Hrdinka Ukrajiny Savčenková vyhlásila

 

Kyjevská vláda je prý plná kriminálníků a na Majdanu stříleli do lidí snipeři ve spolupráci se západními architekty ukrajinského státního převratu a terajší ukrajinskou vládou.

https://aeronet.cz/news/video-hrdinka-ukrajiny-savcenkova-zopakovala-informace-aeronetu-z-roku-2014-jak-na-to-zareaguje-cesky-mainstream-kyjevska-vlada-je-pry-plna-kriminalniku-a-na-majdanu-strileli-do-lidi-sniperi/

Bře 21, 2018

Hrdinka Ukrajiny, poslankyně ukrajinského parlamentu Naděžda Savčenková se rozhodla k neuvěřitelnému kroku, že začne mluvit o tom, co se doopravdy odehrálo okolo Vánoc 2013 na kyjevském Majdanu. Savčenková na svolané tiskové konferenci šokovala přítomné novináře, když de facto do písmene zopakovala informace Aeronetu, o kterých jsme psali jako první v roce 2014.

Savčenková obvinila dnešního ukrajinského šéfa Ministerstva pro národní bezpečnost Sergeje Pašinského, že v roce 2013 vedl do Hotelu Ukrajina na centrálním kyjevském náměstí, kde probíhal Majdan, skupinu sniperů, kteří z oken následně stříleli do obou stran konfliktu, jak do policistů zásahových jednotek Berkut, tak do demonstrantů na Majdanu. Aeronet byl první server v roce 2014, který o tomto spiknutí informoval. Naše redakce cítí obrovské zadostiučinění, když toto slyšíme přímo od Hrdinky Ukrajiny, když potvrzuje informace našeho serveru. Doufáme, že okamžitě přijde omluva z České televize a od mainstreamových serverů, které nás za tyto informace začaly označovat jako proruské a dezinformační médium.

Naděžda Savčenková zaútočila na ukrajinskou vládu slovy o tom, že je plná kriminálníků. Stejně tak odhalila pozadí jak Euromajdanu, tak i pozadí tzv. Oranžové revoluce z roku 2004. Obě tyto revoluce byly spuštěny a organizovány ze západu za pomoci neziskových organizací George Sorose a amerického ministerstva zahraničí. Stejný pokus o státní převrat měl proběhnout i v listopadu 2014 v České republice během operace Red Sqaure řízené z amerického velvyslanectví v Praze skrze skupinu intenzivně proškolovaných operátorů z řad českých “hnedziskovek”, kteří navštěvovali velvyslanectví pod různým operativním krytím v podobě školení, poradenství, tlumočení atd. Již před několika měsíci Naděžda Savčenková šokovala světovou veřejnost, když v televizi označila za viníky současné situace na Ukrajině tzv. židáky. Ne židy, ale židáky. Přinesli jsme o tom článek a video zde.

Savčenková označila kyjevskou vládu za kriminálníky, šéfa ministerstva národní bezpečnosti obvinila z organizování sniperů na Majdanu ve spolupráci se západními poradci

Od této chvíle začala hvězda Nadi Savčenkové v západních neoliberálních médiích padat. Zmizely její fotky a dokonce i články z českých serverů, Bakalovy plátky jako Respekt nebo Aktualne.cz v tichosti odstranily všechna oslavná témata o této ženě, s výjimkou těch článků, které nově vykreslují Savčenkovou jako vyvrhele. Savčenková si totiž dovolila to, co si zatím dovoluje pouze některá alternativa, tedy odhalování mocenského vlivu tzv. chazariátu, což je světové mocenské jařmo, které ovládá nejvyšší světové procesy na základech komplexního odkazu Talmudu, aniž by však chazariát měl cokoliv společného s židovskou vírou nebo judaismem jako takovým. Chazariát je komplexní systém světové vlády skrze moc bank, devizových trhů, korupce, úplatků a ovládání národních politik a mediálního prostoru na ovlivnění veřejného mínění, které má tento chazariát chránit, bránit a učinit ho nedotknutelným. A Naděžda Savčenkova se rozhodla do tohoto systému vhodit vidle. Odveta přišla okamžitě.

