Irán odstupuje od dolaru. Ostatní, kdo to zkusili, byli bombardováni

 

Autor článku: -lik- • 01. 05. 2018

TEHERÁN - WASHINGTON | Írán oznámil, že opouští dolar ve svém zahraničním obchodu. To udělal i Irák krátce předtím, než byl bombardován Američany, Libye to plánovala udělat předtím, než byla bombardována Severoatlantickou aliancí. Lee Camp začíná vidět souvislosti, píše Sputnik.

 

Spojené státy (SS) se chystají odstoupit z jaderné dohody s Íránem, která udělala vše, jen nezastavila jaderný program Teheránu, výměnou za uvolnění sankcí. Írán již prohlásil, že nebude akceptovat více požadavků či více sankcí. Každý si může domyslet sám, co bude následovat.

Komik Lee Camp začíná mít jasno. Všiml si, jak Írán opustil dolar kvůli euru, což je něco, co udělal i Irák před 18 lety, předtím, než SS pod záminkou vlastnění zbraní hromadného ničení do něho provedl invazi.

 

Libye chtěla udělat to samě. Kaddáfí chtěl založit svoji měnu — zlatý dinár. Severoatlantická aliance jeho zemi ale rozbombardovala. Rebelové téměř okamžitě založili vlastní centrální banku a SS a OSN je nechali nelegálně obchodovat s ropou z území, která kontrolovali.

Podívejte se na jeho show s názvem: Je to celé o bankingu:

https://youtu.be/VobUNfYwlss

 

http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=199111