GDPR je další důkaz o totalitě a diktatuře v EU

Autor článku: -piš- • 26. 05. 2018

PRAHA | Dne 25. května 2018 vstoupil v platnost diktát Evropské unie ve věci ochrany osobních dat, takzvané Nařízení GDPR. Toto nařízení bude znamenat výrazné náklady a administrativní zatížení pro organizace a podnikatele, informují o bruselské diktatuře na webu SPD. Jedná se o direktivu, tedny nařízení, příkaz, který nechválil nikdo lidmi volený, ale jen hovada z Bruselu to nařídila.

„Jde o šikanu slušných lidí podle zvrácené neomarxistické logiky. Stejná logika by mohla vést k nařízení povinnosti mít mříže na všech oknech z důvodu prevence před zloději vykrádajícími domy. Jde o princip zavádění neomarxistické totality. Na základě vytvořené záminky jsou ukládány povinnosti slušným lidem. Máme trestat pachatele, nikoli postihovat plošně občany,“ píše se doslova na webu SPD.

Hnutí SPD připomíná, že tato situace je výsledkem diktátu Evropské unie a jediným řešením je změna pravidel fungování Evropské unie a pokud taková změna nebude možná, tak referendum o vystoupení z Evropské unie. „Současná Evropská unie je neomarxistický projekt ohrožující svobodu občanů,“ uzavřeli.

http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=200178