Generální prokurátor Ukrajiny totiž nelenil a před několika dny obvinil Savčenkovou z plánování a přípravy teroristického útoku na půdě parlamentu a z orchestrování státního převratu. Parlament rovněž rozhodne o zbavení Savčenkové jejího titulu Hrdinka Ukrajiny, který získala po svém návratu z ruského vězení. Západní neoliberální média vytvořila okolo Savčenkové mohutný kult osobnosti, jistě si vzpomínáte, jaké dlouhé pořady a komentáře běžely v České televizi o tom, jaká je to hrdinka. Jenže po návratu z Ruska se něco stalo. Kromě toho, že přibrala na váze a z ruského vězení přišla pomalu zdravější, než když se tam ocitla, tak současně s tím se změnilo její chování. Místo běhání po polích a loukách se samopalem a střílení do vlastních lidí na východě Ukrajiny se plně vrhla do politiky a začaly se dít věci. Okamžitě začala kritizovat korupci v Kyjevě a všude na Ukrajině.

Hrdinka Ukrajiny pochopila, že na Majdanu byli stříleni Ukrajinci na obou stranách barikády a cílem převratu nebyl lepší život na Ukrajině, ale ovládnutí jejích zdrojů firmami a organizacemi ze západu

Téma korupce velice zaujalo americkou Transparency International, která se Savčenkovou začala krátce po jejím návratu z Ruska spolupracovat, jenže tato spolupráce trvala sotva dva měsíce, když Savčenková obvinila celou kyjevskou vládu z toho, že je na výplatních páskách “židáků z Ameriky”. Hned druhý den Transparency International ukončila se Savčenkovou spolupráci. Postupně začala kritizovat rozvrat Ukrajiny a další plánované operace na východě proti povstalcům. Namísto toho usiluje o to, aby vládu na Ukrajině převzal skutečně ukrajinský lid, a ne kriminálníci z Majdanu, kteří byli a jsou sponzorováni západním světem, jak ona sama říká “západním civilizovaným světem”, který namísto civilizovanosti posílá na Ukrajinu lidi, kteří organizovali střelbu na Majdanu do Ukrajinců, do policistů a do demonstrantů, aby je poštvali proti sobě, aby poštvali celý ukrajinský národ proti sobě, jako dnes vidíme na východní Ukrajině.

 

Savčenková v televizním rozhovoru, kde označila “židáky” za hlavní důvod stavu na Ukrajině.

Savčenková v Rusku studovala, nebyla v kriminálu, ale seděla dlouhé týdny v knihovnách v Moskvě a pochopila, k čemu byla zneužita, nejen ona, ale celá Ukrajina. Někdo přijel na kyjevský Majdan, začal střílet do Ukrajinců, aby je poštval proti sobě. Někdo zapálil Dům odborů v Oděse, kde zaživa uhořeli desítky lidí, opět Ukrajinců. Někdo rozpoutal bombardování a ostřelování paneláků v městech na Donbasu a v těch domech opět umírali Ukrajinci. “Tahle válka není vedena proti Rusku, tahle válka je vedena proti Ukrajině a vedou ji židáci s cílem rozbít ji, rozparcelovat ji a poté ji vysát a vycucat z ní všechny naše zdroje.” Tyto výroky z úst Nadi Savčenkové vyděsili americké loutkáře v Kyjevě takovým způsobem, že na Savčenkovou je nově v chazarských západních médiích vyhlášené informační embargo, média blokuji Savčenkovou na 1. stupni odporového gradientu a neinformují o ní.

 

Ukrajina je největším konzumentem plynu v Evropě. Kdo ovládne dodávky plynu pro Kyjev, ovládne celou Ukrajinu!

Jenže Naďa Savčenková se rozhodla, že bude příští rok kandidovat na post prezidentky, a to je nejvyšší ohrožení zájmů chazariátu na dalších procesech destrukce Ukrajiny. Petro Porošenko je na Ukrajině oblíbený asi tak jako mor a úplavice dohromady, takže jakýkoliv kandidát, který je dostatečně radikální a populární, ho může ve volbách ohrozit. Kyjevská junta se tedy rozhodla, že Savčenkovou odstraní, aby nemohla kandidovat, obviní ji z přípravy puče a terorismu. Přitom jednou z hlavních tezí Savčenkové jsou zoufalé podmínky ukrajinských domácností, které rok od roku platí vyšší a vyšší sumy za dodávky plynu, který na rozdíl od České republiky je hlavním palivem v celé zemi. Má to historické souvislosti. Zatímco v Evropě jsou energetické zdroje rovnoměrně rozprostřené mezi vodní, uhelno-tepelné a jaderné zdroje, na Ukrajině proběhla po II. sv. válce mohutná plynofikace. Žádná jiná země v Evropě není tak plynofikovaná jako Ukrajina. Na Ukrajině je na plyn úplně všechno, veškerá vytápění, sporáky i radiátory v bytech, tepelné elektrárny, které spalují plyn namísto uhlí, těžký průmysl je kompletně plynofikovaný.

