Výročí republiky, nebo už není co slavit?

 

Je na čase dát najevo, zda si chceme nechat vzít vlast nebo ne. Německý a světový velkokapitál potřetí za posledních 100 vede Evropu ke katastrofě. Poprvé když nechal rozhořet první světovou válku a navíc financoval Lenina se sociálně-inženýrským záměrem vybudovat komunismus. Podruhé, když podpořil Hitlera a potřetí teď.

 

Neschopná kancléřka (skoro by se chtělo napsat vůdkyně, ale to zní blbě, že...) a předseda EP Schultz (viz video) zřejmě přehlédli, že již nejsme protektorát. Havel udělal to stejné co Gotwald, pouze nás zaprodal na opačnou stranu.

 

Už dál nemůžeme strkat hlavu do písku, dochází na Benešova slova, bohužel... Pokud se toho neujmeme rozumně my, tak se toho ujmou jiné síly.

 

USA už dávno nejsou ochráncem demokracie, ale ochráncem FEDu, amerických bank a kapitálu a nadnárodních korporací a oligopolů, EU není tím společným přátelským prostorem, o kterém mluvil generál de Gaulle a kam jsem s nadějemi vstupovali, ale pouhým nástrojem ovládání mocných těch slabších.

 

Německým bankám se v případě Řecka podařilo to, co se nepodařilo německým tankům, teď, pokud se uzavřou hranice (jako že nic jiného nelze dělat), reálně hrozí další válka na Balkáně, a to pokud zůstane několik sto tisíců uprchlíků, z nichž se jen část zaslouží toto označení, odříznuto v tomto prostoru

 

K tomu Česká televize, jejíž propaganda týkající se třeba Sýrie, nebo NATO, připomíná Goebelse (stejně jako další "česká média", většinou vlastněná cizími finančními skupinami), programově lže veřejnosti.

 

Nebuďme ovce, takový postoj se Evropě už několikrát nevyplatil!

 

Zdeněk Sadecký

AC24.cz