Vláda premiéra Sobotky je v rozporu s českým národem

Zasedala Celostátní rada Slovanského výboru ČR

 

Patnáct let uplynulo od pádu mrakodrapu v New Yorku. Vznikly studie, které se tímto neštěstím zabývají. A jejich závěry jsou často pozoruhodné. Nedávno čtyři američtí fyzikové vydali prohlášení, že z hlediska fyzikálních zákonitostí není možné, aby se mrakodrap takovéhoto typu po nárazu letadla a následném požáru sesypal do svých základů.

A už vůbec nelze vysvětlit, proč se takto zřítil i třetí, poněkud menší mrakodrap, do něhož nic nenarazilo. Takže tito fyzikové se domnívají, že šlo o řízenou demolici. Je tedy zřejmé, komu tato záležitost prospěla. Na zářijovém zasedání Celostátní rady Slovanského výboru (SV) ČR to připomněl jeho předseda a místopředseda Mezinárodní slovanské rady docent Jan Minář.

Jak dále uvedl, tak vzápětí nato Spojené státy americké vyhlásily celosvětový boj proti terorismu a uskutečnily agrese na Blízkém východě. Došlo k likvidaci fungujících sekulárních států Iráku. Libye a následovala Sýrie, kde se však pro ně situace ztížila, protože to už Rusové neponechali bez vlastní činnosti. Je to pochopitelné. Stačí se podívat. kolik je po světě rozmístěno amerických vojenských základen. Je jich kolem 500. Rusko má pronajatou část jednoho přístavu v Sýrii - Lakátiji, takže pochopitelně nemohlo připustit, aby tato jejich středomořská základna byla ohrožena.

 

Krym je odjakživa ruský

Minář poukázal, jak západní politici plísní Rusko, že si vzalo zpátky poloostrov Krym. Vůbec ale pomíjejí nezvratný fakt. že Krym je odjakživa ruský, žije tady většina ruského obyvatelstva, které se vyjádřilo v referendu pro připojení k Rusku, protože nemá zájem být pod vládou fašizující kyjevské vlády. Třetí důvod ruského převzetí Krymu je geopoliticko-strategický. Ruský ministr obrany Čojgu k tomu prohlásil, že základna USA na Krymu, kterou Americe chtěli kyjevští vládci poskytnout, by znamenala porážku Ruska ve válce bez války. Odtud už do Moskvy není tak daleko a vystřelenou raketu lze zjistit, ale stěží je možné tuto raketu sestřelit.

Rusko má velké přírodní bohatství, kterého se Západu tolik nedostává. A bývalá ministryně zahraničí USA Madeleine Albrightová řekla na plná ústa. že je nespravedlivé.

aby Rusko mělo tolik přírodních zdrojů. Čili chtějí Rusko rozdělit na kusy a ovládnout. Že se jim to nedaří, mají velkou zlost, ovšem to neznamená, že by nebezpečí vzplanutí velkého konfliktu pominulo. Je třeba si uvědomit, že takový konflikt, velká válka, by byla jaderná, což by pravděpodobně znamenalo konec života na Zemi. To mohu jako biolog potvrdit, prohlásil Minář. Toto si uvědomují generálové na straně Ruska i USA, pokračoval. Jenom je otázka, zdali si to dostatečně uvědomují politici.

 

Plánují nový světový pořádek

Protože USA čekají v listopadu prezidentské volby a zatím, jak vystupují oba kandidáti, tak se podle Mináře zdá, že z hlediska světového míru má rozumnější názory Donald Trump než Hillary Gintonová. Poprávu nazval Clintonovou Killary, což je v angličtině vrah. Neboť ona jako ministryně zahraničí je plně zodpovědná za agrese na Blízkém východě. A s tím souvisí nebývalá vlna migrace, která se týká i nás, vyvolaná právě těmito válkami. Má to i svůj skrytý smysl, vždyť víme, že nadnárodní kapitál, jehož představitelé se každoročně scházejí v Bilderbergu a plánují nový světový pořádek (new world order), který by znamenal naprostou nadvládu nadnárodního kapitálu nad světem. Podle nich je lidstva zbytečně moc a chtěli by ho zredukovat válkami a hladem, nemocemi, na dvě miliardy obyvatel planety. Na miliardu otroků a na miliardu jejich hlídačů. A tím by neomezeně panovali. Dosáhnout toho chtějí rozložením národních států, které jsou silné právě v Evropě. A k tomu jim má posloužit rozvrat těchto států zevnitř, rozklad celoevropské kultury právě masovou imigrací fanatických islamistů.

