Křesťanský sociál

květen, červen 2020

ročník XXIX.

9.květen 1945 – „Den osvobození“.

Bude tomu již 75 let a není mnoho těch, kteří zažili a pamatují tu závratnou radost, pocity štěstí a vděčnosti, s kterými jsme my, pamětníci, stáli 9.května 1945 na chodnících našich měst a obcí a vítali slavné Rudoarmějce – své osvoboditele.

Přijížděli na bojových vozidlech, na obrněných vozech a tancích, na nákladních autech i v koňských povozech, zaprášeni a unaveni po těžkých frontových bojích. Za nimi léta strádání, těžkých obětí a ztrát (jen v boji proti okupantům na našem území padlo na 144.000 sovětských vojáků), ale teď se smáli, byli šťastně udiveni jásotem a ovacemi, kterých se jim dostávalo od zástupů na chodnících, hlasitým provoláváním slávy a zasypáváním náručemi květin.

Těch květin bylo tehdy přemnoho, dny byly mimořádně slunečné a teplé, zahrady, parky, aleje, louky – všude se nabízely kvetoucí kytice na uvítanou. Tak jsme prožívali historické chvíle ukončení 2.světové války a vítězství nad fašismem – 9.květen 1945 – „Den osvobození“.

Prof. PhDr. Stanislava Kučerová, CSc.

“Vám poděkování a lásku vám, kéž zněly by jak zvony, vždyť já ne sám, jsou nás už miliony. Snad všichni se vám jednou v něčem vyrovnáme, teď poděkování vám aspoň posíláme.“

S.K.Neumann

Zapomeňte na vládu lidí,

nyní vládnou západní miliardáři!

Nyní nám vládnou západní miliardáři, oligarchové, Bill Gates se chová jako mesiášský světový „pandemický expert“.

14. dubna 2020

Milionáři vlastní charitativní organizace, vlastní pomoc, definují, jak by se s pandemiemi mělo zacházet, platí miliardy WHO a nevládním organizacím, kontrolují politiky, vlastní zdravotnická zařízení. Vlastní výzkum, vakcíny, zdravotní ústavy.

Milionář oligarcha Bill Gates není pandemický odborník. Je to velmi chytrý podnikatel. Mýlil se o Covid–19 ve srovnání se sezónní chřipkou, uvedl špatná čísla. Proč přijímáme nezvolené miliardáře ke kontrole demokracie?

Vzhledem k tomu, že globalizmus vedl k tomu, že se západní oligarchové stali politickými tím, že převváděli soukromý kapitál na charitu, nevládní organizace a politiku, Bill Gates se během chřipky Corona SARS ujal role „světového pandemického experta“. Vede nás to ke hluboké katastrofě.

Covid–19, který doposud zabil mnohem méně než pravidelné sezónní chřipky, byl podle Gatesa považován za „pandemii jednou za století“, která by mohla zabít mnohem více než běžné chřipky. Mýlil se.

Přečtěte si níže uvedená čísla: Přibližně 650 000 zemře ročně na sezónní chřipku, dosud u Covid–19 zemřelo asi 100 000. Pouze v Itálii zemřelo v letech 2013–2017 na běžnou chřipku 68 000 lidí. Letos zemřelo s Covidem 19 000 lidí.

Gates konečně dostal svou pandemii, o které  mluvil po celá léta, naznačovat možnost 30% úmrtnost mezi obyvatelstvem. V tom se také mýlil.

V nedávném rozhovoru navrhl, aby uvolnění karantén nebylo přijato, dokud nebude existovat digitální důkaz o imunitě, zda byl každý očkován či nikoliv. Předpokládáme, že vakcína by byla ve vlastnictví Gatese. Naše ekonomiky by tedy měly být odstaveny na několik měsíců a úplně zničit Západ? Filantropie byla pro Billa Gatesa převratem v oblasti public relations a dramaticky proměnila jeho pověst jednoho z nejhorších generálních ředitelů na jednoho z nejobdivovanějších lidí na Zemi.

Masivní ekonomická deprese nebyla způsobena samotným virem, ale kvůli panice a strachu ze smrti, který byl vytvořen s odpovídajícím odstavením vlády, jak doporučil Gates. Poprvé v historii nedostatek nabídky nebo poptávky ekonomiku nezastavil a nezpůsobil depresi. Vedoucí představitelé států přinutili odstavení u svých vlastních národů, místních podniků, průmyslových odvětví, podniků a zaměstnavatelů.¨ Situace v historii nemá obdoby. Vůdci národních států zastaví příjem do svých vlastních státních fondů a společností. A Bill Gates byl v popředí snahy právě toto docílit.

Mesiáš Gates a výsledky jeho očkování

Gates přislíbil 450 milionů dolarů na likvidaci dětské obrny a převzal kontrolu nad indickou národní technickou poradní skupinou pro imunitu (NTAGI).
Indičtí doktoři obviňují Gatesovu kampaň z ničivé epidemie obrny, která ochromila 490 000 dětí mezi lety 2000 a 2017. V roce 2017 indická vláda odmítla Gatesův vakcinační program a vyzvala Gatese a jeho očkovací politiku, aby opustili Indii. Akcie NPAFP rychle klesaly.

V roce 2017 Světová zdravotnická organizace (WHO) neochotně připustila, že globální výbuch dětské obrny byl způsoben převážně vakcinačními kmeny. Nejstrašidelnější epidemie v Kongu, Afghánistánu a na Filipínách se týkají vakcín. Ve skutečnosti do roku 2018 byly 70% celosvětových případů dětské obrny způsobeno očkovacími kmeny. Během kampaně Gates v roce 2002 MenAfriVac v subsaharské Africe očkovali zaměstnanci společnosti Gates tisíce afrických dětí proti meningitidě. Asi u 50 z 500 očkovaných dětí se objevila ochrnutí.

V roce 2010 Nadace Gates financovala pokus trojité experimentální vakcíny proti malárii GSK, při níž zemřelo 151 afrických batolat a 1 048 z 5 949 dětí utrpělo vážné následky, jako je paralýza, záchvaty a záchvaty horečky.

V roce 2014 obvinila keňská katolická lékařská asociace WHO za chemickou sterilizaci milionů neochotných keňských žen kampaní proti tetanu. Nezávislé laboratoře nalezly v každé testované vakcíně vzorec sterility. Poté, co WHO odmítla obvinění, nakonec přiznala, že vyvíjí vakcíny na sterilitu více než deset let. Podobné obvinění přišla z Tanzanie, Nikaragui, Mexika a Filipín.

V roce 2014 Nadace Gates financovala testy experimentálních vakcín proti HPV vyvinutých Glaxo Smith Kline (GSK) a Merck na 23 000 mladých dívkách ve vzdálených indických provinciích. Přibližně 1200 utrpělo vážné vedlejší účinky, včetně problémů s autoimunitou a plodností. Sedm zemřelo.¨

Studie z roku 2017 (Morgenson et al. 2017) ukázala, že populární DTP vakcína od WHO zabíjí více afrických dětí než nemoci, kterým zabraňuje. Dívky očkované proti DTP zumírají desetkrát častěji než děti, které ještě vakcínu nedostaly.

Kromě své „filantropie“, kterou používá ke kontrole WHO, UNICEF, GAVI a PATH, Gates financuje soukromou farmaceutickou společnost, která vyrábí vakcíny a věnuje dalších 50 milionů dolarů 12 farmaceutickým společnostem, aby urychlila vývoj vakcíny proti koronaviru .

(rp,prvnizpravy.cz, herlandreport, ,schallundrauch, foto:arch.)

Dánsko uzákonilo nucené očkování až do roku 2021 v reakci na Coronavirus,

farmaceutické firmy to označují za nejlepší zprávu pro lidstvo za posledních 100 let a triumf ochrany veřejného zdraví! Policista bude držet pacienta a lékař mu bude násilím pomocí injekce podávat vakcínu! Stejný model chtějí farmaceutické společnosti prosadit ve všech zemích Evropy a v USA! Tak brutální řízení na 5. prioritě jste dosud nezažili a cílem je přechod západní civilizace od léčiv k vakcínám! Ty totiž, na rozdíl od léků, nepodléhají tak přísným regulacím a schvalovacím procesům! A na lidi bude uplatněno mandatorní očkování, anebo kriminál a obvinění z veřejného ohrožování kvůli pohybu ve společnosti bez vakcíny!

Duben 14, 2020

Je to již měsíc, kdy v polovině března Dánsko jako první země na světě uzákonila mandatorní povinnost vakcinace obyvatelstva [1], a to i proti jejich vlastní vůli, pokud vakcinaci doporučí zdravotnický orgán, a to v zájmu veřejného zdraví. Přijatý zákon má časové omezení a platnost do konce března roku 2021, což je předpokládaný konec Coronavirové krize z počítačových modelů. Ne, to není vtip, dokonce tyto informace mají už i v IMF, kde nová výkonná ředitelka Mezinárodního měnového fondu Kristalina Georgieva z Bulharska oznámila [2], že globální ekonomiku čeká nejhorší krize za posledních 100 let, tedy téměř 100 let, počítáno od dob Velké krize mezi lety 1929 až 1933. Tento globální ekonomický otřes přinese nejen krachy firem a přesuny majetků do rukou nosatých rodin, ale dojde k mohutnému zotročování pracovní bílé rasy, tedy gójských národů. Cestování bude brzy nemožné bez certifikátu o očkování na COVID–19

První vlaštovka přilétla z Dánska, kde farmaceutické firmy protlačily zákon, že všichni občané budou muset být vakcinování, a to opakovaně, zřejmě každé dva roky, protože Coronavirus mutuje šílenou rychlostí, jak v novém rozhovoru [3] uvedla česká molekulární bioložka Soňa Peková. Dočasnosti zákona do roku 2021 nikdo vlastně nevěří v Dánsku. Je dokonce reálné, že se lidé budou muset nechat očkovat povinně každý rok, což by zajistilo nejen bilionové zisky farmaceutickým společnostem, ale rovněž by to vystavilo celé obyvatelstvo importu geneticky programovaných látek s cílem fabrikace nemocí ve společnosti na zakázku. Je libo cukrovku nebo Alzheimera ve společnosti? Není problém, příští rok při vakcinaci dáme lidem vakcínu, která bude mj. zvyšovat výskyty Alzheimera a diabetu. Ne o moc, aby to nebylo nápadné, třeba jen o půl procenta, maximálně o jedno procento v populaci. Díky tomu půjde manažovat výrobu a odbyt látek na léčbu nemocí, které se v populaci najednou začnou vyskytovat častěji. Obrovský business!

Fabrikace nemocí v populaci na objednávku farmaceutické lobby, děsivá historie z USA

Pokud se divíte, jak je možné, že v USA je tak vysoký výskyt Alzheimera, vůbec nejvyšší ze všech západních zemí, je to kvůli očkování proti chřipce, které je v USA desítky let rozšířené a můžete se nechat očkovat dokonce i v bufetech a kioscích v nákupních centrech, jako je Wal–Mart, Target apod. Tyto vakcíny podle informací lékařů na americké alternativě zvyšují v americké populaci fabrikovaný nárůst nemocí jako jsou diabetes, Alzheimer a alergie. Tolik dětí na světě neexistuje, kolik jich v USA trpí alergiemi. To samé diabetes, a to samé Alzheimer u starších osob. Tato 3 onemocnění jsou epidemiologicky rozšířena v americké populaci do takové míry, že v amerických supermarketech před mnoha lety zavedly volný prodej léků proti alergiím přímo z regálů v nákupních uličkách. Něco takového v Evropě nezažijete.

Pokud v Evropě jdete kupovat léky, musíte do lékárny, jinde léky nekoupíte, i když jsou bez předpisu. V USA se léky bez předpisu prodávají v regálech jako jakékoliv jiné potraviny v supermarketu, takže uličku s léky v regálech máte hned vedle uličky s víny a pivem. Největší zastoupení mají léky proti bolestem, tzv. painkillery, a potom léky proti alergiím. V důsledku takto rozšířených nemocí je potom určitá skupina léků v USA považována za potraviny, které se tak logicky prodávají úplně stejně jako potraviny. Na americké alternativě se už dlouhá léta píše o tom, jak v USA raketově narostly diabety, případy Alzheimera a hlavně alergie dětí od 50. let minulého století, kdy se v USA začalo komerčně v nákupních centrech očkovat proti chřipce.

Právě tato vakcinace způsobila v USA fabrikaci, tedy umělý nárůst nemocnosti u vybrané skupiny onemocnění, které představují pro farmaceutický průmysl zaručené a trvalé příjmy. Fabrikace ADA (Alzheimer, Diabetes, Alergy) funguje v USA již prakticky 7 dekád a zaručuje Big Pharma nepřerušený tok příjmů.

Vakcíny před rokem 1989 měly jinou úlohu v populaci než současné vakcíny

Jenže, americký trh farmaceutickému průmyslu nestačí. Cílem je vakcinace všech ekonomicky movitých národů, bohatých zemí, rozvinutých zemí, a rovněž plošná vakcinace zemí rozvojových, kde sice nemají peníze na vakcinace, ale očkování zaplatí nadnárodní organizace a OSN. Celosvětová vakcinace tak umožní nejen zařídit celosvětové fabrikace nárůstu onemocnění v populaci na objednávku, ale umožní i řídit a regulovat porodnost v populaci, ovlivňovat genetické a pohlavní změny potomků očkovaných osob, umožní zvýšení podílu rozených dětí s pohlavní diferenciací, to znamená dětí s neujasněnou pohlavní identitou, umožní ovlivňovat procesy v endokrinních orgánech a přímo tak ovlivňovat produkci hormonů v těle s cílem snížit, anebo naopak zvýšit agresivitu u mužů, jejich odpor vůči autoritám, nebo jejich submisi vůči nim, umožní ovlivňovat hladiny testosteronu u mužů a estrogenu u žen atd.

