Jsou i poslanci KSČM jen zkorumpovaní vepři u koryt?

Chtěl Rokytku zabít Filip? Už vše přehledně v Marriottu!

 

Členská základna si na sociálních sítích sdílí: "Poslanci parlamentu už za předválečné republiky odváděli část poslaneckého platu KSČ a nechávali si jen část rovnající se mzdě kvalifikovaného dělníka. Tedy většinu odevzdali straně. I dnes jakýsi příspěvek z platu poslance jde straně. Jedná se však o to, že nyní po volebním debaklu KSČM, strana dostane za počet voličů výrazně menší státní příspěvek a tedy se nebudou dostávat finance na její provoz.

 

Na krajské konferenci KSČM Středočeského kraje padl návrh, aby současní poslanci, ale i ti, kteří poslanecký mandát ukončili, přispěli částkou 20% straně z platu, případně z mnohasetitisícového odstupného. Do usnesení konference se to samozřejmě nedostalo. Proti návrhu nastal zuřivý odpor přítomných poslanců Vostré, Grospiče, Dolejše a býv. poslance Klána. 

 

To si připomeňme, že plat poslance a zejména třeba předsedů výborů, což je případ Grospiče a Vostré, vysoce přesahuje výši 100 000 měsíčně, plus příspěvek na reprezentaci, plus služební auto, plus karta na benzín, zdarma přeprava ve veřejných dopravních prostředcích atd. atd. Tak se nám soudruzi vybarvili a ukázali, o co jim jde. O funkce a o PRACHY!"

 

Bývalý předseda ÚV KSČM Miroslav Grebeníček, za jehož vedení šla strana vzhůru, měla své Oddělení informací ÚV, vlastní rádio a začala budovat i internetovou TV, navrhoval vrátit se ke kořenům také ve financování strany, nejenom rétoricky a byl ihned partajní oligarchií vyštípán a nahrazen pletichářem Filipem, který oligarchům peníze samozřejmě ponechal, zapletl se s kontroverzní stíhanou lobbistkou Mrencovou a dovedl stranu k nejhoršímu volebnímu výsledku v dějinách levicového hnutí. Nyní prý po výzvách a nominacích z okresů opět kandiduje na mimořádném sjezdu na předsedu ÚV KSČM. 

 

Obrázek o jeho mravním a politickém profilu si udělá každý sám, chválí ho už i kolega Jindřich Šídlo z Bakalovy stáje, doplnil informace TOP editor Rokytka, kterého Filip pomlouvá mezi známými i na veřejných akcích a slíbil prý odměnu za jeho likvidaci.  I to je jedna z vyšetřovacích verzí nedávných událostí v TOP hotelu, které vedly zatím k jednomu tragickému úmrtí novináře. 

 

Související články:

 

http://www.tydenikobcanskepravo.cz/2017/11/ramcova-analyza-volebniho-vysledku.html

 

http://www.tydenikobcanskepravo.cz/2018/02/tiskova-konference-o-tunelovani-majetku.html

Publikoval(a) TOP Týdeník Občanské Právo Yesterday