Vystoupení z EU

Volby

 

PRAVDA, KTEROU NECHCETE SLYŠET. Následující volby (snad ještě včetně parlamentních 2017, pokud budou?!) mohou být poslední demokratické, ne-islámské, které mohou něco změnit.

Říjen 5, 2016

http://www.quintus-sertorius.net/

 

 ....Já k volbám jdu.. takže mám splněno. Pokud je toto Váš postoj i přístup – tak rovnou napíšu, že toto za daných okolností nestačí a změny (ochrany ČR) se nedočkáme! Doba si žádá aktivitu, udělat něco navíc. Mnohdy jako zaměstnanci jsme navykli dělat jen to nutné, co je požadováno. Aktivita není moderní a někde ani není žádaná. Jen poslouchat a dělat to, co je nám řečeno. Toto je však otázka nás všech, je to věc veřejná, společná. Jde o vyšší princip. Myslet si, že to, co se děje ve Francii, Itálii, Švédsku, Belgii, Nizozemí, Rakousku, Německu se nám vyhne, že nám postoj vlády „odmítání kvót na migranty“ zajistí to, že stejné násilnosti a hnusy zde nenastanou, nazvu alibismem. Zavíráním očí před pravdou. Budou se stávat i zde. Budou, pokud se proti tomu razantně nepostavíme všichni. Pohodlnost, dlouhá doba bezpečí a sluníčkového života nás dovedla k velké otupělosti základního instinktu každého živého organismu.

 

Dokážeme ještě identifikovat útočníka v přímém kontaktu, ale už ztrácíme schopnost vycítit jeho úmysly dřív, než zaútočí zde – na našem území. Zejména ženy jsou nejčastějším cílem násilí. Ztrácíme schopnost předvídat jeho další kroky a přijímat potřebná opatření k vlastní obraně. O falešnosti vlády píšu v dokumentu stále dokola. Tato vláda nás nechce chránit a taky neochrání! Země, výše uvedené, jsou už ztraceny! Jakmile nastane proces slučování rodin, zkáza národů těchto zemí bude už jen otázkou času.

 

Demokratické řešení tyto země ztratily přihlížením, tím, že se občané včas nesemkli a nepostavili společně, jednotně proti. V této souvislosti jen připomenu snahu EU o odzbrojení občanů. Jistě chápete pravý důvod „proč“ se o toto snaží! My, občané ČR, stále máme možnost. Možnost zastavit onu šílenost demokratickým způsobem. Máme možnost říct u voleb jasné NE, STOP MIGRACI! Strany s tímto jasným postojem tu jsou (a nemám na mysli ty, které již kdy v minulosti byly ve vládě!) Pokud tuto možnost promarníme – kvůli pohodlnosti, neangažovanosti, obelháváním sami sebe, že to u voleb zařídí ostatní – tato země se změní k nepoznání! A to velmi rychle!

 

 Kdy budou další volby? 2017? Tato kapitola se může zdát být zbytečná, je to přece jasné – 2017. Doba se ale mění. Víte o událostech ve Švédsku na politické scéně? Tamní některé strany uzavřely dohodu, která eliminuje stranu Švédských demokratů (SD), která se jasně vyhrazuje proti imigraci a určuje společný postup v některých oblastech. Podrobnosti zde. Uvádím to z toho důvodu, že jak vidno, přestože je Švédsko v naprostém rozkladu a to díky migraci a otevřené vítačské politice, strany, které toto umožnili se zřejmě rozhodli v tomto směru pokračovat dál. Možná spoléhají na to, že za čas, který takto získají, udělají z nově příchozích ty správné voliče a tím pak oslabí stále sílící vliv Švédských demokratů (SD). My, v ČR, tu už máme jednu zkušenost s jistým druhem opoziční smlouvy. Ovšem ve Švédsku jdou ještě dál. Tam si rovnou dohadují, jak si ve stanovený čas prohodí posty u koryt. Tak, aby se tam nedostal třeba někdo jiný. Zřejmě jsou si jistý určitou mírou podpory. A u nás? Člověk nikdy neví, s čím přijde vládní sebranka. Nelze zapomenout, že ČSSD ignoruje pravomocný rozsudek soudu, strana nemá problém ponechat ve vysoké veřejné funkci lháře ..... Demokracie se strana bojí jak čert kříže. Takže kdo ví…

 

Cíl tohoto dokumentu je jediný – informovat lidi, otevřít jim oči. Je na každém, jak s informacemi naloží, jestli i tak odevzdá svůj hlas stávající sebrance. Bude mnoho lidí, kteří budou volit jinak. Pokud jste minule volili ANO nebo ČSSD či KDU-ČSL a po přečtení dokumentu máte všelijaké pocity ze své volby, pusťte to z hlavy. Tenkrát jste tyto informace neměli. Nějakou dobu prostě trvá než se ukáže falešnost strany a jejích představitelů. Hloupostí by bylo to stejné opakovat. Moudrý se poučí. Buďme tedy moudrými, přemýšlejme a jděme volit, jděme vyjádřit svůj postoj a (ne)spokojenost. Vím, že každý má svých starostí a povinností, že je rád, že má trochu času pro sebe. Přesto každý můžeme přispět k informovanosti. Pokud se s obsahem dokumentu ztotožňujete nebo Vám alespoň pomohl vnést logiku a spojitost do událostí, které se jakoby dějí mimoděk či náhodou, pošlete jej dalším. Sdílejte jej na facebooku, sociálních sítích, pokud máte svůj web, klidně jej propagujte, uveřejněte, vytiskněte a dejte ke čtení (kadeřnictví, místa, kde lidi čekají..). Ať se co nejvíc lidí má možnost seznámit s těmi, kdož vládnou této zemi, nám, občanům.

 

Více ZDE:

http://svobodnenoviny.eu/wp-content/uploads/dokument-pojdme-k-volbam.pdf

Přišlo e-mailem