Kolik migrantů k nám v blízké budoucnosti přijde?



Všimněte si, že tzv. demokratické strany, ani pan Drahoš, který k nim myšlenkově zřejmě patří, o migraci v poslední době snad vůbec nemluví.

Nemáme důvod se domnívat, že tyto političtí trpasíci svou migrantskou politiku změnili. Oni totiž dobře ví, že 70-80% našeho národa je proti přijímání migrantů. Pokud by otevřeně se přiznávali k vítací migrantské politice paní A. Merkelové, ztratili by velmi rychle další stoupence. A to by mohlo být pro ně smrtelné. Proto o migraci raději mlčí.

Přesto v Praze kdosi uspořádal nedávno mini migrantský filmový festival. Zmínka o něm byla jen velmi letmá a poloskrytá. Jen abychom znovu nezačali protestovat. Proto je lepší, když se o takovýchto akcí ani neví.

Jsme zásadně proti přijímání migrantů. Proč? Podívejte se např. do Německa, Rakouska, jak to tam vypadá. V jejich městech vznikají zóny, které pro svou nebezpečnost, jsou veřejnosti téměř nedostupné. V některých školních třídách ve SRN počet mladých migrantů se stále zvětšuje. Frankfurt je snad prvním německým městem, kde počet migrantů přesahuje původní německé obyvatelstvo. Útoky na německé obyvatelstvo rostou, i teroristické.

To bychom měli mít i v naší republice? Děkujeme, nechceme!

Máme svých problémů bez toho hodně hodně. Bezdomovci, malé důchody i platy, nedostatek bytů, zdravotnictví školství, infrastruktura. Tam musíme přednostně dávat naše peníze.

Naši vojáci na štěstí v Iráku, v Libyi ani v Sýrii nebojovali. Jugoslávi jsme nebombardovali. Tyto země jsme nezničili. Ti, kteří tak učinili, by měli nést odpovědnost nejen trestněprávní, ale i materiální. Na jejich náklady by měly být uspokojovány potřeby uprchlíků, na jejich náklady by měly být obnoveny jimi zničené státy.

Bojíme se to "spojencům" říci? Bojíme se zastávat naše česká stanoviska? Pokud to dnešní "naši" politici nedokážou, nechť odejdou. Zvolíme si jiné.

K. Malý