Především je nutné rozlišovat vakcíny vyrobené v rámci RVHP v socialistických zemích před rokem 1989, a dnešní vakcíny, které jsou navrženy a patentovány z 99% v amerických vojenských laboratořích. Ty následně licencují vakcíny, které se potom vyrábí v závodech v Německu, ve Francii a ve Velké Británii. Vakcíny před rokem 1989 měly za úkol chránit a posilovat imunitní obranu socialistického člověka k budování vlasti. Dnešní vakcíny z USA mají za úkol fabrikovat tzv. civilizační onemocnění v populaci, což je nejčastěji fabrikace ADA v západní civilizaci.

Proto si všimněte, jak i v ČR po roce 1989 masově a raketově přibyly alergie už u malých dětí, jak přibyly diabety a případy Alzheimera. Je to tím, že dnes jsou vakcíny nakupovány hlavně ze západních zdrojů, tedy z USA a z jejich licencovaných továren ve Velké Británii, ve Francii a v Německu.

Právě proto ruské ministerstvo zdravotnictví už před lety zakázalo dovoz očkovacích látek do Ruské federace pro účely veřejného systému očkování. Rusko si vyrábí vakcíny samo a nedovoluje např. používat zahraniční vakcíny pro vojáky ruské armády, nebo pro očkování dětí v rámci školní docházky. To samé je potřeba zavést v ČR a alternativní strany by vakcinační soběstačnost národa a bezpečnost vlastními silami vyrobených vakcín měly zahrnout do svých volebních programů.

Děsivé svědectví Dr. Shivy a jak to funguje, když mezi rovnými jsou si někteří rovnější.

Velice zásadní rozhovor poskytl Dr. Shiva Ayyadurai, který odhalil způsob fungování Big Pharma v USA, tedy primárně tam, ale v obecném důsledku celosvětově. Naprosto správně ve videu vysvětluje, jak farmaceutické společnosti potřebují indukci a fabrikaci nemocí v populaci, které by potom mohli léčit svými léky a v poslední době hlavně vakcínami, které nemají prakticky žádné regulace, na rozdíl od klinických léků. Vakcína totiž není totéž co lék, i když se to zaměňuje. Zatímco lék lze do oběhu pustit obvykle až 10 let po zahájení prvních klinických testů, v případě vakcín neexistují žádné zákonné lhůty, vakcínu lze pustit ven kdykoliv, a co je důležité, v případě smrti a prokázání úmrtí v důsledku vakcíny je odškodnění omezeno pouze na 250 000 USD, zatímco v případě poškození zdraví nebo úmrtí z léků žádná horní hranice odškodnění není v USA stanovena.

Právě proto Big Pharma mohutně přezbrojuje z výroby léků na výrobu vakcín. Zásadní video Dr. Shivy s českými titulky máte v úvodu tohoto článku.

Problém spočívá v tom, že do značné míry je již hotovo. Proč to říkám? Protože lidé se nejen nevzmohli na odpor proti zavírání obchodů, podniků, proti zákazu shromažďování více jak 2 osob atd. Lidé to navíc s nadšením uvítali a označili jako správné rozhodnutí vlády. Důsledkem jsou dva extrémy: Na jedné straně v ČR znovu otevřely velké nadnárodní řetězce jako Hornbach, OBI a další, kde je hlava na hlavě, tisíce lidí pohromadě, a to jaksi nevadí. A na druhé straně desítky tisíc malých obchůdků, drobných provozoven živnostníků a hospod zůstává zavřených, i když by jejich otevřením nic nehrozilo, lidí by tam bylo méně naráz než v OBI, ale to není dovoleno a živnostníci musí mít zavřeno. Nestojí totiž za nimi velký nadnárodní globalistický kapitál, který má páku na Babišovu vládu a pohrozil, že jinak přijde odveta proti české vládě z Bruselu a ta musela couvnout a povolit hobby marketům nadnárodních řetězců okamžité otevření.

V nejbližších měsících přijde nová éra cestovních antivirových certifikátů o bezinfekčnosti

Cílem těchto procesů je primárně v první fázi zavedení Covid Passportů, tzn. certifikátů o proočkování na COVID–19, které budou muset být součástí cestovních pasů v blízké době. Kdo nebude očkovaný západní očkovací látkou, nebude mu dovoleno překračovat hranice. To bude první fáze. Zhruba na podzim očekávám druhou fázi, bude vytvářen tlak na certifikáty pro učitele a děti. Děti bez certifikátu a učitelé bez certifikátu se nebudou moci dostat do školy.

Ve třetí fázi toto povede k vyžadování Covid Passports i pro cestování veřejnou dopravou a MHD, tedy v autobusech, ve vlacích, v tramvajích, v metru a ve vozech taxi a soukromých společností jako Uber nebo Bolt. Certifikát půjde získat jen tak, že osoba se nechá otestovat a test zjistí, jestli má člověk v krvi protilátku, což bude důkaz, že osoba prošla nemocí, anebo že byla očkována. Pokud protilátka v testu nebude prokázána, potom to v první fázi povede k tomu, že osoba bude čelit karanténám, a to nejen při návratu z ciziny domů, ale i po příjezdu v cizině. Jinými slovy, cestování bez certifikátu bude vlastně vyloučeno.

Povede to k tomu, že většina lidí bude stát frontu na vakcínu, jakmile se objeví, a to kvůli tomu, aby lidé mohlo nejen cestovat, ale aby mohli používat MHD a chodit do školy, do úřadů, do zaměstnání, prostě všude tam, kde firmy, organizace a úřady budou požadovat od svých zaměstnanců nebo klientů bezinfekčnost potvrzenou Covid Passportem. A protože Coronavirus mutuje, stane se z toho mamutí business natrvalo, kdy každý rok budou probíhat mohutná očkování celých populací na právě nově zmutované varianty Coronoviru a lidé budou dostávat nové certifikáty s prodlouženou platností na další rok. A pokud někdo bude odmítat očkování, nemyslete si, že ho jen tak nechají. Dánský model ukazuje model, jak to může brzy fungovat všude. Pokud lékař nebo hygienik nařídí očkování osobě, ta se musí podřídit.

Nucené očkování ve jménu obecného blaha a ochrany zdraví všech

Pokud se nenechá očkovat, bude jí hrozit obvinění z rozšiřování nebezpečné nemoci a kriminál, pokud osoba onemocní, anebo z veřejného ohrožování zdraví, kde nezáleží na tom, jestli onemocní nebo ne, prostě bude stačit, že osoba odmítá nechat se očkovat. Klidně tak dojde k situaci, kdy některé země nařídí očkování mandatorně a výkon očkování bude zajišťovat exekutor s exekučním příkazem v ruce, jako schválili Dánové. V zájmu veřejné ochrany zdraví tak bude možné násilně očkovat lidi i proti jejich vůli. To už není legrace, v Dánsku je to realita.

A do Česka se tyto procesy okopírují jen s nějakým zpožděním. Začalo to rouškami a skončí to násilným očkováním? Nemožné? Tak se podívejte okolo sebe, jak je nemožné, že tolik lidí si začalo šít roušky, ve jménu ochrany zdraví, kolik lidí kývlo na zavření obchodů ve jménu zdraví, a kolik lidí souhlasí s izolací doma, ve jménu zdraví. Myslíte si snad, že někdo začne protestovat, že někoho násilně očkují proti jeho vůli, když je to ve jménu zdraví všech ostatních? To byste byli vážně naivní, kdybyste si to mysleli.

Kdyby vláda nařídila, aby si lidé šili pytle na hlavy s mašličkou, začnou si šít pytle a budou soutěžit o nejhezčí mašli. A to je objektivní proces degenerace svobody, jejího chápání a vnímání. Nejprve vzali lidem cigarety v hospodách, potom jim zavřeli hospody a narazili jim hadry na ústa, zakázali shromažďování a musí dřepět doma, a jediný pohyb venku je z práce a do práce, Arbeit macht frei, ja? Takže, do práce a do montoven, kde jsou kolem vás stovky dalších lidí, to můžete. Do OBI, Hornbachu a Mountfieldu, kde jsou tisíce lidí, tam taky můžete. Ale nesmíte se setkávat s přáteli více než ve dvou, pokud to nejsou členové rodiny, nesmíte si dělat oheň a opékat buřty na zahradě ve více jak dvou lidech, nesmíte se politicky shromažďovat, nesmíte do hospody, nesmíte otevřít malou živnost, na které závisí celá vaše rodina, nesmíte nic. A to ve jménu čeho? No přece ve jménu ochrany zdraví! A že to neplatí pro velké řetězce a různé Hornbachy? Toho si nevšímej, to není tvoje starost, gój nemá myslet, gój má poslouchat! Až se začne mluvit o vakcínách v televizi a o tom, koho očkovat, a koho jako povinně ve jménu ochrany zdraví všech okolo, vzpomenete si na tento článek.

–VK– Šéfredaktor AE News

Bill Gates přiznal – Vakcíny mají snížit populaci

Rukojmí.cz

Závěrečná část – Likvidace

Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety. Řekl to na únorovém setkání elitní organizace TED.

V podivuhodné přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 – snížit lidskou populaci. Na záběru, kde Gates popisuje neobvyklou rovnici, čistou angličtinou tvrdí, že očkovací látky mají sloužit k tomu, aby se snížil počet obyvatel, čímž se sníží i emise CO2. Stejný cíl má podle něj i současný systém zdravotní péče a reprodukčního zdravotnictví. Potvrdil tak informace a výzkumy, podle kterých vakcíny obsahují ;; látky, které snižují plodnost, či přímo vyvolávají sterilitu, stejně jako různé nemoci typu autismu či poruch imunity.

Důvod, proč byl Gates ve svém projevu tak otevřený, je dán zřejmě výběrem publika. Přednáška se totiž konala v rámci konference TED (Technology, Entertainment, Design), což je elitní nezisková nadace, která se specializuje na přednášky veřejně známých osobností. Kromě Gatese na nich vystupují například Bill Clinton, Al Gore či Gordon Brown.

Běžný člověk nemá šanci se na ně dostat, účastnický poplatek za konferenci je totiž šest tisíc dolarů. Mezi sponzory organizace patří IBM a vojensko–průmyslový gigant General Electric.

Ve zcela jiném světle tak vyznívají altruisticky vypadající tvrzení manželů Gatesových, kteří například před měsícem v Davosu oznámili, že v příštích deseti letech poskytnou deset miliard dolarů (až 188 miliard korun) na vývoj nových očkovacích látek.

Počátkem devadesátých let sužovala Nikaraguu, Mexiko a Filipíny děsivá epidemie, kdy dokonale zdravé mladé ženy přicházely o plod během druhého a třetího trimestru těhotenství. Další pokusy o graviditu měly stejný výsledek, následovaný neplodností. Lékaři byli bezradní. Vědcům trvalo dost dlouho, než nakonec objevili zdroj. Jediným společným jmenovatelem ve všech případech byla účast všech postižených žen na hromadné vakcinaci proti tetanu, akci provedené pod dohledem Světové zdravotnické organizace (WHO) financované Rockefellerovým fondem.

Upřímnost takového záměru samozřejmě lze jen ztěží zpochybnit. Římskokatolická organizace Comite Pro Vida se sídlem v Mexiku se přesto rozhodla nechat ampule s vakcínou otestovat a pak vyšlo najevo něco hrozného. Roztok obsahoval lidský chorionický gonadotropin (HCG), přirozený hormon potřebný k udržení těhotenství. Ale jak se mohl stát součástí očkovací látky? Další analýza znamenala pro vědce šok. Ukázalo se, že kombinace agens tetanu s HCG stimuluje tvorbu protilátky, která později dělá ženy neschopnými odnosit dítě. Jinými slovy, tato vakcína představovala skrytou formu interrupce.

Když bylo spiknutí miliardáře Davida Rockefellera a WHO odhaleno, pokračovalo se v započaté činnosti pomocí GM. Už dva roky poté se takřka stejná situace, jako předtím v Nikaragui a na Filipínách, vyvinula v Zimbabwe a Guineji. Tentokrát trpěly ženy, které měly rády konzervovanou kukuřici. Naproti všem očekáváním neodhalily testy obsahu konzerv žádné život ohrožující komponenty, a také množství konzervačních prostředků vyhovovalo normě.

S prvním podezřením ohledně bioterorizmu a destruktivního vlivu transgenických substancí na lidi přišel toxikolog z Jihoafrické univerzity. Epidemie neplodnosti v rozvojových zemích totiž nespadla jen tak, z modrého nebe. Bili Gates, jeden z nejbohatších lidi na planetě s image šlechetného lidumila, je zapojen do řešení globálních zdravotních problémů.

"Je veřejným tajemstvím, že se světoví magnáti, zejména z USA, Japonska, Kanady a EU, obávají o nedostatek přírodních zdrojů," vysvětluje doktorka sociologie Irina Aliverova. "Organizace spojených národů v oficiálním dokumentu dělí světovou populaci do tří hlavních skupin: "zlatou miliardu", pak střední skupinu, která nemá dostatečné přírodní zdroje a "vypomocnou" skupinu, reprezentovanou obyvatelstvem rozvojových zemí, včetně Ruska. Této poslední kategorie, téměř pěti miliard lidí, by se rádi zbavili jako plevele."

