Jaderné elektrárny Ukrajiny musí být pod společnou ochranou Ruska a Evropské unie

Sergej Veselovskij

 

Nechci být špatným prorokem, ale myslím si opravdově, že se nemýlím ohledně lidumilnosti Anglosasů. Oni nemají žádná tabu, neexistuje nic, co by jim mohlo překážet v zachovávání monopolu jejich vlády, síly a možnosti se nekontrolovaně obohacovat, diktujíce ostatnímu světu svoji pevnou vůli. Z čeho povstaly USA. Z genocidy milionů původních obyvatel kontinentu přejmenovaného okupanty podle svého.

Dále: Aby urvala Stalinovi nemálo z území  Evropy, americká armáda namísto aby osvobozovala německá města a zachraňovala civilní obyvatele a historickou architekturu, bombardovali Američané a Angličané hluboký německý týl a srovnávali se zemí města spolu s civilisty kvůli demoralizaci vojáků wehrmachtu.

Další: Když již bylo vítězství nad Japonskem v kapse, rozhodli se Američané postrašit Sovětský svaz svým „novičokem“ – jadernou zbraní. Proto se staly obětí města Hirošima a Nagasaki.

Severní Korea, Vietnam, Jugoslávie, Irák … Genocida ve jménu posílení „výjimečného národa“. Jakmile vznikla strategická potřeba, dala vláda USA v oběť tisíce vlastních občanů při komedii s newyorskými dvojčaty.

Nyní k dnešku.

Poselství Vladimira Putina federálnímu shromáždění RF 1. března Anglosasům doslova strhlo střechu. Všechno výborně pochopili. I to, že jejich PRO se stala hromadou drahého šrotu, neboť v dohledné budoucnosti nedokáží zasadit jaderný úder Rusku tak, aby se jim samotným nic nestalo. Krymčané také dali USA sbohem ze své nepotopitelné letadlové lodi, která se v roce 2014 nestala základnou NATO. Realizace hrůzného plánu informační války je proměna Ruska na strašáka schopného nelidských nesmyslných krutostí, například bájí o chemických útocích v Sýrii a idiotská aféra se Skripalem.

Jsem téměř přesvědčen, že Amerika a Anglie nám připravují katastrofu kontinentálního rozsahu, z níž obviní Rusko.

Nedávno oznámila Ukrajina, že se zcela zřekne ruských palivových článků pro své jaderné elektrárny. Jejich samotné JE jsou dávno nemocné a i přes utajování se regulérně proslýchá o výpadcích, poruchách a odstávkách reaktorů na všech JE. Věc není ani v technickém stavu ukrajinských JE. Tyto elektrárny mohou být užity něco jako atomové bomby, jako objekty napadení pod cizím praporem. Po takovém informačním útoku na Rusko bude den za dnem narůstat obviňování z diverze Ruska na ukrajinských JE a „světové společenství“ si bude jisto. Nebudu překvapen, jestli vybouchnou třeba jaderné reaktory Chmelnické JE. Moc bych se chtěl mýlit. Jsem přesvědčen, že USA jsou ochotny přinést za oběť Ukrajinu i své spojence – konkurenty z EU.

Podle mne musí být všechny ukrajinské JE vzaty pod společnou ochranu Ruska a EU. Jinak se Ukrajina přemění z postavení našeho společného hemoroidu na náš společný atomový Vesuv, schopný způsobit nenapravitelnou pohromu.

Převzato z Politikus.ru

30. března 2018

Outsidermedia.cz