Připravené roury pro výstavbu Nord Stream 2.

Závislost Ukrajiny není na plynu, ale na laciném plynu. To je totiž zásadní rozdíl. A je neuvěřitelné, k čemu došlo před 3 týdny. Rusko zastavilo veškeré dodávky plynu na Ukrajinu a Kyjev se dohodl s Berlínem, že bude odebírat ruský plyn určený pro Německo, Berlín bude dorovnávat plnou tržní cenu za plyn pro Ukrajinu ruskému Gazpromu, ale objem takových přenosů bude tak obrovský, že současný plynovod Nord Stream 1 nedokáže takovou kapacitu pokrýt, takže Berlín bude muset ve vlastním zájmu a v zájmu Ukrajiny dodržet a garantovat dostavbu Nord Stream 2. A proč je to tak důležité? Protože americký Kongres před několika dny vyzval k uvalení sankcí na ty německé podniky, které se podílí na výstavbě Nord Stream 2. Výstavbu zajišťuje konsorcium ruských a německých firem, v jejichž čele sedí bývalý německý kancléř Gerhard Schröder. Nord Stream 2 je de facto dvojčetem Nord Stream 1, který povede po dně Baltického moře z Ruska do Německa po stejné trase a potrubí má tím pádem zdvojnásobit průtok ruského plynu do Evropy.

Američtí senátoři chtějí zabránit evropským zemím, aby odebíraly plyn od Ruska. Jenže bez ruského plynu Ukrajina upadne do chaosu. Proč Kyjev odmítl americký plyn z břidlic?

Moskva má reálné obavy, že Američané se pokusí tento plán zmařit a použijí k tomu veškeré nástroje, včetně provokací, ze kterých následně obratem obviní Rusko. Právě kauza Sergeje Skripala a bojového plynu Novičok je typickou prací amerických tajných služeb, ten rukopis je tam natolik viditelný, až z toho bolí oči. A jaká přišla reakce Londýna? Theresa May vyhostila 23 ruských diplomatů a hned se dostal na přetřes plyn, jak jinak, protože hned britská premiérka oznámila, že uvažuje o tom, že se Velká Británie zbaví ruského plynu a bude hledat zdroje jinde [2], logicky v USA v podobě břidlicového plynu. Ten samý plán měli Američané i pro Ukrajinu, ale vedení Ukrajiny toto neakceptovalo, viz. co jsem napsal výše. Plynový problém Ukrajiny neřeší nějaký plyn, musí se jednat o laciný plyn, a ten Američané do Evropy opravdu dodat neumějí.

 

Dopis amerických senátorů americké vládě s výzvou na zmaření výstavby Nord Stream 2 mezi Ruskem a Německem.

Američtí senátoři před několika dny vyzvali k tomu, aby americká vláda zabránila evropským zemím v nákupu ruského plynu [3]. Ano, čtete dobře. Skupina senátorů z republikánských a demokratických stran v USA požaduje, aby orgány USA blokovaly realizaci projektu Nord Stream 2. Text dopisu, pod kterým se podepsalo 39 politiků, je zveřejněn na oficiálních stránkách senátora Johna W. Barrasso z Wyomingu.

“Jsme proti Nord Stream 2 a trváme na tom, aby naše administrativa použila všechny dostupné nástroje na zabránění výstavbě tohoto potrubí,” píše se v dokumentu. Podle senátorů bude realizace projektu znamenat, že američtí spojenci a partneři v Evropě budou více zranitelní ze strany Moskvy vůči jejímu škodlivému vlivu a donucovací politice. Zpráva je určena pro ministra zahraničí USA Stephenu Mnuchinovi a zástupci ministra zahraničí Johnu Sullivanovi. Předtím ministerstvo zahraničí USA uvedlo, že blokování plynovodu Nord Stream 2 nepovede ke změně chování Moskvy, ale pomůže evropské budoucnosti Kyjeva.