Jeden z mechanizmů hrůzného záměru Gatese a Rockefellera, aktuálně podporovaného vládou USA odhalil prezident biotechnické společnosti Epicyte Mítch Hein. Řekl, že ženám s ojedinělou kondicí imunitní neplodnosti byly odebrány jisté protilátky. Tyto geny byly následně izolovány a metodou genetického inženýrství vloženy do genomu běžných kukuřičných semen dodávaných do zemí třetího světa. To znamená, že Afričané zaseli na svých polích vražednou geneticky upravenou kukuřici – s vloženou skrytou antikoncepcí. Hein pak objasnil, co se stane lidem, kteří takovou kukuřici jedí: zmíněné protilátky zpravidla přilnou k povrchu spe rmatu, přilepí se na ni a udělají je tak těžkým, že se nemůže pohybovat.

V Rusku je sice pěstování GM potravin zakázáno, ale spotřeba potravin z pěti transgenických kultur je povolená (řepa, v Evropě zakázaná kukuřice 810, sója, brambory a rýže). Oficiální závěr ohledně zhoubných účinků GM na lidi neexistuje. Moskevský Koltsovův institut biologie a Národní sdružení pro genetickou bezpečnost tedy provedly nezávislý experiment: krmili po celý rok transgenickou sójou křečky. Stejná sója, dodávaná z Holandska jako GM prostá, je v Rusku používána ke krmení skotu. Tato sója je povolená i pro lidskou spotřebu. Dnes už je jasné, jaké mohou být důsledky – hlodavci vykazovali zpožděný růst a vývoj a pokles reprodukční funkce, která měla za následek neschopnost zplodit třetí generaci.

"Neplodnost v třetí generaci zvířat chovaných na GM produktech znamená, že příroda nechává tento druh zaniknout a nedopustí, aby se dál množil," říká Alexandr Baranov z Biologického institutu. "Jinými * slovy, GM potraviny vedou do vývojové slepé uličky a k degradaci druhů. A během tohoto výzkumu jsme odhalili i další zajímavý fakt. Zvířatům začínají růst chlupy v ústní dutině."

Ačkoli si opatrní vědci dosud "nejsou zcela jisti" tím, že mutace způsobila GM potrava, svět už dávno rozpoznal, že se s transgenických plodin mohou vyvinout toxické proteiny a různé mutace.

Žádný vědec nebude jen tak souhlasit s pouhými předpověďmi o tom, jak se asi uměle vložený rostlinný gen zachová v chromozómu. Možná, že ženy o tři generace později budou rodit děti s chlupatými ústy, stejně jako ti křečci. Nebo nebudou vůbec schopny otěhotnět. Možná je to důvod, proč se ruští i jiní producenti transgenických produktů obávají označovat tyto výrobky jako GM a dávají přednost placení pokut za porušení zákona. Jiný způsob k rozpoznání GM produktů neexistuje.

Neplodných párů v Rusku rok od roku přibývá, v současnosti nemůže mít děti na pět milionů rodin, a zdá se, že pekelný stroj Billa Gatese už dosáhl i zde. Zatímco se vědci obávají dělat pokusy na lidech, stává se každý, kdo vejde do obchodu s potravinami, pokusným králíkem proti své vůli. Ruská akademie věd navrhla zavést moratorium na GM produkty, dokud nebude zcela prokázaná jejich bezpečnost. Pokusy vědců přesvědčit pracovníky státní správy však byly zbytečné.

Fond Billa a Melindy Gatesových mezitím připravuje novou GM bombu, transgenickou "zlatou rýži", o níž už se ví, že způsobuje cysty ve vejcovodech. A opět je to skryto za zástěrku dobročinného úmyslu: tato rýže údajně doplňuje vitamin A a železo v těle.

Co proti tomu dělají jiné země

Indie odmítla humanitární pomoc USA ve formě produkce v hodnotě 100 milionů dolarů ročně.

Čína zakázala prodej GM na svém vnitřním trhu, ale přesto pokračuje ve vlastním exportu.

GM produkty nejsou používány ve Slovinsku, v Rakousku, Řecku, Francii, Lucembursku a ve Velké Británii.

Ve Velké Británii musí být GM výrobky označeny dokonce i na jídelních lístcích v restauracích.

Pokračování článku zde: http://www.rukojmi.cz/clanky/1775–vakciny–a–bill–gates–filantropie–nebo–terorismus–pokracovani–nejctenejsiho–clanku

http://www.rukojmi.cz

Bill Gates – My nechceme mít moc vyléčených lidí

gates corona

14.4.2020 12:27

Skutečným důvodem uzavření hospodářské činnosti a společenských styků není chránit nás před Covidem– 19, ale zabránit mu, aby nás imunizoval. Navíc je to velmi příhodný hejl, na kterého lze svést spoustu zel, včetně zhroucení ekonomiky, ztráty střechy nad hlavou, bídy a hororu s nevinným názvem Agenda ID 2020.

Bill Gates, kterého netřeba představovat, poskytl nedávno exkluzivní rozhovor Chris Andersonovi, organizátoru každoročních setkání slavných a bohatých v Monterey v Kalifornii. Rozhovor se týkal koronaviru a trval téměř hodinu. Nás zajímá až druhá část, v níž Gates mluví o tom, že má velmi početný tým, který s velkým úspěchem vyvíjí protivirové léky a vakcíny, jež hodlá dát na trh co nejdříve.

Pak v 32. minutě videa se Anderson zeptal, zda by šlo použít k léčbě nemocných plazmu lidí, kteří se z infekce Covid plně zotavili. Gates odpověděl, že se o to se svými kolegy pokusili, ale že je to „docela komplikované“ ve srovnání s očkovací látkou, kterou můžeme vyrobit ve velkém množství a mnohem levněji.

Statistika ukazuje, a zkušenost zemí, které nepropadly panice pandemie Covic–19 to potvrzuje, že zhruba 80% nakažených lidí jsou poměrně dobře léčitelné případy, řada z nich dokonce infekci přechodí jako chřipku.

V tomto kontextu Bill Gates vypustil atomovou bombu:

„My nechceme mít moc vyléčených lidí…abych to řekl jasně, my se snažíme uzamknout Spojené státy, aby se nepromořilo víc jak jedno procento…“ Zdroj: Did Bill Gates Just Reveal The REAL REASON Behind The .

Billu Gatesovi a hochům z 0,01% se nehodí,fffx aby nechali většinu populace vyvinout protilátky, které by jí daly přírodní, dlouhotrvající imunitu a proto upřednostňují pravý opak. Všestrannou podporou uzavírek brání této většině dostat se do styku s Covidem, aby si zachovala svoji nakažlivost panensky neposkvrněnou. Ve válečné pokladnici dvanácti nejmocnějších členů Big Pharma je víc jak bilion dolarů. To je strašlivá síla, kam se napře, tam se pohne svět.

Big Pharma buduje rozsáhlý, nesmírně drahý systém výroby vlastních testů, protivirových léků a očkovacích látek pro budoucí použití. Až se virus za čas vrátí, prý letos na podzim, otevře své sklady Ali Baby a začne kasa cink. Jestliže první epidemie ji zastihla se staženými kalhotami, tu příští zfruktifikuje jak se sluší a patří.

Farmakologickou bonanzou století budou vakcíny . Podle článku v internetovém zpravodajství televize CNBC trh s očkovacími látkami je už šestkrát větší nežli před dvaceti lety. Dosahuje roční hodnotu ve výši 35 miliard dolarů. I v nejchudších zemích návratnost činí 44 dolarů za každý investovaný dolar.

Ke konci rozhovoru se Bill Gates zmínil o své vizi postkovidového světa.

„Co budeme muset zavést jsou certifikáty osvědčující, kdo se uzdravil a kdo byl očkován…Nechcete přece, aby (neimunizovní) lidé cestovali po zemích, kde pandemie, bohužel, není ještě pod kontrolou…Takže bude zapotřebí digitální imunitní průkaz, který umožní globální pohyb.“

Přeloženo, když nejsi očkovaný a nemáš psí známku, seď doma a oddej se televizní droze.

Představme si, že do konce tohoto desetiletí budeme muset vpíchnout magickou ochrannou látku x–miliardám lidí a zároveň jim implantovat osobní info–čip. To byste se, panečku, divili, co všechno se dá do maličké podkožní nano–známky naládovat! Vlády to budou milovat, protože získají možnosti dozoru nad svými poddanými, o jakých se Velkému bratru ani nesnilo.

Nemylte se, není to dystopie, ale rodící se skutečnost pod krycím jménem Agenda ID2020. Mluví se o ní již dlouho, ale zelenou dostala až letos v lednu na zasedání Světového ekonomického fóra ve švýcarském Davosu.

Rozhodli o tom Bill Gates, Big Pharma, Rockefelleři, Rothchildové a druhové za velice pečlivě zavřenými dveřmi, to dá rozum.

AGENDA ID2020 je elektronický program, který použije všeobecné očkování jako zástěrku pro zavedení digitální totožnosti. Potom co Světová zdravotnická organizace prohlásila Covid–19 za pandemii, otvírá se možnost, že na její doporučení, nebo na žádost členských zemí, se očkování proti Covid–19 stane povinné. Co je povinné zákonem je vynutitelné soudem. Přitom lidé nebudou vědět, co jim vpíchnou a jak to ovlivní jejich život, cíleně i tím, co vyjde šejdrem. Informace v čipu mohou být podle potřeby měněny a doplňovány. Naši vládci budou přesně vědět, kde jsme dnem i nocí a budou nás mít nadosah svého drápku.

„Vaše konto může být zablokováno nebo zrušeno jako trest za nepřístojné chování, nebo za to, že plavete proti proudu. Můžete se stát pouhým otrokem svých pánů. Feudalismus ve srovnání s tím se bude zdát jako procházka v parku,“ varuje známý britský ekonom a finanční odborník Peter Koenig v obsáhlé stati „The Coronavirus Covid–19 Pandemic: The Real Danger is Agenda ID2020. (Zdroj:Peter Koenig, Author at Global Research)

Program digitální totožnosti má být letos vyzkoušen v Bengladeši. Anir Chowdhury, politický poradce vlády k tomu řekl:

„Uskutečňujeme pokrokový přístup k digitální identitě, který umožňuje jednotlivcům kontrolu nad jejich osobními údaji, přičemž dále zlepšujeme stávající zařízení. Naše vláda si uvědomuje, že koncepce digitálního systému osobní totožnosti přinese dalekosáhlé důsledky pro přístup jednotlivců ke službám a k obživě a jsme nadšeni, že se staneme pionýry tohoto postupu.“

Uvědomuje si slovutný pan vládní poradce, jaký chomout chce svému národu nasadit?

V současné době některé vlády, překvapivě také americká (1), si kladou otázku, zda medicína , kterou předepsaly proti Covid–19, není horší nežli nemoc a připravují se hodit zpátečku. Nečeká nás nic pěkného. Kvásky našeho budoucího soužení byly hněteny vládnoucím řádem už dlouho. Za to, že tak rychle a tak obrovsky a tak hrozivě nabobtnaly neviňme Covid–19 – je jenom katalyzátor a hejl––, jako spíše panickou ztrátu soudnosti našich vládců. Civilizace neumírají cizí rukou, ale svojí vlastní.

Dle budhistické alegorie kdysi jeden starý, moudrý muž seděl pod stromem, když kolem šel bůh epidemie. Moudrý muž se ho zeptal, „kam jdeš?“ Bůh epidemie odpověděl, „jdu do města zabít sto lidí.“ Na jeho zpáteční cestě se bůh epidemie zastavil u starého muže. Ten mu pravil, „řekl jsi mi, že chceš zabít sto lidí, ale poutníci mi vyprávějí, že zahynulo víc jak deset tisíc.“ Bůh epidemie odpověděl, „zabil jsem jen sto. Ty ostatní zabil jejich strach.“

Mezi hlavní příčiny vysoké míry úmrtnosti v USA na Covid–19 patří drahota nemocniční léčby, která přijde na 35.000 dolarů,  spolu se skutečností, že zhruba 44 milionů Američanů nemá zdravotní pojištění, dalších 38 milionů jen částečné a nejméně 5O milionů ilegálních přistěhovalců žádné. Sedm z deseti Američanů nemá našetřen tisíc dolarů na nečekané výdaje, včetně zdravotních.

Vaše věc, Jan Vítek

Očkování způsobuje alergie, astma a autismus. A děti i zabíjí

15.4.20

Česká republika:

Ludmila Eleková má ordinaci pro dospělé, ale chodí za ní i matky s dětmi. Chtějí poradit s vedlejšími účinky očkování, o které se lékařka intenzivně zajímá. Jaké jsou? A proč tato žena vůči vakcinaci nešetří kritikou?

Vakcína je upravený virus, bakterie nebo toxin, spolu se stabilizátory a imunitními adjuvanty. Jako adjuvans se používají soli hliníku. Když se do vakcíny přidá hliník, je imunitní odpověď silnější i při nižším počtu bakterií a virů. Ještě před několika málo lety se vakcíny prodávaly v několikadávkových baleních, která se konzervovala rtutí. Podstatné je vědět, že po přidání hliníku a rtuti do vakcín se nikdo neobtěžoval testovat jejich toxicitu. Přestože byly známy případy intoxikace rtutí i hliníkem.