 

Většina občanů ČR proti přijímání imigrantů.

Současná podoba terorismu je vlastně formou války, nastínil drsnou realitu Minář. A to války velice nebezpečné, protože poměrně malý počet teroristů váže veliké síly armády a policie. A jestliže je dnes už v Evropě přes milion imigrantů, tak nevíme, jaká část z nich jsou islámští fanatici, ale lze předpokládat, že na jejich uhlídání by nestačily armády celé Evropy. Naštěstí u nás k přívalu imigrantů nedochází, i když premiér Sobotka není schopen se vyjádřit naprosto jasně. Naprostá většina českých občanů je proti přijímání imigrantů.

A občané na Západě toho také už mají dost. Ukázaly to i zcela jasně volby v německé spolkové zemí Meklenbursko, kde strana kancléřky Angely Merkelové, hlavní patronky imigrantů, naprosto propadla. Podobná je i situace ve Francii. Z informací na internetu se vyskytují i názory, že pokud tato otázka nebude řešena centrálně, z hlediska vedení státu, tak může ve Francii vypuknout občanská válka. O to větší má význam úsilí vlasteneckých organizací o zachování míru. Minář také hovořil o pokračujících snahách o rozvrácení slovanského hnutí zevnitř.

 

Vystupme z válečnického paktu NATO!

Milým hostem na zasedání Celostátní rady SV ČR byla poslankyně za KSČM Marta Semelová. V diskusi pověděla, jak komunističtí poslanci v parlamentu usilují o vystoupení ČR z válečnického paktu NATO. Zdůraznila, že je to právě tento pakt, který rozdmýchává konflikty v různých zemích světa, které se potom šíří dál do Evropy. Zmínila se přitom o petici, připravené význačnými osobnostmi, na jejímž podkladě by občané rozhodli v referendu o tom, zda chtějí či nechtějí, aby ČR setrvala v paktu NATO.

„My opakovaně interpelujeme a žádáme vládu ČR, aby nebyla v područí cizích zájmů, v područí USA, Německa a dalších. Bohužel, jak předseda vlády, tak i ostatní její členové poklonkují těmto subjektům, zavádějí nás někam, kam bychom určitě jít nechtěli", řekla Semelová. „To konkrétně vidíme na podlézání Sudetoněmeckému landsmanšaftu. Na tom, co se odehrálo nedávno v Brně a Plzni. Proti tomu musíme vystupovat. Nelze mlčet.“

 

Proradné jednání poslanců ČSSD

Jak dále doplnila, není to jenom Herman. Několikrát interpelovala i premiéra Sobotku. Žádala ho, aby se prezentoval jako skutečný představitel české vlády, a ne, aby se prezentoval tím, že bude oficiálně pověřovat a posílat členy vlády na sněm Sudetoněmeckého landsmanšaftu. Situace pokračuje a musíme být neustále ve střehu a žádat nápravu. Semelová v mrzkém počínání vlády spatřuje zradu na českém národu. Je to plivnutí do tváře všem, kteří bojovali proti fašismu a znají pravdu historie, a odmítají překrucování dějin, jehož jsme svědky ve školách, v Poslanecké sněmovně, v médiích, na různých zastupitelstvech, jako je v Brně, a dalších místech.

Semelová v rozpravě rovněž poukázala na proradné chování těch poslanců, kteří v parlamentu zamítají jednání o zdanění církevních restitucí. Toho, co se církvím předává na zlatém podnose. Podobně jsou „zatloukány" návrhy i v sociálních věcech. Například projednání zákona, který se týká náhradního výživného. Má pomoci matkám-samoživitelkám a třeba i tatínkům, protože i ti někteří se sami starají o své děti. Semelová též kritizovala, že se pořád oddaluje i přijetí zákona o sociálním bydlení.

 

JAN JELÍNEK, Slovanská vzájemnost, listopad 2016, str. 2

Přišlo e-mailem