Vážení přátelé vzpomeňme na naše hrdiny protiněmeckého boje!

 

"Naši" mocní z politiky a médií nechtějí, abychom mluvili o 15. březnu 1939, o počátku kruté, krvavé šestileté německé okupace.

 

Ukažme jim, že bez nich to sami dokážeme!

Přeposílejte texty i fotografie o německé okupaci! Čím více, tím lépe!

 

Nečekejme, že nás premiér, miláček médii, ovšem ne náš, který mluví o všem možném a nemožném, nám něco ze své moudrosti uroní na okupační téma. Je přece "vynálezcem“ česko-německého tzv. strategického dialogu, jak by mohl mluvit o okupaci. To není přece politicky korektní.

 

Pan Sobotka i šéf Ministerstva zahraničních věcí jsou přece němí i tehdy, když nás němečtí státníci ruku v ruce se sudety obviňují ze zločinů proti lidskosti a dokonce těch genocidních, které jsme nikdy na rozdíl od nespáchali, zatím co mnozí  jejich dědové a otcové se těchto i dalších zločinů dopouštěli celé roky.

 

Jejich někteří dnešní potomci se snaží z toho, co činili jejich předkové, obviňovat nás. Přepisují dějiny, alespoň se o to snaží.

 

Vzdorujme se vší slušností lžím! Říkejme pravdu o německé okupaci. Když média i tzv. investigativní novináři mlčí, mluvme my!

Rozesílejte texty, fotografie o okupaci!  Dnes můžete ukázat, jak si vážíte obětí těch, kteří položili v národně osvobozeneckém boji své životy. Dnes můžete dokázat, jak si vážíte těch, kteří pomohli nám vybojovat svobodu a obnovili Československou republiku!

 

Všichni v rodinách máme své mrtvé, kteří padli v boji s Němci. Ukažme, že jsme na ně nezapomněli, že jsme na ně hrdí, že v jejich tradicích pokračujeme!

Dr. O. Tuleškov