Použití hliníku je vlastně jednostranné přehození výhybky – nastartuje tzv. TH2 imunitu. Tvoří protilátky proti nemocem, ale zároveň způsobuje alergie a astma. Druhým problémem použití hliníku je, že při aktivaci imunity TH2 se oslabí imunita TH1, která se stará o boj s infekcemi.

Děti často po očkování přestávají broukat a žvatlat, až na měsíce, přestanou se usmívat a omezí oční kontakt, jsou plačtivé nebo naopak apatické, špatně spí, můžou se objevit febrilní křeče. U větších dětí může vzniknout až autismus, dítě přestane mluvit, přestane sociálně interagovat a změní se typickým způsobem pro tuto nemoc

Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/rozhovor–o–negativnich–v...

Zvědavec.cz

Silné vyjadrenia poľského biskupa na Vzkriesenie

Varšava 13. apríla 2020 (HSP/Foto:Screenshot YouTube)

 

Poľský biskup Ignacy Dec počas sv. omše na Vzkriesenie – Veľkonočná nedeľa, použil silné slová ohľadne súčasnej situácie v Európe. V homílii spomenul viacero skutočností, ktoré naznačujú upadajúci morálny, kultúrny a duchovný stav európskeho kontinentu

Doslova povedal, že „Európa, ktorá pohŕda kresťanstvom, sa odsudzuje k sebazničeniu a vytvára nebezpečenstvo zrútenia latinskej civilizácie. Dirigenti Európskej únie sa domnievajú, že Boh ich nepotrebuje, aby si na našom kontinente vytvorili jeden superštát“. Tento realistický pohľad sa nestretol s porozumením u liberálnych politikov a probruselsky orientovaných občanov. Euroskeptici naopak jeho slová privítali.

Katolícky hierarcha vyjadril názor, že liberálna demokracia zabúda na hodnoty, zatiaľ čo Ján Pavol II. opakovane varoval, že demokracia bez hodnôt sa stáva otvorenou alebo maskovanou totalitou (pozn. prevzaté z encykliky Centessimus annus). V kázni povedal, že „čoraz viac vidíme, že národné parlamenty môžu hlasovať a rozhodovať o úplne sekundárnych záležitostiach. Rozhodnutia, ktoré sú skutočne dôležité, sa prijímajú v úzkych orgánoch niekde inde. Oficiálna ideológia presviedča ľudí, že majú byť Európanmi a aby nemysleli v národných kategóriách“.

Počas homílie sa biskup zmienil o súčasnej spoločensko–kultúrnej situácii, v ktorej sa oslavujú tohtoročné Veľkonočné sviatky, ktoré sú najdôležitejšími sviatkami kresťanov.  „Propagované ideológie a utópie sú rozbíjajú vzhľadom na súčasnú pandémiu, koronavírus COVID – 19.

Padá mýtus o všemocnej vede a technike. Náš starý kontinent sa ukazuje ako bezmocný nielen proti vlne migrácie, ktorá prehlbuje proces islamizácie v tejto časti sveta, ale aj proti hrozbe, ktorú predstavuje koronavírusová pandémia“ povedal biskup Dec. Okrem iného konštatoval, že „vidíme, že všetky krajiny sú bezmocné proti neviditeľnému, skrytému nepriateľovi nášho zdravia a života. V dôsledku pretrvávajúcej pandémie čelíme hrozbe hospodárskej krízy. Prvé mesiace súčasnej krízy jasne ukazujú, aký dôležitý je predovšetkým národný potenciál  a nie potenciál EÚ.

Biskup povzbudzoval veriacich k tomu, „aby sa celý pozemský život prežíval v perspektíve večného života“, čo je v týchto časoch nesmierne dôležité z hľadiska duchovnej a morálnej sily prekonať súčasné obmedzenia základných práv a slobôd. Podľa slov biskupa, „Kristovo zmŕtvychvstanie tiež oznamuje naše budúce vzkriesenie, a preto je naša existencia nestratiteľná, že náš život sa mení v čase smrti, ale nekončí, že smrťou ideme zo života k životu.

Okrem iného vyzval veriacich: „Pamätajte, že vzkriesený Kristus sa spolieha na nás. Do veľkej miery záleží na nás, či bude známy v dnešnom svete alebo či bude prítomný vo verejnom živote. Buďme jeho odvážnymi  a statečnými svedkami. Postavme svoj osobný, rodinný a národný život na jeho evanjeliu. Svet s Ježišom Kristom má budúcnosť!“

René Balák

Velikonoce bez tradic?

Prof. PhDr. Stanislava Kučerová, CSc.

Zelený čtvrtek, Velký pátek, Bílá sobota, Hod Boží, Velikonoční pondělí... ta slova znějí jak vzácná zaklínadla, poselství z dávna věků – i z dob našeho dětství.

Vítání jara. Vítr povívá již povyrostlou zelenou travou a mává stonky žlutě kvetoucích petrklíčů.

Za kamny se hřejí v ošatkách kuřátka, housátka, kachňátka.

„Smrt nesem ze vsi, nové léto do vsi,“ prozpěvují děti s Moranou u potoka. A ze síně se ozývají hlasy koledníků. Od Božího rána se scházejí z široka daleka a babička vaří ve velikém hrnci již bůhvíkolikátou kopu vajec ve slupkách z cibule. „Hody, Hody do Provody. Koleda, koleda, tetičko... a Máte mi to vajíčko dát.“ Vejce a mazance a vrbové proutí na pomlázky. Ohlas ještě z dob předkřesťanských.

Dodnes „královničky“ zpívají „Neseme, neseme májíček, uťal ho uťal ho Janíček. Pěkně zelený, květy zdobený, náš stromeček.“ A pak přijde obraz Kristova utrpení a závěrečného vítězství. Vzkříšení. Vítězství života nad smrtí. O tom všem vyprávějí velikonoční tradice.

Dostala jsem teď pozvánku na novodobý velikonoční pobyt. Wellness, relaxace a zábava. Talkshow, skupina Queen, písně jako We Are Champions, Ubytování a gastronomie na úrovni. Organic spa.

Hydrojet. Ale kam se poděly naše velikonoce?

Křesťanských svátků máme více

Zasloužili se o to bohabojní poslanci a senátoři, kteří své ateistické kolegy přehlasovali. Kde však jsou tito křesťanští ústavní činitelé? Nějak se nám vytratili. Kdyby jenom to! Vytrácejí se nám dokonce i celé křesťanské strany s křesťanskými názvy, např. KDU–ČSL, či strany, jež o sobě prohlašují, že jsou stranami křesťanů, aniž by to v názvu přímo uváděly. Nejznámější z nich je TOP 09. Sváry jsou však i mezi výraznými „křesťanskými osobnostmi“. Jejich symbolem může být „Otec“ Halík. ThDr. Piha oproti němu slouží jako příklad křesťana, českého vlastence.

Svátky máme, křesťanů však ubývá. A to je nejsmutnější. I křesťanských symbolů na veřejnosti je méně. Známé hodnotové společenství, Evropská unie, však dále prohlašuje, snad ze zvyku, že je založena na křesťanských hodnotách. Vedoucí postavení v EU má stále ještě tzv. Lidová strana, sdružující „křesťanské“ strany. Ale v EU je již dobrým zvykem, že se o jednom mluví a druhé dělá nebo, jak také se stává, skutek utek. Těch věřících v EU je ještě méně než křesťanů. I sám Vatikán hledá sám sebe. Jeho ovečky svého pastýře ne vždy následují.

Zatímco v Evropě, kromě „matičky“ Rusy, náš pohled na křesťanství je snad již převážně pesimistický, v některých dalších kontinentech je tomu jinak. Ke křesťanství se hlásí lidé i tehdy, když na jejich odpovědi závisí jejich život. A proto také umírají. Jejich život jim berou islamističtí extremisté. Z různých koutů světa se proto tomu ozývají mdlé protesty, aniž by následovaly činy ve prospěch tamních křesťanů, ať již afrických, či asijských. A tak vyvražďování křesťanů dále pokračuje. Pokud dojde však k poškození práv emigrantů, převážně muslimských, pak jejich ochrana, i s hrozícími sankcemi, je více než odpovídající, často jdoucí i na úkor práv domácího obyvatelstva. Migranti jsou před ním upřednostňováni. A opět je EU středobodem těchto procesů. Podívejme se např. na Řecko, jak trpí pod tureckými útoky a přesto si EU jen všímá toho, že tento stát, který tak hrdinně čelí invazi migrantů, že porušuje jejich práva. Turecko vozí džihádisty ze Sýrie i do Libye, vozí tam i zbraně, a přesto hodnotové společenství kromě verbálních protestů se nezmůže na další potřebné kroky. O jednom však víme. EU snad bude Turecku platit dále miliardy euro, a možná i více, za to, že nebude „pouštět“ migranty do Evropy. Turecko zatím dělá ramena, že proud migrantů z Turecka po odeznění coronavirusu opět zesílí. Takže co můžeme čekat?

Krizová situace vládne v západní a střední Evropě. Jde o krizi hodnot, tedy i křesťanství. Neoliberalismus, a celým svých mechanismem, nám ji přinesl a dále ji i po dalším světě šíří. Co ještě může být dále? Ještě více křesťanských svátků a mnohem méně skutečných křesťanů! Dr. O. Tuleškov

Koronavirus – Evropská unie v rozkladu

napsal(a) Soeren Kern, 1. dubna 2020

Překlad původního textu: Coronavirus: The European Union Unravels

Překlad: Helena Kolínská, Libor Popovský

Členské státy EU čelící existenciální hrozbě se instinktivně vracejí k prosazování svých národních zájmů a vůbec se nesnaží pandemii Covidu–19 čelit společně. Po letech kritiky amerického prezidenta Donalda J. Trumpa za jeho politiku "America First" se evropští lídři vracejí k tomu samému nacionalismu, o kterém vždy veřejně tvrdili, že jím pohrdají.

Od okamžiku, kdy se Evropané zaměřili na hrozbu koronaviru, projevili zoufale málo té své velkorysé multilaterální solidarity, která byla po celá desetiletí vyhlašována po celém světě jako základ evropské jednoty. Unikátní politická metoda "měkké moci" EU, o které se říká, že je vzorem postnárodního světového řádu, se ukázala být prázdnou fikcí.

V posledních týdnech uzavřely členské státy EU své hranice, zakázaly vývoz nezbytného zdravotnického materiálu a odmítly poskytnout ostatním zemím humanitární pomoc. Evropská centrální banka, garant evropské jednotné měny, se zachovala s opovržením ke třetí největší ekonomice eurozóny – Itálii – v okamžiku její nejvyšší nouze. Itálie a Španělsko – členské země EU, které jsou touto pandemií nejvíce postiženy – byly ponechány ostatními členskými státy bez pomoci, aby se postaraly samy o sebe.

Evropská unie formovaná po dobu sedmi desetiletí se nám nyní v posledních týdnech doslova rozpadá před očima.

V posledních týdnech uzavřely členské státy EU své hranice, zakázaly vývoz nezbytného zdravotnického materiálu a odmítly poskytnout ostatním zemím humanitární pomoc.

V souvislosti s pandemií koronaviru v Evropě – kde byla nemoc COVID–19 diagnostikována již u více než 250 000 lidí a 15 000 lidí již na tuto nemoc zemřelo – se postupně rozpadají základní pilíře Evropské unie.

Členské státy EU čelící existenciální hrozbě se instinktivně vracejí k prosazování svých národních zájmů a vůbec se nesnaží pandemii Covidu–19 čelit společně. Po letech kritiky amerického prezidenta Donalda J. Trumpa za jeho politiku "America First" se evropští lídři vracejí k tomu samému nacionalismu, o kterém vždy veřejně tvrdili, že jím pohrdají.

Od okamžiku kdy se Evropané zaměřili na hrozbu koronaviru, projevili zoufale málo té své velkorysé multilaterální solidarity, která byla po celá desetiletí vyhlašována po celém světě jako základ evropské jednoty. Unikátní politická metoda "měkké moci" EU, o které se říká, že je vzorem postnárodního světového řádu, se ukázala být prázdnou fikcí.

V posledních týdnech uzavřely členské státy EU své hranice, zakázaly vývoz nezbytného zdravotnického materiálu a odmítly poskytnout ostatním zemím humanitární pomoc. Evropská centrální banka, garant evropské jednotné měny, se zachovala s opovržením ke třetí největší ekonomice eurozóny – Itálii – v okamžiku její nejvyšší nouze. Itálie a Španělsko – členské země EU, které jsou touto pandemií nejvíce postiženy – byly ponechány ostatními členskými státy bez pomoci, aby se postaraly samy o sebe.

Evropská unie vyrostla z popela druhé světové války. Robert Schuman, jeden ze zakladatelů EU, směle oznámil v květnu 1949 vytvoření nového světového systému těmito slovy:

"Provádíme úžasný experiment, který bude naplněním snu, který po deset století opakovaně snily národy Evropy: Vytvoření evropské organizace, která nikdy nepřipustí válku a zaručí věčný mír."

Evropská unie formovaná po dobu sedmi desetiletí se nám nyní v posledních týdnech doslova rozpadá před očima. Až pandemie koronaviru přejde a zvířený prach se usadí, budou instituce EU téměř jistě nadále fungovat jako dříve. Do evropského projektu bylo investováno příliš mnoho politického a ekonomického kapitálu, aby se evropské elity mohly chovat jinak. Přitažlivost EU jako postnárodního modelu je však pryč jak pro Evropany, tak i pro zbytek světa.

