a KDU-ČSL

Jak to bylo s hlasováním ve vládě, kdy údajný odhad pozemku je 122 miliónů + cena společnosti 100 miliónů, zatímco Herman jako ministr za naše peníze nabídl i s likvidací 3/4 miliardy? Jaká trestní sazba je pro Ratha, když cena handlů byla nižší dokonce řádově? Někde se psalo, že Herman může dostat trest se sazbou kolem 15 let a to už pak sakra stojí za to rozjet kampaň o rasizmu, zpochybňování holocaustu a xenofobii. A hlasováním se na tom podíleli členové KDU-ČSL.

3) A je jasné, že nahnáno má i ČSSD, která také údajně o částce předražené o 250 miliónů hlasovala.

 

4) A likvidace včetně výstavby bude stát dalších 200 - 300 miliónů korun, takže prezident Zeman měl pravdu, že celková částka se možná bude nakonec blížit miliardě!

Stát zaplatí za odkup vepřína v Letech téměř půl miliardy. Cena je nepřiměřená, kritizuje Pilný v Hospodářských novinách

Předpokládal jsem, že ta cena bude respektovat soudní odhad, což se nestalo," řekl Pilný. Odhad se podle něj pohyboval kolem 200 milionů, proto v srpnu pro uzavření smlouvy nehlasoval.

 A v okamžiku, kdy Ústavní soud neodmítl řešit stížnost na prapodivný prodej vepřína, rozjela se stejně prapodivná kampaň: Okamura a Rozner prý zpochybňují holocaust. Ale to přece ze zveřejněných slov členů SPD vůbec nevyplývá, dokonce to vypadá, jako účelová lež, či účelové nařčení, které už je nyní trestné:

 

Zajímavý postřeh z internetu:

Rozner neřekl, že Tábor Lety je neexistující, ale řekl, že to byl neexistující koncentrák. A to má pravdu, protože tábor byl sběrný pracovní tábor a později internační. Byť ty slova jsou synonyma, tak v tomto kontextu se to významově liší. Je jasné, že soud se musí držet litery zákona, vyřčených slov a tudíž má Rozner pravdu.

 

Zde odkazy jako důkazy

LN: Ústavní soud přijal stížnost na odkoupení vepřína v Letech ...

Za odkup vepřína v Letech stát zaplatí zhruba 450 milionů korun ...

23. 10. 2017 - Za nepřiměřenou vzhledem k odhadní ceně, která se pohybuje kolem 200 milionů korun, považuje konečnou sumu ministr financí Ivan Pilný (ANO). Pro uzavření smlouvy proto nehlasoval. Novinářům řekl, že z hlasování odešel. Herman výši sumy zdůvodnil veřejným zájmem.

 

Neexistující pseudokoncentrák, míní Rozner o Letech. Míří na něj trestní oznámení | Domov

 

Lety - Zwittau

www.zwittau.cz/WEB/lety.htm

Informace o táboře v Letech jsem čerpal z výše jmenované knihy, dále z knihy „HISTORIKOVÉ A KAUZA LETY“, kterou vydal Historický ústav Akademie věd ČR. Dále jsem v tomto příspěvku shromáždil informace získané z internetových zdrojů a mého novinového archivu.

 

A celé výše má ještě jeden háček, možná velký hák: pochybovat o holocaustu může jenom blázen, či provokatér. Důkazy jsou jednoznačné, vše se dá i osahat. Na druhou stranu dávat trestní oznámení kvůli výšce plotu a zlámaným plaňkách zda tam byly, nebo nebyly svědčí o morálních vlastnostech těch, kteří trestní oznámení podávají. Nebo a to je pravděpodobnější, je pouze účelové z šíleného strachu, kdy předražený prodej a celkové náklady 3/4 miliardy má trestním oznámením pouze odvést pozornost. Málokdo si totiž uvědomuje, že sběrný tábor a pracovní lágr nebyly jenom Lety u Písku, ale celé území České republiky (Jedná se o naše občany, takže nejsou zahrnuty další). Že následně do Reichu (NS-Zwangsarbeit) byli naháněni naši tátové a dědové, že totaleinsatz bylo nejen v Německu, ale všude na území naší republiky včetně známé Škodovky v Plzni, která byla Američany vybombardována.

 

Statek Reittknechtka

Osobně jsem napsal na odbor kultury Prahy 4 a požádal o okamžitou nápravu. Možná se mnozí zeptají, proč tak razantně? Jsem Čech, jsem Pražák, ba co víc, moji rodiče a prarodiče pochází z míst, kde se SS jednotky vyřádily nejvíc: Pankrác, Zelená liška, Nusle a … Reitknechtka.

Takže shrnuto: ten hon na stranu SPD prostě připomíná spíše kamuflování záhadných manipulací s 3/4 miliardy za něco, co se dle nejen poslance Filipa odehrávalo mimo území inkriminovaného prasečáku a asi celý národ bude sledovat, jak se s penězi daňových poplatníků nakládalo. A budeme čekat na rozhodnutí Ústavního soudu. Nejedná se totiž u Hermana jen o 3/4 miliardy v otázce machinací v Letech, ale stejně tak o rozhodnutí v:

 

"Nemorální Herman!" Lidé protestovali proti demolici budov Transgasu ...

 

Zelení odmítají kroky odstupujícího ministra Hermana v kauze Transgas

 

 A další Hermanova kauza v Opletalově ulici:

Historickou budovu na Václaváku čeká demolice, nahradí ji obchody ...

23. 6. 2016 - Dům na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice z roku 1920 podle návrhu podle návrhu architekta Bohumíra Kozáka | foto: Klub za starou Prahu. Stavba je podle ministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL)

 

 Za tím vším hledejme Hermana, KDU-ČSL, a celé divadlo proti Okamurovi, byť je možné, že některá vyjádření jsou nešťastná. Ale pravý důvod je pravděpodobně jinde: Hermanův šílený strach, že dnes už se kauzy nezametají pod koberec!

 

http://www.skrytapravda.cz/domaci/1431-ma-se-ukryt-machinace-3-4-miliardy-hermana-za-trestni-oznameni-na-okamuru