Všechny tyto „akce o Benešovi“ vyvolávají de facto rozkol mezi Čechy

 

 Pod záminkou tzv.kritického rozboru činnosti Beneše mají vyvolávat dojem,že Beneš se vlastně dopouštěl nejen chyb,ale i zločinů,třeba i v dobré víře. A k tomu slouží vyvolavatelé těchto "besed" v čele s pány,jako je pan Kučera a autor výstavy Zmizelé Sudety.

 

Kvůli takovým pánům,jako je pan Kučera,jsme v roce 2007 vyhodili TV antény a od té doby neposloucháme TV. Jsou to vlastně nové koncily o Benešovi.

 

Tito vyvolavatelé působí jako kardinál d Ailly v procesu s Husem. "Odvolej svá kacířství", říkal ď  Ailly. Takto působí ti různí Zlatuškové, akademici,zvláště z nechvalné Masarykovy university, Vokřálové,Hellanové a jiní

zástupci skupin rozbiječů české národní jednoty.

 

.

My kašleme na "politickou korektnost"= kolaboraci a zradu sluníčkářů , havlistů  a podobné čeledi.To oni rozbíjejí národ, to oni nastolují věčné chvály spolupráce se zločinnými sudety.  S darebáky jako je Posselt.

To oni nikdy neocenili žádné Němce antifašisty,co byli zavření třeba v Buchenwaldu a jinde. Ne - takové Němce oni neoceňují. Oni oceňují jen fašisty,zrádce a kolaboranty.

 jir.