Zde jsou nedávné příklady toho, jak lídři jednotlivých evropských zemí v nouzi jednostranně sledují své národní zájmy, přestože se mnozí z nich veřejně hlásili ke globalismu:

Francie. 3. března 2020 zabavila Francie všechny ochranné roušky vyrobené v zemi. "Budeme je distribuovat zdravotnickým pracovníkům a Francouzům postiženým koronavirem," napsal francouzský prezident Emmanuel Macron na Twitteru. 6. března francouzská vláda donutila firmu Valmy SAS, výrobce ochranných roušek nedaleko Lyonu, aby zrušila objednávku na milion roušek od britské Národní zdravotní služby (NHS).

Německo, 4. března 2020. Německo zakázalo vývoz zdravotních ochranných prostředků, jako jsou ochranné brýle, dýchací masky, ochranné pláště, ochranné obleky a rukavice. 7. března 2020 informoval švýcarský deník Neue Zürcher Zeitung, že německé celní úřady zabránily švýcarskému kamionu s nákladem 240 000 ochranných masek v cestě do Švýcarska, které není členem EU. Švýcarská vláda si předvolala německého velvyslance, aby protestovala proti tomuto zákazu. "Během rozhovorů jsme vyzvali německé orgány, aby okamžitě uvolnily zablokované ochranné prostředky," uvedl mluvčí švýcarské vlády. Poté, co ostatní členské státy EU rozhodnutí Německa 19. března 2020 kritizovaly, tak Německo obrátilo kurz a zákaz vývozu zrušilo.

Rakousko, 10. března 2020. Rakousko se stalo první zemí EU, která zavřela svoji hranici se sousední zemí EU. Kancléř Sebastian Kurz oznámil kontroly podél hranice s Itálií a zákaz vstupu většiny cestujících do Rakouska. "Naší nejvyšší prioritou," řekl Kurz, "je zabránit šíření epidemie, a importu nemoci do naší společnosti. Proto zavádíme zákaz vstupu cestujících z Itálie do Rakouska, s výjimkou osob, které mají lékařské potvrzení, že jsou zdravé." Rakouská vláda také oznámila přerušení veškerých leteckých a železničních spojů s Itálií. Rakouské rozhodnutí narušilo fungování dohody EU o tzv. Schengenském prostoru, která vstoupila v platnost roku 1995, a zrušila pasovou a celní kontrolu na společných hranicích 26 členských zemí EU.

Slovinsko, 11. března 2020. Vláda zavřela některé hraniční přechody s Itálií a u těch, které nechala otevřené, začala provádět zdravotní kontroly s cílem zamezit šíření viru.

Česká republika, 12. března 2020. Předseda vlády Andrej Babiš zavřel hranice země s Německem a Rakouskem a zakázal také vstup cizinců z jiných rizikových zemí. 22. března 2020 česká vláda uvedla, že omezení na hranicích by mohly trvat až dva roky.

Švýcarsko, 13. března 2020. Švýcarská vláda zavedla hraniční kontroly s ostatními evropskými zeměmi. Švýcarsko není členem Evropské unie, ale je součástí Schengenského prostoru.

Itálie, 13. března 2020. Prezidentka Evropské centrální banky (ECB) Christine Lagarde zamítla žádosti Itálie o finanční pomoc, která by jí pomohla čelit pandemii. Poté, co její komentáře vylekaly finanční trhy, Lagarde uvedla, že ECB je "v této obtížné době plně odhodlána zabránit rozpadu eurozóny." Italský prezident Sergio Mattarella odpověděl, že Itálie očekávala "od orgánů EU solidaritu", nikoliv "klacky pod nohy".

Dánsko, 14. března 2020. Předsedkyně vlády Mette Frederiksen nařídila hraniční kontroly veškerých pozemních, námořních a leteckých spojů nejméně do 13. dubna 2020.

Polsko, 15. března 2020. Vláda zavřela hranice země pro všechny osoby, s výjimkou polských občanů nebo lidí s polským povolením k pobytu.

Německo, 16. března 2020. Německo, největší a nejsilnější země Evropské unie, zavedlo kontroly na svých hranicích s Rakouskem, Dánskem, Francií, Lucemburskem a Švýcarskem, poté, co země za jediný den zaregistrovala 1 000 nových případů onemocnění Covid–19.

Maďarsko, 16. března 2020. Předseda vlády Viktor Orbán zastavil veškerou osobní dopravu do Maďarska a povolil vstup do země pouze maďarským občanům.

Španělsko, 16. března 2020. Ministr vnitra Fernando Grande–Marlaska nařídil zavedení kontrol na všech pozemních hranicích.

Srbsko, 16. března 2020. Prezident Aleksandar Vučić vyhlásil v zemi kvůli koronaviru mimořádný stav. Odsoudil EU za omezení vývozu zdravotnického vybavení a požádal o pomoc svého "přítele a bratra", čínského vůdce Si Ťin–pchinga. "Evropská solidarita neexistuje," řekl Vučić. "Byla to jen pohádka na papíře. Jediná země, která nám může pomoci, je Čína, kam jsem už zaslal zvláštní dopis." Srbsko zažádalo o členství v EU v roce 2009. Přístupové rozhovory začaly v lednu 2014.

Česká republika, 17. března 2020. České orgány zabavily 110 000 ochranných roušek, které Čína poslala zřejmě jako dar svým krajanům žijícím v severní Itálii. 23. března poslala Česká republika za zabavené roušky do Itálie náhradu. "Na palubě autobusu je 110 000 roušek jako dar pro Itálii, který má nahradit zdravotnický materiál zabavený ve skladu v Lovosicích, který byl pravděpodobně čínským darem pro Číňany žijící v severní Itálii," uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Zuzana Štíchová.

Německo, 18. března 2020. Kancléřka Angela Merkelová naléhala v mimořádném televizním projevu na německé obyvatelstvo, aby dodržovalo pravidla omezení přímého sociálního kontaktu s cílem zabránit co nejvíce vzniku nových infekcí. "Je to vážné," řekla. "Berte to vážně. Od sjednocení Německa, vlastně od 2. světové války, se nikdy nevyskytla tak vážná výzva pro naši zemi, a jednat solidárně je naprosto zásadní." Toto byl první projev kancléřky přímo k národu za téměř patnáct let jejího úřadování mimo její každoroční novoroční projevy. O Evropské unii ani o jiných členských státech EU se nezmínila.

Belgie, 22. března 2020. Epidemie koronaviru vyvolala napětí mezi Belgií, která nařídila svému obyvatelstvu karanténu, a Nizozemskem, které karanténu nenařídilo. "V Nizozemsku jsou obchody stále otevřené a shromáždění dokonce až 100 lidí jsou stále povoleny – jsou to epicentra šíření viru," řekl Marino Keulen, starosta belgického pohraničního města Lanaken. Belgické úřady postavily podél hranice bariéry a nařizují autům s nizozemskými poznávacími značkami, aby se otočily a vrátily se domů. Keulen označil hraniční kontroly za "signál Haagu", aby "rychle revidoval" svou reakci na riziko šíření nemoci COVID–19 a nevybočoval z řady. "Nizozemská vláda je nekompetentní a směšná ve své reakci na koronavirovou krizi," řekl Leopold Lippens, starosta belgického pobřežního města Knokke–Heist. "Nizozemsko nedělá nic, a tak se musíme chránit."

Španělsko, 25. března 2020. Poté, co se španělské vládě nepodařilo získat pomoc od Evropské unie, požádala NATO o pomoc se získáním 1,5 milionu ochranných roušek a 450 000 respirátorů. NATO tento materiál nemá a tak se omezilo na předání španělské prosby svým 29 členským zemím, z nichž mnohé jsou rovněž členy EU.

Polsko, 25. března 2020. Polské orgány zabránily vývozu stovek tisíc balení ručního dezinfekčního prostředku do Norska, které není členem EU. Norská společnost Norenco vyrábí a balí ruční dezinfekční prostředky pro skandinávský trh v Polsku, v továrně, kterou tam vlastní. Generální ředitel společnosti Norenco, Arne Haukland, uvedl, že poté, co požádal o vývozní licenci, dorazilo do továrny pět mužů, kteří chtěli vidět firemní sklad. Společnost poté obdržela dopis, který ji nařizoval prodat svou celou produkci ručního dezinfekčního prostředku městským úřadům v Lubinu za pevnou cenu, v souladu s nouzovými zákony přijatými v Polsku začátkem března. Toto polské nařízení způsobí problém v zásobování norských nemocnic.

Francie, 25. března 2020. Prezident Emmanuel Macron, ve svém projevu k národu vysílaném z vojenské nemocnice ve východofrancouzském městě Mylhúzy (Mulhouse), které bylo obzvláště těžce zasaženo Covidem–19, nevyzval k evropské, ale k národní jednotě: "Jsme ve válce, plně se angažujeme a celonárodně se mobilizujeme. V naší zemi vidím rozdíly a pochybnosti. Všem těm, kdo chtějí naši zemi rozbít, říkám, že je třeba mít pouze jeden jediný cíl: Musíme být jednotní v boji proti viru. Vyzývám vás k této jednotě a k tomuto závazku."

Mezitím v Itálii celostátní průzkum veřejného mínění zveřejněný 18. března 2020 zjistil, že 88 % Italů je přesvědčeno, že EU jejich zemi nepomáhá. Pouze 4 % dotázaných si myslela opak a 8 % respondentů nemělo názor. Více než dvě třetiny (67 %) Italů uvedlo, že se domnívají, že být součástí Evropské unie je pro jejich zemi nevýhodné.

V článku nazvaném "Koronavirus ohrožuje evropskou jednotu" poznamenal politický komentátor Bill Wirtz žijící v Lucemburku toto: "Se šířící se epidemií koronaviru uzavírají země v Schengenském prostoru své vlastní hranice. Jestli to dělají proto, že se domnívají, že koordinovaná evropská reakce by byla neefektivní, nebo proto, že si to přejí jejich vlastní voliči – je v tuto chvíli irelevantní. Pouhá skutečnost, že se v Evropě znovu objevily hranice, je selháním Schengenské smlouvy – o zrušení kontrol na společných hranicích..."

"Koordinovaná reakce EU na tuto pandemii neexistuje a vzhledem k tomu, že doporučení Evropské komise nikdo neposlouchá, čelí Brusel krizi důvěry. Neexistuje žádná celoevropská reakce, koordinované testování nebo výzkum. Horší než to je ale fakt, že instituce EU jsou pouze bezmocnými pozorovateli sporů mezi zeměmi, které se snaží omezit vývoz zdravotnického materiálu, aby si jej udržely pro vlastní obyvatelstvo. V současné době koronavirové krize se ukázal skutečný vliv EU jako velmi malý."

"V současné době se země potýkají s akutním nedostatkem nemocničních lůžek, zdravotnického vybavení a celkových zdrojů. Dospějeme–li po epidemii koronaviru k závěru, že Evropská unie byla v ohnisku této pandemie téměř k ničemu, pak bude velmi obtížné Schengenskou dohodu v Evropě reaktivovat."

Politický redaktor francouzského zpravodajského kanálu Euronews Darren McCaffrey napsal: "V uplynulých několika týdnech se v EU zhroutila solidarita. Jednotlivé země začaly vůči svým sousedům v EU uplatňovat hraniční kontroly a dokonce i Německo podniklo kroky k řízení přílivu lidí vstupujících a opouštějících jeho území."

"V úterý (17. března 2020) se na polsko–německé hranici vytvořila 35kilometrová fronta, v níž uvízly v nákladních automobilech, autech a autobusech stovky Evropanů – Lotyšů, Estonců a Litevců."

"Vzhledem k tomu, že EU musí přijmout opatření, aby zabránila šíření nemoci COVID–19, má mnoho lidí obavy o podstatu Evropské unie a jejích čtyř stěžejních svobod [volného pohybu zboží, služeb, kapitálu a lidí]."

"Co je to za Evropskou unii, pokud se její vlastní občané nemohou volně pohybovat? Co je to za jednotný trh, pokud zboží nemůže proudit přes hranice Evropy bez překážek?"

V článku nazvaném "Národy na prvním místě: EU v boji proti koronaviru bojuje za svoji vlastní relevantnost," německý zpravodajský týdeník Der Spiegel poznamenal: "Se šířící se epidemií koronaviru v Evropě odhaluje desítky let stará unie své slabiny. Ačkoliv EU dokázala přežít Brexit i krizi eura, tak tato koronavirová krize se pro ni může stát nepřekonatelným problémem."

"Místo toho, aby se členské země EU pokusily přijít se společným řešením, probíhá balkanizace Evropy a Evropa se vrací k národním řešením. Místo toho, aby si navzájem pomáhaly, hromadí země EU roušky a respirátory stejně jako hromadí panikařící Evropané toaletní papír. První rozhodnutí některých členských států EU vyhnout se vývozu zdravotnického materiálu do Itálie – země EU, která byla dosud pandemií nejvíce zasažena – zastínila dokonce i nedostatek evropské solidarity projevený maďarským premiérem Viktorem Orbánem v uprchlické krizi.

"Evropané nejsou jednotní ani v tom, jak bojovat s virem. Zatímco Německo se snaží zajistit, aby se s virem setkalo a nakazilo co nejméně lidí, tak Nizozemsko chce, aby COVID– 19 prodělalo co nejvíce zdravých lidí, a aby se tak stali vůči této nemoci imunními. Signál je jasný: Když začne být situace vážná, tak se každý členský stát EU stará v první řadě o sebe – dokonce i 60 let po založení tohoto společenství."

