Článek „Autorita TGM, národ a Evropa“,

jehož autorkou je prof. PhDr. Stanislava Kučerová, CSc.,

nám již několik dní odmítají na FB propagovat. Důvod neznáme. Dozvěděli jsme se však následující: „Vaše stránka nebyla propagována. Je nám líto, máme potíže s propagací Vašeho příspěvku. Na vyřešení tohoto problému pracujeme. Zkuste to znovu.“ A my to zkoušíme. Zatím bez pozitivního výsledku. A přesto to budeme dále zkoušet.

Budeme   proto článek „Autorita TGM, národ a Evropa“, jehož autorkou je prof. PhDr. Stanislava Kučerová, CSc., vyvěšovat  každý den, a to celý týden, na našem FB, aby si text mohlo přečíst více čtenářů. Vyvěšujeme jej v období, kdy vzpomínáme 100. výročí vzniku Československé republiky. Článek paní profesorky svým obsahem do onoho výročí zcela zapadá. Prosíme vás, přispějte k šíření uvedeného článku, sdílejte jej a dále rozesílejte. Vlastními silami můžeme  očekávaný efekt propagace tak dosáhnout sami, nebo se alespoň k němu přiblížit.

Když se sám sebe pak zeptáte, či to udělá někdo z vašich blízkých, co jste dnes udělal pro republiku, můžete říci, že jste rozesílal článek „Autorita TGM, národ a Evropa“. Text si také můžete stáhnout, vytisknout a šířit mezi zájemci, kteří nemají internet.

Pokud alespoň část z nás tyto možné aktivity vezme za své, můžeme dosáhnout i značných výsledků. Dejme se do toho, a půl je hotovo! Děkujeme za spolupráci.

Redakce ČNL