Američané zinscenovali plynový útok v londýnském Salisbury, aby mohli uvalit na Rusko plynové sankce v podobě ukončení odběrů ruského plynu evropskými zeměmi

Z těchto závěrů je zřejmé, že platí legendární Pjakinův výrok o Američanech: “Éto děbily!” a pomalu se ukazuje, že už to dochází i Ukrajincům, nejen Savčenkové. Když Berlín dohodl s Moskvou dodávky ruského plynu na Ukrajinu ze západu z Německa, poštval tím proti sobě americké grázly na špinavou práci. Dva útočníci arabského původu zaútočili na obchodního ředitele německého plynárenského kolosu RWE, když si šel ráno koupit pečivo. Chrstli mu do obličeje kyselinu [4].

Byl to vzkaz od amerických “partnerů” za to, že Berlín podrazil Američany ve věci břidlicového plynu pro Ukrajinu a za to, že se Berlín raději paktuje s Moskvou. RWE je totiž hlavním garantem transportu plynu z Německa pro Ukrajinu. Proto ihned poté přišla kauza Sergeje Skripala a zinscenovaná pohádka o ruském útoku bojovým plynem Novičok v londýnském Salisbury, která má opět Rusko izolovat, přivolat na něj další sankce, a mezi nimi budou, zcela náhodou, sankce proti dodávkám ruského plynu do EU. Je to tak průhledné, až je to směšné. Všichni teď budou tlačit na Angelu Merkel se slovy: “Jak můžeš s Rusy stavět plynovod, když v Londýně zaútočili bojovým plynem?”

 

Nord Stream 2 povede po stejné trase jako Nord Stream 1.

Právě proto si Moskva pojistila Berlín skrze Ukrajinu. Kdyby šlo totiž o plyn jenom pro Německo, Američanům by stačilo udělat na Berlín “bububu” a ustrašená Angela Merkel by hned nakupovala americký předražený břidlicový plyn, i kdyby to mělo německému průmyslu přinést krizi a domácnostem příděly plynu na odběrové lístky. Jenže, jakmile je ve hře budoucnost Ukrajiny, jestli bude pod kontrolou globalistů (Berlína) nebo Američanů, tak to už je úplně jiná liga. V této chvíli by ukončením výstavby Nord Stream 2 trpěla hlavně Ukrajina. A pokud by Německo nemohlo dodávat ze západu plyn Ukrajině, kdo by přišel ke slovu? Opět by to byla Moskva, jenže ta už by si mohla klást podmínky pro obnovení dodávek laciného plynu Kyjevu, např. ukončením výstavby amerických základen na Ukrajině. Všechny kroky, které Moskva dělá, jsou naprosto geniálně promyšlené o několik tahů dopředu. Moskva tak používá Ukrajinu jako garanta k tomu, aby Německo necuklo před Američany a splnilo svůj závazek výstavby Nord Stream 2, který ohrožují Američané.

Naďa Savčenková nahlédla za oponu vyšších procesů řízení na Ukrajině a to, co tam spatřila, ji navždy změnilo

Je proto zcela logické, že Naďa Savčenko pouze ztělesňuje ty národní procesy, které v Evropě naplňuje zpravodajská alternativa. Odhalujeme zákulisí a operace ve světové politice, které ovlivňují naše životy. Jakákoliv událost ve světě má hraniční přesah, cokoliv může být zneužito jako provokace a munice pro prosazení zájmů amerických elit v Evropě. Když se podíváme dostatečně hluboko, vidíme, že jde zase o peníze, o obrovské zisky z dodávek plynu největšímu konzumentovi v Evropě, Ukrajině. A je úplně jedno, jestli ty dodávky zaplatí Ukrajina, nebo někdo zaplatí za ní. Protože jak už pochopila i Savčenková, Ukrajina je jenom nástrojem v politice cizích zájmů a architektům nevadí, když během toho umírají Ukrajinci.

Vážení čtenáři, jak vidíte, náš zpravodajský portál přináší  v předstihu několika let informace, které nakonec slyšíte i v mainstreamu od vrcholných politiků, což potvrzuje, že přinášíme objektivní a opravdu nezávislé zpravodajství, které ovšem v daném časovém období a předstihu je pro mnoho lidí nepohodlné. Pokud se Vám líbí naše práce, naše články, videa, analýzy a pravidelné páteční pořady na SVCS, zvažte prosím i závěrem tohoto měsíce jakýkoliv finanční příspěvek na podporu a zachování provozu našeho serveru na naší obvyklé darovací stránce zde. Každá částka nám pomáhá, protože my nemáme za sebou nikoho než jenom vás, naše čtenáře. Předem Vám děkujeme, stejně tak jako děkujeme všem, kteří nám tento měsíc již přispěli. Společně tvoříme rodinu a Vy jste její součástí.

-VK-   Šéfredaktor AE News