Soeren Kern je významný spolupracovník Gatestone Institute se sídlem v New Yorku.

Čína obvinila USA, že Coronavirus unikl z laboratoří americké armády ve Fort Detrick v Marylandu

Čína ukázala na americkou vojenskou laboratoř USAMRIID ve Fort Detrick v Marylandu s nejvyšším stupněm biologické ochrany v USA na stupni BSL4 – jako na místo, odkud unikl první kmen Coronaviru, jenž kontaminoval odpadní vody po havárii parní dezinfekční čističky! CDC vloni v červenci zjistila, že americká armáda přes rok tajila, že v závodě na biologický výzkum nefunguje čištění odpadních vod z BSL–4 aktivního perimetru a laboratoř okamžitě uzavřela kvůli hrubému porušení biologické ochrany po záplavách laboratoří z jara 2018! Laboratoř však byla teď počátkem dubna znovu otevřena a začala zázračně a hned testovat vakcínu proti Coronaviru, navzdory svému uzavření od srpna loňského roku!

Duben 13, 2020

Na hlavu Američanů se začíná sypat tolik špatných zpráv, že to až hlava nebere. Čína totiž před několika dny znovu oficiálně ukázala na pachatele celosvětové virové krize a oznámila, že Spojené státy musí zahájit vyšetřování událostí v nejpřísněji střežené vojenské laboratoři v USA, odkud podle čínské rozvědky unikl Coronavirus minulý rok na sklonku léta mimo bezpečnostní perimetr BSL–4 (Bio Safety Level 4) v důsledku havárie v laboratoři [1], jejíž následky nikdo po celý rok neřešil a neoznámil americkým dohledovým orgánům. CDC laboratoř uzavřela v červenci 2019 [2].

Americká vojenská základna Fort Detrick v Marylandu, ne jejímž pozemku se nachází největší vojenská laboratoř v USA.

Dochází tak k postupnému usvědčování americké armády, že je původcem současné virové krize ve světě, na což redakce Aeronetu upozorňovala již od ledna tohoto roku. Reakce českých politiků a okamžité karantény, roušky, zrušení amerického vojenského cvičení Defender 2020 v Evropě, aerobní charakteristiky přenosu viru a vysoká nakažlivost s nejasným objemem mrtvých jsou všechno důsledkem pokynů americké vlády, která instruovala své spojence, k čemu ve skutečnosti opravdu došlo. Politici vědí, že Coronaivrus má původ v americké referenční biohazard laboratoři v Marylandu.

Celé se to začalo provalovat už v březnu. Lijian Zhao, mluvčí čínského ministerstva zahraničí dne 13. března 2020 obvinil USA z toho, že Coronavirus do Wuhanu zavlekli američtí armádní sportovci [3]. Následně čínská ambasáda ve Francii oznámila [4] přímo zdroj úniku Coronaviru, největší americkou biologickou laboratoř v USA, vojenský výzkumný závod United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID) ve Fort Detrick ve státě Maryland. Včera čínské úřady toto obvinění znovu zopakovaly v souvislosti se zjištěními, že krátce po uzavření laboratoře USAMRIID došlo v USA k vypuknutí mohutné nákazy pneumonií, tedy zápalů plic.

Varovný nápis v USAMRIID, laboratoř s nejvyšším stupněm ochrany.

Teprve až později o půl roku byla úmrtí překvalifikována na COVID–19, tedy přesně v souladu s podezřením, že CDC chybně vyhodnocovala zemřelé Američany na pneumonii, když ve skutečnosti zemřeli na Coronavirus uniklý z Fort Detrick. A právě američtí vojáci, kteří přijeli 18. října 2019 do Wuhanu na Světové vojenské hry (Military World Games 2019), přivezli s sebou z Marylandu nákazu Coronavirem. K čemu tedy vlastně došlo ve Fort Detrick? Celé to začalo probublávat na povrch počátkem srpna loňského roku, když list The New York Times informoval v článku [5] o uzavření největší americké vojenské laboratoře. K čemu došlo v laboratoři, z toho doslova jde hrůza, jaký bordel tam panoval. Podle všeho vypouštěli nedostatečně dekontaminovanou vodu z laboratoří přímo do řeky. List The New York Times uvedl minulý rok v srpnu tyto informace:

Americký The New York Times informoval už vloni v srpnu, že CDC zavřela americké armádě jejich největší virovou a biologickou laboratoř kvůli nedostatečné dekontaminaci odpadních vod ze zařízení s nejvyšším zabezpečením BSL–4

Bezpečnostní obavy v přední laboratoři na výzkum vojenských zárodků vedly vládu k zastavení výzkumu týkajícího se nebezpečných mikrobů, jako je virus Ebola. “Výzkum je v současné době pozastaven,” uvedla v pátek prohlášení ve Fort Detrick v Marylandu mluvčí Lékařského vojenského výzkumného ústavu infekčních nemocí (USAMRIID). Zavření bude pravděpodobně trvat měsíce, řekla v rozhovoru mluvčí Caree Vander Linden. Zpráva uvedla, že Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) se minulý měsíc rozhodla vydat „příkaz k zastavení činnosti“, aby se zastavil výzkum ve Fort Detrick, protože centrum nemělo „dostatečné systémy pro dekontaminaci odpadních vod“ z laboratoří s nejvyšší bezpečností. Ale v laboratoři nedošlo k ohrožení veřejného zdraví, zranění zaměstnanců, ani k úniku nebezpečného materiálu, uvedla paní Vander Linden.

Ve svém prohlášení CDC citovala „důvody národní bezpečnosti“ jako důvod pro nezveřejňování informací o svém rozhodnutí. Institut je bio–obranné centrum, které studuje bakterie a toxiny, které by mohly být použity k ohrožení vojenského nebo veřejného zdraví, a také vyšetřuje ohniska nemoci. Realizuje výzkumné projekty pro vládní agentury, univerzity a farmaceutické společnosti, které za tuto práci platí. USAMRIID má asi 900 zaměstnanců.

Ve Fort Detrick se pracuje s viry Marburg, Ebola, Lassa, Machupo, Junin, Antrax, s pravými neštovicemi, s viry SARS a s dalšími nejnakažlivějšími organismy

Zavření laboratoře ovlivňuje významnou část výzkumu, který se tam obvykle provádí, uvedla paní Vander Linden. Pozastavený výzkum zahrnuje určité toxiny a bakterie zvané “selektivní látky”, o nichž vláda rozhodla, že „mohou představovat vážné ohrožení zdraví lidí, zvířat nebo rostlin nebo živočišných či rostlinných produktů“. Existuje 67 vybraných látek a toxinů; příklady zahrnují organismy, které způsobují Ebolu, neštovice, antrax, mor a jed ricin. Teroristé by teoreticky mohli použít vybrané látky jako zbraně, takže vláda vyžaduje, aby jakákoli organizace, která s nimi chce manipulovat, absolvovala bezpečnostní prověrku, zaregistrovala se, dodržovala bezpečnostní předpisy a bezpečnostní postupy a podrobila se inspekcím prostřednictvím programu vedeného CDC a americkou vládou skrze Ministerstvo zemědělství. Od roku 2017 se do programu zaregistrovalo 263 laboratoří – vládních, akademických, komerčních nebo soukromých.

Laboratoř BSL–4 ve Fort Detrick

Institut ve Fort Detricku byl součástí programu “selektivních látek” po své registraci až do chvíle, kdy byla minulý měsíc pozastavena poté, co CDC nařídilo laboratoři zastavit provádění výzkumu. Odstávka byla poprvé zaznamenána v pátek, podle Frederick News–Post. Problémy pocházejí z května 2018, kdy bouře zaplavily a zničily desetiletí fungující parní sterilizační zařízení, které ústav používal k čištění odpadních vod ze svých laboratoří, uvedla paní Vander Linden. Poškození zastavilo výzkum na několik měsíců, dokud ústav nevyvine nový systém dekontaminace pomocí chemikálií. Nový systém vyžaduje změny v některých postupech v laboratořích. Během červnové inspekce CDC ale zjistilo, že nové postupy nebyly důsledně dodržovány.

Ztráta registrace největší vojenské laboratoře v USA ukazovala na obrovský mega–průser v bezpečnosti celého zařízení

Inspektoři také našli mechanické problémy s chemickým dekontaminačním systémem a úniky, přiznala paní Vander Linden, ačkoli dodala, že úniky byly v laboratoři a ne do vnějšího světa. „Kombinace věcí“ vedla k zastavení provozu laboratoří a ke ztrátě registrace, řekl Dr. Richard H. Ebright, odborník na molekulární biologii a biologické zbraně na Rutgersově univerzitě. V e–mailu uvedl, že problémy s novým procesem dekontaminace na bázi chemických látek v ústavu by mohly znamenat, že by se museli vrátit k systému dekontaminace založeného na žáru, což, pokud to vyžaduje výstavbu nového parního sterilizačního zařízení, by mohlo vést k velmi dlouhým zpožděním a velmi vysokým nákladům. Přestože je mnoho projektů pozastaveno, paní Vander Linden uvedla, že vědci a další zaměstnanci nadále pracují, ale ne na vybraných selektivních látkách. Řekla, že mnozí se obávají, že nebudou moci dodržet lhůty pro své projekty.

Přestože mluvčí laboratoří ujistila, že nedošlo k úniku kontaminovaných vod z laboratoří do řeky, skutečnost byla úplně odlišná. Dekontaminační zařízení vypouštělo do řeky vodu, která sice prošla dekontaminací, ale kvůli náročnému energetickému postupu nebyla voda dekontaminována dostatečně, takže některé viry a bakterie mohly uniknout do řeky. Toto nedostatečné dekontaminování odpadních vod trvalo od roku 2018, kdy po záplavě čističky kvůli bouři si laboratoř nemohla ekonomicky dovolit nechat laboratoře mimo provoz a další rok tak používala čistící proces pro odpadní vodu v nouzovém režimu, který byl mimo veškeré bezpečnostní předpisy, jaké si lze jenom představit. Když to v červenci 2019 při kontrole CDC zjistila, okamžitě vojákům celý mamutí komplex uzavřela a od července 2019 zůstaly laboratoře USAMRIID uzavřené, a to až do 1. dubna 2020.

USAMRIID laboratoř ve Fort Detrick získala registraci CDC zpátky 1. dubna 2020 a už 7. dubna oznámila, že začne zkoušet novou vakcínu na Coronavirus

Teprve až nyní počátkem dubna byly laboratoře ve Fort Detrick znovu otevřeny [6] a pouhých 7 dní po otevření laboratoří oznámila americká armádu zprávu [7], že USAMRIID laboratoř začala testovat vakcínu na Coronavirus. Armáda odmítla vysvětlit, jak je možné, že 7 dní po otevření téměř rok zavřených laboratoří mají výzkumníci v ruce vzorek funkční vakcíny? Kde výzkumníci pracovali, když laboratoře byly znovu otevřeny až 1. dubna 2020 na základě obnovené certifikace CDC? To jim trvala příprava vakcíny 7 dní? To je samozřejmě nesmysl, odpověď je mnohem jednodušší.

Práce v laboratoři s ochranou BSL–4.

Laboratoř již měla k dispozici protilátku dávno z doby, kdy laboratoř zkoumala a genově modifikovala Coronavirus pro bojové využití. Proto i Donald Trump se před časem prokecl, když prohlásil, že Amerika má vakcínu a brzy bude k dispozici [8]. Vyvolal tím údiv a úžas ve světě, takže Bílý dům později výrok zametl pod koberec a nikdo se k tomu nevracel, ale nyní samotná americká armáda se chlubí, že USAMRIID pouhých 7 dní po znovuotevření laboratoří bude testovat vakcínu proti Coronaviru. Laboratoře USAMRIID ve Fort Detrick jsou jediným místem na této planetě, kde mají protilátky proti Coronvairu a znají kompletní historii genových mutací, přičemž je vysoce pravděpodobné, že laboratoř má k dispozici protilátky právě z titulu předchozího výzkumu.

Čína tuší, že celosvětovým Pacientem 0 může být americká vojenská sportovkyně, která závodila v říjnu 2019 v čínském Wuhanu na Světových vojenských hrách. Informaci jako první vypátral americký novinář

Únik zavirovaných a nedokonale dekontaminovaných odpadních vod z laboratoře způsobil v Marylandu minulý rok nevídanou explozi “chřipky”, čehož si všimla i místní média [9] v Marylandu. Články z počátku prosince 2019 přitom píší o tom, že jde o chřipku kmenu B/Victoria a 14. prosince hlásí média v Marylandu už 4 mrtvé, kteří zemřeli na zápaly plic. Čínské úřady, epidemiologové a vláda v Pekingu vyzvali 27. března 2020 znovu americkou armádu, aby odhalila [10] informace o americké delegaci vojenských sportovců, kteří se od 18. října 2019 zúčastnily ve Wuhanu Světových vojenských her. Čína je přesvědčena, že minimálně jeden amerických voják v delegaci zatáhl virus do Číny.

