Za vlast a za rodinu!

Ladislav Kašuka

 

Je docela dobře možné, že brzy přijde doba, kdy opravdoví vlastenci z České republiky a zbytku Evropy budou s tímto heslem na rtech bojovat a umírat, pokud příliv migrantů z Afriky do Evropy neustane! Islámské země se především vinou neustále se do nich vojensky vměšujících Američanů z velké většiny stali místem, kde je život velmi nebezpečný a těžký a jsou nyní doslova líhní všeho druhu náboženského extremismu založeného na jediné myšlence, kterou je pomsta všem nevěřícím „křižákům“ z USA a zemí NATO, kteří udělali z jejich rodných zemí mnohdy doslova peklo na zemi!

 

Většina z té obrovské přílivové vlny novodobých kolonistů, která se valí v současné době do Evropy v průběhu dlouhých desetiletí, ve kterých se Amerika vměšovala pro svůj vlastní prospěch a zisk do jejich domovských zemí, přišla o někoho z rodiny, nebo ze svých blízkých a myšlenku na pomstu si společně s vyhlídkou na osídlení a následnou postupnou islamizaci Evropy nese ve svých srdcích!

 

Občas nastávají okamžiky, kdy se někteří z nich neovládnou, spadnou jim z tváří masky prosebníků a začnou vykřikovat, že až jich bude více, tak nás podřežou, nebo zotročí! Tehdy se vlastně dozvídáme pravdu o tom, co Evropany, kteří je hloupě přijímají s otevřenou náručí, ze strany islamistů opravdu čeká!

 

Američané, kteří sami nejsou žádným opravdovým národem, nýbrž celosvětovou multikulturní směskou dobrodruhů z celé planety, kteří téměř vyhladili původní obyvatelstvo Severní Ameriky a ukradli mu jeho zem, prosperují především z války, z chaosu a neštěstí druhých! V současné době pracují na tom, aby obrátili svět doslova naruby, a štvou Evropu proti Ruské federaci, která nechce nic jiného, než mír a výhodnou ekonomickou spolupráci s každým, kdo dokáže ocenit rovnocenné partnerství. Jenže Američané nestojí o partnery, nýbrž o loajální vazaly plnící bez otázek jejich rozkazy a požadavky!

 

Z důvodu zisku a světové dominance američtí politici a oligarchové tahající z pozadí za nitky podporují různé fašistické puče a barevné revoluce a zároveň svou pokračující politikou „bombové demokracie“, kterou provozují po celém světě tam, kde jen můžou, nahánějí do Evropy co nejvíce pomstychtivých imigrantů, které není čas žádným způsobem prolustrovat a případně odmítat a vracet tam, odkud přišli!

 

Cílem této politiky není nic jiného, než postavit americké impérium na troskách zbytku civilizovaného světa!

19.8. 2015 blog idnes