A pokud se ptáte, kdo jako první přišel s touto informací, nebyla to Čína, ale byl to americký novinář George Webb, který dopátral, že Pacientem 0, který virus zatáhl do Číny, je americká vojačka Maatje Benassi, která ve Wuhanu na Světových vojenských hrách soutěžila v cyklistice [11]. Její manžel Matthew Benassi je rovněž cyklista a americký voják v rámci US Armed Forces (SPAWAR). Existuje prý podezření podle Webba, že italský umělec DJ Benny Bennasi, který žije a pracuje právě v Holandsku a v minulosti koncertoval třeba s globalistickou zpěvačkou Madonnou, je právě příbuzný s Maatje Benassi. Benny Bennasi totiž uvízl v Itálii kvůli karanténě a údajně je prvním nakaženým Holanďanem [12].

Čína tudíž požaduje, aby americká armáda provedla testy Maatje Benassi a zveřejnila je, ovšem americká armáda to odmítá. Nikdo z českých mainstreamových médií se dosud neobtěžoval informovat o tom, že v největší americké vojenské laboratoři došlo k havárii a k porušování bezpečnosti od roku 2018, že došlo k úniku kontaminované vody a nakonec k uzavření laboratoří na tři čtvrtě roku. Toto je naprosto jasné vodítko k tomu, odkud se Coronavirus z USA rozšířil a pokud by americká armáda oznámila ještě navíc i služební historii Maatje Benassi u americké armády, moc bychom za to nedali, že sloužila nebo pobývala vloni právě na vojenské základně Fort Detrick v Marylandu. Číňané mají jasnou stopu a vědí, odkud Američané virus přivezli do Wuhanu.

–VK–,šéfredaktor AE News

Poznámka redakce:

Pokud je Koronavirus skutečně biologickou zbraní, pak bude velmi těžké, ne–li nemožné, určit, kdo tuto zbraň užil jako první. USA budou ukazovat na Čínu a Čína na USA. Vzhledem k tomu, že článků, které naznačují nebo přímo říkají, že viníkem je Čína, je celá řada a jsou poměrně lehce k nalezení, kdežto článků s americkým „viníkem“ je podstatně méně, zvolili jsme právě proto článek s „nedostatkovým zbožím“.

Je–li však koronavirus pouze oponou, za níž mají probíhat věci dosud nevídané, které se dotknou, řekněme jemně, nepříznivě osudu snad všech lidí, propaganda kolem něj bude tak silná a četná, že se pravdu, kromě těch zasvěcených, obyčejný člověk v současnosti nedozví. Až čas vždy oponou trhne a pak záblesk pravdy i nás osvítí. Budeme mít i poté ještě šanci na změnu? Tolik na vysvětlenou. Děkujeme za pochopení.

Von der Leyenová – Senioři možná budou muset zůstat v izolaci do roku 2021

Senioři možná budou muset zůstat v izolaci až do příštího roku, řekla šéfka Evropské komise pro německá média. Podle Ursuly von der Leyenové je nutné omezit kontakt se staršími lidmi do doby, dokud nebude vyvinutá vakcína proti covid–19.

Většina odborníků tvrdí, že vakcína nebude na sériovou výrobu připravena alespoň rok. Von der Leyenová uvedla, že si uvědomuje obtížnost izolace, ale zdůraznila, že jde o „otázku života a smrti, musíme tedy zůstat disciplinovaní a trpěliví“. (13.4.2020)

seznamzpravy.cz

Čekáme odezvu na skandální výrok U. Leyenová, že senioři možná budou muset zůstat v izolaci do roku 2021

Od představitelů Evropské unie jsme slyšeli toho již hodně, ale slova předsedkyně Evropské komise svou „hloubkou, jasnozřivostí pohledu a geniálností“ zastiňují vše ostatní. Hluboce se dotýkají silné sociální skupiny seniorů. Mnozí z nás proto zcela oprávněně očekávají konkrétní odpověď příslušných českých ústavních činitelů.

V každé české politické straně, hnutí jsou senioři, někteří z nich zastávají významné stranické i ústavní funkce. Na tom, že ta či ona politická strana zaujímá v našem stranicko–politickém systému významné místo, mají zásluhu i mnozí důchodci, kteří ve volbách „své“ straně při volbách dávají hlasy. Bez této podpory by většina stran klesla z první ligy na krajský přebor.

Takže by bylo zcela přirozené, kdyby některý senior, významný politický funkcionář a ústavní činitel, jménem statisíců, milionů důchodců protestoval proti zamyšlenému dlouhodobému omezení lidských i občanských práv a svobod seniorů jejich uvržením do povinné izolace. Velmi rádi bychom tato slova protestu slyšeli co nejdříve. Byli bychom za ně velmi vděční.

Není od věci si v této souvislosti uvědomit, že Evropská unie ještě po týdnech, kdy propukl koronavirus v evropských státech, mlčela, nepomáhala, nebyla nijak aktivní. Itálie požádala EU o pomoc. Žádné se jí v těžkých dnech nedostalo. Je škoda, že v době zápasu proti con–19 EU jako by vůbec nebyla. Kolik životů by pomohla zachránit, nevíme, ale i kdyby se počítaly na desítky nebo stovky, bylo by jich hodně.

Kdo za toto selhání EU v této době nese odpovědnost?

Řekne nám to paní U. Leyenová nebo někdo jiný z eurobyrokratů? A jaké důsledky byly z tohoto selhání vyvozeny? Mezi umírajícími v té době byli jistě též důchodci. Jestliže v současnosti paní předsedkyně EK vyjadřuje svoji starost o seniory, proč nepomohla EU již dříve zmenšit jejich útrapy, či v některých případech napomoci zabránit jejich úmrtí?

Protest proti uvržení důchodců do dlouhodobé izolace, ať již jej vysloví ten či onen náš ústavní činitel, by podle nás neměl opomenout i požadavek o vysvětlení výše uvedených skutečností.

Velmi prosíme, aby očekávaný protest odezněl z autoritativního místa co nejdříve a byl jednoznačně formulován. Bude–li tomu tak, budeme velmi vděční.

Pokud naší odpovědí na skandální výrok U. Leyenová bude jen ostudné mlčení, bude to nejen velká prohra našich politických elit, ale také lidských práv a svobod, občanských práv. Senioři odpoví ve volbách tím, že je nebudou volit. Možná, že se zamyslí i nad problémem, kdo by je měl ve společnosti dále reprezentovat.

J. Skalský

Co nám zbývá? Uvažovat o založení strany seniorů?

Křesťanské základy EU jsou v rozvalu. Křesťanství se pro mnohé mění v hezkou pohádku. Z tzv. křesťanských stran křesťanství vyprchalo nebo tiše odchází do nenávratna. Nedivme se tedy, že zraky některých politiků, lékařů či jiných příslušníků společenských elit se stále více dívají na seniory jako na jakousi přítěž, jíž by se „lidské společenství“ mělo nějak zbavit.

V době vlády koronaviru někteří z nich uviděli k tomu dobrou příležitost. A tak dokonce lékaři, myslím, že to bylo v Holandsku, obtelefonovávali důchodce, zda by nezůstali v nemoci doma a tak uvolnili nemocniční lůžko pro mladší pacienty. Jíní, také lékaři, při nedostatku léčebných přístrojů a léků, dávají přednost i při vlastní léčbě mladším.

Korunu všemu dala von der Leyenová, předsedkyně Evropské komise, prohlášením, že senioři možná budou muset zůstat v izolaci do roku 2021. Podle ní je nutné omezit kontakt se staršími lidmi do doby, dokud nebude vyvinutá vakcína proti covid–19. Většina odborníků však tvrdí, že vakcína nebude na sériovou výrobu připravena alespoň rok. Von der Leyenová uvedla, že si uvědomuje obtížnost izolace, ale zdůraznila, že jde o „otázku života a smrti, musíme tedy zůstat disciplinovaní a trpěliví“. (seznamzpravy.cz, 12.4.32020). Zbývá dodat jen maličkost. Paní Leyenová táhne již dvaašedesátku, takže by se pomalu sama měla vyhýbat stykům s mladšími lidmi a odejít do dobrovolné izolace a tak dát příklad ostatním. Tam nahoře by jistě ocenili její snahu odejít z funkce a tak přestat poškozovat lidi.

Evropapaláši ztrácejí orientaci v čase i v běžném životě. Takové a podobné výroky jim nejsou cizí. V této souvislosti vzniká otázka, zda pro společnost nejsou eurolunijní elity mnohem nebezpečnější než všichni důchodci dohromady. Odpověď je jasná. Mají však peníze a dost ochotníků vystupovat v rolích, které jim zaplatí. Takže rozum se v důsledku jejich společné činnosti může pomalu vytrácet ze zbytku myšlení i dalším, nijak nezúčastněným. A když ještě k nim připočteme k financím tak přítulná média hlavního proudu, jejich redaktory, jde o sílu, která pomocí důsledné a vzrůstající cenzury může pomalu měnit i myšlení lidí. Ostatně se to již děje, zatím však s menším důrazem. Pro hrátky tohoto druhu není důležitá pravda, ani lež, ale dosažení stanoveného cíle.

Takže když se na vše, co se nyní děje, podíváme z nadhledu a jsme schopni i trochu předvídat další kroky této „party“, můžeme mít, často i oprávněné obavy z nepříliš vzdálené budoucnosti. Pak ovšem vzniká otázka, co dělat? Máme pasivně čekat, až si nás určití „lidumilové“ podají a v zájmu „celého lidstva“ nás začnou zpracovávat? Myslím si, že svůj „osud“ musíme více vzít do svých rukou. A jedním z našich nástrojů, kterým může čelit diskriminaci a snad i něčemu horšímu, může být politická strana či hnutí důchodců a lidí blízkých důchodovému věku, případně bez jakéhokoliv věkového omezení.

Když si uvědomíme, jakou společenskou silou již dnes u nás v republice mohou být důchodci vzhledem ke své početnosti, posílí to v nás myšlení takovou politickou stranu založit. Můžeme se pak stát i jazýčkem na váhách, bez kterého se nic podstatného u nás nestane. V krátké době se zbavíme demokratickou cestou všech uvedených lidumilů, kteří omezují naše práva, kteří nás kvůli našemu věku chtějí diskriminovat. Po kolu voleb z těchto dobráků může zbýt v politickém životě jen hrstka, neškodná skupina lidí. Naší zbraní jsou hlasovací lístky, které nám, pokud se spojíme, zajistí vítězství a další život bez diskriminace a úvah o tom, že by lidé od určitého věku měli být povinni se podrobit řízené smrti. V současnosti je euthanasie legální jen ve stanovených případech, zítra může být povinně spjata s dosažením stanoveného věku. Společnost, která zabijí nenarozené děti, má šanci „dospět“ i k povinné euthanasii. Kultura smrti se prosazuje.

I kdyby vývoj probíhal méně nebezpečně pro nás, měli bychom vážně uvažovat o založení takovéto strany. S vědomím však, že jde o krajní krok, který, přes veškeré poctivé snahy a úsilí, může být značně rizikový. Nesystémové subjekty jsou ve společnosti, aniž bychom adresně poukazovali na zdvižené hrozící prsty, jako nechtěně narozené dítě. Jaké však budou podmínky zítřka? Umožnily by vůbec narození takovému dítěti? A kdo všechno by již u jeho kolébky byl? My však víme, že kdo se bojí, to říkali již naši dědečkové a babičky, nesmí do lesa!

Dr. O. Tuleškov

Dílčí opatření vůči společenské vlně nehostující a diskriminující důchodce

Je mimo diskusi, že by důchodci takovým a podobným nebezpečným trendům měli čelit. Pokud jsou lidé v důchodovém věku ve vedoucích pozicích v politických stranách a hnutích, pokud jsou ústavními činiteli, mohou bez jakékoliv časové prodlevy na ně reagovat. Chce to sice i kus odvahy, ale věříme, že lidé, kteří prošli značnou částí svého života a museli čas od času čelit nepřízni osudu, že se dovedou postavit za věc správnou, prosazovat ji, zápasit o ni.

Je zde však jeden problém – stranická disciplína. Pokud vedení strany zavelí k mlčení o některé věci, je těžké se takovémuto rozhodnutí vzpírat. Pak opatření nebezpečná pro důchodce budou nerušeně procházet. Hlas volajícího na poušti je nezastaví.

V takovém případě by se měla aktivizovat zejména ta část členské základny, jíž tvoří důchodci a lidé důchodovému věku blízcí. Jejich tlak by musel být silný a vytrvalý, aby vedení strany změnilo v některých bodech své stanovisko a zájmy důchodců by pak ta či ona strana hájila. Nelze mluvit o dalších alternativách, je jich celá řada.

Na jednu skutečnost však je důležité poukázat. Budeme mít několikeré volby. Stranická vedení bývají ve volebním období znatelně citlivější než v dobách relativního společenského poklidu. Proto je nutné takového období využít. Prosadit do programu strana i naše důchodcovské cíle, zájmy, jistě nebude lehké, ale je to standardní demokratický postup. Musíme si být vědomi toho, že nás důchodců a lidí důchodovému věku blízkých jsou statisíce, miliony. Máme tedy objektivní šanci svá stanoviska prosazovat a prosadit.

Nejde však jen o úzce důchodcovské zájmy, ale o interesy celospolečenské. Společnost, v níž kvete kult „mládí“, je nemocná. Společnost vyznávající kulturu smrti, vyznačující se tím, že zabijí nenarozené děti, že má tendenci vést zejména starší lidí k „dobrovolné řízené smrti“, je smrtelně nemocná. Již dříve jsme slyšeli hlasy, že dědeček a babička, ujídají chlebíčka. Těmto a podobným trendům se důchodci musí postavit. Mohou zabránit vleklému a vážnému onemocnění společnosti či dokonce zabránit jejímu zániku.

V každé společnosti, i v těch dávných, byli staří lidé ctěni, zejména pro svou životní zkušenost, pro znalosti, které nabyli. Rady starších rozhodovaly často o zásadních společenských otázkách. Každá zdravá společnost je vybudovaná na rovnovážném postavení jednotlivých generací, z nichž každá plní své specifické úkoly. Civilizované společnosti jsou humánními. Nikdo v nich nemá právo rozhodovat o tom, kdo má dále žít, být zdravý a plodný, kdo nemá mít již děti a kdo má zemřít, i když jsem o chemizaci smrti. Je strašné, když někdo, skupiny lidí, si hrají na Boha. Zlatá miliarda lidí, nebo ještě méně jich má žít? Jsou ostatní lidé považováni za „plevel“? Kdo i takové snahy má sledovat a negovat? Myslíme si, že všichni rozumní lidé, z nich pak obzvlášť důchodci. Ti dnes bojují nejen za sebe, ale také za své děti a vnuky. Usilují o lepší život pro ně. Dávají jim, co mohou. Ale co přesto vidí? Že životní podmínky jednotlivých generací se začínají odlišovat k horšímu. A to přece nadále nelze připouštět. Výrobní síly jsou nyní již tak vyspělé, že vyprodukují tolik potravin a životních potřeb, že všichni lidé by mohli prožit svůj život v důstojných životních podmínkách. Proč tomu tak není? Zakopaný pes je v rozdělování vytvořeného bohatství. Není tajemstvím, že pro současný svět je charakteristické, že činí boháče ještě bohatšími a chudáky chudšími. Tomu je třeba se postavit.

Nečekejme na profesionální křesťany! Ty do značné míry v současnosti ovlivňují dění ve světě. A jak ten svět vypadá? Výše jsme o něm napsali nejpodstatnější. Nejde jen o dosažení Božího království na nebesích, ale i o jeho vytvoření na zemi. Snažme se o dosažení tohoto cíle každý sám za sebe. Tak začněme, ale s vědomím, že jen společně nový svět můžeme vytvořit. –red.

Řecký pravoslavný chrám na Lesbu zničen organizovaným batalionem vandalů z řad uprchlíků

Autor: odjinud | Publikováno: 12.4.2020

Objevily se obrázky řeckého pravoslavného chrámu na Lesbu zničeného vandaly z řad uprchlíků.

Seskupilo se více než 500 uprchlíků, aby z tábora Moria vyrazili k přístavu Mytilini.

Tato skupina se během svého tažení střetávala s MAT (taktickou policií) a probíjela si cestu kamenováním řeckých orgánů zákona, aby prorazili a mohli v tažení pokračovat, v důsledku toho se tedy dočkali chemických a omračujících granátů.

Obyvatelstvo Lesbu zůstává jednotné v tom, že pokouší sestavit a udržet jednotnou frontu proti situaci, která se na tomto ostrově rozhořívá.

Šiřte tuto lásku

by GCT, euportal.cz

Zdroj: https://greekcitytimes.com/2020/03/02/greek–orthodox–church–in–lesvos–vandalised–by–refugees/

Italové velmi kritičtí k Bruselu a Berlínu

8.4.2020 13:11

Italský list „Il Giornale” včera publikoval výsledky průzkumu podpory Evropské unie občany Itálie. V této chvíli je stupeň podpory pouhých 30 procent. Podle analytiků se v názorech odráží pocit, že unie nechala Italy v souvislosti s koronavirovou krizí na holičkách. Unii prý v očích občanů hrozí ztráta jejího smyslu.

Průzkum také ukázal negativní vztah k Německu. Takový názor zastává 70 procent Italů, pouze 16 procent dotazovaných má názor opačný. Berlín prý Řím v krizi nepodporuje, ale naopak „dusí“. Připomínána je německá politiky vůči Řecku v době tamní hospodářské krize. Takové názory jsou rozšířeny mezi stoupenci všech politických směrů, z hlediska sociálního postavení potom nejvíce mezi střední třídou. Německo se podle hodnocení více stará v unii a eurolandu o obranu svých vlastních zájmů než o solidaritu.  „To, co bylo svého času pro Italy symbolickou hodnotou – evropská jednota, se přeměnilo v názor, že unie je příčinou ztrát,“ říkají komentáře. Il Giornale potom píše, že zatím přesto většina Italů unii opustit nechce, ale deklaruje negativní vztah k „této“ unii.  Nicméně zaznívají i hlasy, že nejdříve je třeba vyhrát nad koronavirusem, potom promyslet vztah k Bruselu a v případě potřeby z Evropské unie bez poděkování odejít. 

Jan Urbach,

Vaše věc

Buď to jsou regulérní idioti, nebo to dělají na objednávku, cizí objednávku

„Jsou pouze dvě možnosti. Buď to jsou regulérní idioti, kteří nedohlédnou důsledky svého idiotského počínání, to je ale ten lepší případ, nebo je to ještě horší, neboť to dělají na objednávku. Na cizí objednávku," konstatoval Petr Štěpánek po odvezení sochy maršála Koněva z prostranství Prahy 6.

Petr Štěpánek, komentátor současného dění

6. dubna 2020 – 08:15

„Žádný normální politik nedělá naschvály a nevyvolává zbytečné rozepře s jinými státy, nota bene s mocnostmi. Nemusíme s nimi být zrovna nejlepší přátelé, ale vždycky se hodí, když vzájemné vztahy jsou spíše dobré než špatné. Ono se může zdát, že je to jedno, ale pak se najednou něco přihodí, a rázem zjistíme, že mít korektní vztahy, vyznačující se vzájemným respektem, je setsakra potřebné," míní Petr Štěpánek.

„Dlouhá fronta mnoha zemí, jež nyní v Číně stojí na dodávky zdravotnického materiálu a kterou jsme díky Zemanovým přátelským vztahům mohli zlehka předběhnout, je toho docela hezkým příkladem," píše se ve Štěpánkově komentáři.

„Pak tu ale máme jinou sortu politiků. Kazisvětů, kteří záměrně a cíleně poškozují naše vztahy s některými zeměmi. Hřib, Novotný, Kolář a další. Jsou pouze dvě možnosti. Buď to jsou regulérní idioti, kteří nedohlédnou důsledky svého idiotského počínání, to je ale ten lepší případ, nebo je to ještě horší, neboť to dělají na objednávku. Na cizí objednávku," konstatoval Petr Štěpánek.

„Nemyslím si, že třeba konkrétně starosta Prahy 6 za TOP 09 Ondřej Kolář je idiot. Ostatně jeho papínek, který před časem pošilhával i po prezidentském křesle, býval naším velvyslancem v USA i v Rusku, takže o mezinárodních vztazích doma u Kolářů nepochybně něco vědí. Normální rodina to ale asi nebude. Protože kdyby byla, nemohli by Kolářové provádět to, co provádějí," má jasno Petr Štěpánek.

„Žádné důkazy pro to nemám, já jim u jejich kazisvětských prasáren nesvítím, ale úplně všechno nasvědčuje tomu, že to jsou agenti cizích zpravodajských služeb, kteří jen plní zadání," uzavřel svůj mimořádně výstižný komentář uveřejněný na svém facebookovém profilu hudebník Petr Štěpánek.

Štěpánkův komentář na facebookovém profilu sklidil desítky souhlasných komentářů. (ps, Prvnizpravy.cz, facebookový profil Petra Štěpánka, foto: ps)

Švédská zdravotní rada upřednostňuje při péči o virem napadené migranty před Švédy se zhoršeným zdravotním stavem a seniory

Autor: odjinud, 7.4.2020

Švédská Národní rada zdravotní a sociální péče vypracovala směrnice pro upřednostňování při péči o pacienty s čínským koronavirem, podle nichž mohou být starší švédští občané ponecháni, aby zemřeli, ve prospěch přednostní pomoci ilegálním migrantům. Podle těchto nových směrnic mohou Švédští senioři a Švédové se zhoršeným zdravotním stavem dostat menší prioritu než mladí, zdraví ilegální migranti.

Dr. Thomas Lindén z Národní rady zdravotní a sociální péče řekl, že zdravotníci musí upřednostňovat podle zdravotních potřeb a ne na základě občanství, uvádí Nyheter Idag. „Principy prioritizace uvádí, že bychom měli upřednostňovat na základě zdravotní potřeby a že všichni lidé mají stejnou hodnotu. To pro někoho, kdo pracuje v průmyslu zdravotní péče, znamená, že když před sebou máte lidi, tak byste neměli uvažovat o právním statutu, občanství atd., nýbrž že se to musí řídit zdravotní potřebou,“ řekl.

„Další otázkou je, co regiony dělají s lidmi, kteří nemusí mít povolení k pobytu, např. ti ‚bez papírů‘ aj. Je důležité, zvláště pro ně, aby se jim dostalo péče, ale také kvůli ochraně před šířením infekce. Jak pro tyto lidi, tak pro společnost jako celek, je důležité, aby se jim dostalo péče, a zastavilo se tak šíření infekce,“ dodal Lindén.

Breitbart London@BreitbartLondon

Sweden Evicts Disability, Dementia Groups to Make Way for Migrants http://www.breitbart.com/london/2016/11/30/disability–dementia–evicted–migrants–sweden/ …

Řada švédských úřadů v minulosti už migranty před zranitelnými skupinami Švédů upřednostňovala včetně roku 2016, kdy se různé domovy invalidů a alzheimeristů vystěhovávaly z budov, aby se přetvořily na ubytovny pro žadatele o azyl.

Breitbart London@BreitbartLondon

Sweden Evicts Disability, Dementia Groups to Make Way for Migrants http://www.breitbart.com/london/2016/11/30/disability–dementia–evicted–migrants–sweden/ … Euportal.cz

Musíme se postavit proti tomu, aby milionáři Západu ovládli demokracii

Paul Craig Roberts 15.04.2020  

Kvůli snížení výskytu infekce se odstavuje národní hospodářství. COVID–19 je totiž extrémně nakažlivý. Protože obranyschopnost lidí nelze dopředu odhadnout, může se stát, že infekce se teď bude šířit tak rychle, že jí zdravotnická zařízení nebudou zvládat, a to až do té míry, že ohrožena bude i péče o pacienty trpící jinými chorobami, např. srdečními. Nicméně odstávky provozů mají ještě i jiný nepříznivý dopad. Společenská izolace totiž s sebou nese, jak už se kritikové těchto odstávek vyjádřili, též své vlastní negativní aspekty.

Nemusíte ani být „konspiračními teoretiky“, abyste postřehli, že Bill Gates, Big Pharma, Deep State a celá řada dalších zájmových skupin, jež sledují své vlastní politické zájmy, využijí a dokonce už teď využívají současnou zdravotní a ekonomickou krizi pro své vlastní cíle. Už jsem o těchto věcech hovořil několikrát a zdůraznil jsem, že my, lidé, si musíme vybojovat právo na to říci své slovo k tomu, jaký svět se po těchto dvou navzájem spojených krizích vynoří. A nesmíme dovolit Billu Gatesovi ani Deep State, aby tento nový svět pro nás vytvářeli oni.

Zdroj: Paul Craig Roberts, překlad: Lubomír Man, Outsidermedia.cz

Ruští generálové

Ne panští synkové, ne bratři carů!

To děti z lidu byly, které talent zvedl

a v čele armád stavěl, které Stalin vedl,

co vyrvali svět z Hitlerových spárů.

Ti generálové a maršálové

svým skvělým elánem a moudrou strategií

národů údiv budili a sympatii,

a vykonali činy pohádkové.

Ti vlast nám osvobodili i Prahu,

i hlavní města Slovanů, a Vídeň s Peští,

a rozmetali Berlín, sídlo vrahů.

My Češi jim a Slovanstvo též celé,

jež vytrhli tak slavně z všeněmeckých kleští,

hold úcty vzdáváme a díky vřelé.

Z válečných vzpomínek Josefa Pospíšila, psáno 18.5.1945

Omluva

Vzhledem k určitým skutečnostem obdržíte soubor brožurek tentokrát před obvyklou dobou. Alternativou tohoto řešení bylo doručení zásilky někdy kolem 8. května, a to jsme pokládali za pozdní.

K naší činnosti: „Ochranné ruce“, které se vznášejí nad námi, někdy, jak se nám zdá, příliš cloní. Články se sice neztrácejí, ale jsou zřejmě někdy hůře přístupné, zatímco jindy, nyní výjimečně, týdenní návštěvnost naši FB stránky dosahuje i více tisíc hostí. Nevyrovnanost návštěvnosti v poslední době je příznačná. Pravdou však je, že vyvěšujeme články zcela podle vlastní volby, či na doporučení autorů. Takže situace je celkově únosná. Budeme rádi, když adresy našich médií, níže uvedené, budete dále šířit. Věřme, že náš společný zítřek bude lepší. O to se všichni svou činností snažíme. Děkujeme moc za spolupráci a za podporu. –red.

Redakce: J. Skalský Připravil: dr. O.Tuleškov

Vydává PÚV Křesťanskosociálního hnutí. Uzávěrka tohoto čísla byla 17. dubna 2020

Webová adresa: www.ceskenarodnilisty.cz e–mail: vydavatel@seznam.cz

Estránky: www.ceske–narodni–listy.estranky.cz

FB: https://www.facebook.com/%C4%8Cesk%C3%A9–n%C3%A1rodn%C3%AD–listy–107618950706191/?modal=admin_todo_tour