Tímto krokem vás Angela Merkelová asi totálně překvapí

 

To byste od ní tedy určitě nečekali... Co na to Putin a Trump?

Autor: odjinud | Publikováno: 22.3.2017  

 

Poté, co německá kancléřka Angela Merkelová přiznala během tiskové konference sJaponským premiérem Abem značné rozkoly s Donaldem Trumpem, tak pustila studenou sprchu na povídačky neoconů, když zjevně nabídla Rusku olivovou ratolest vrozporu s vykreslováním Putina jako nepřítele všech a ničitele světa.

 

Když německá kancléřka Angela Merkelová promlouvala vHannoveru na tiskové konferenci sjaponským premiérem Shinzo Abem, tak vyvracela Trumpovy komentáře, že Německo dluží USA a NATO „ohromné sumy“.

 

Když řekla, že žádná země neutrácí svůj obranný rozpočet jen za NATO spolu sopakováním svého názoru, že i projekty jako prevence krizí a zahraniční pomoc se počítají do obranného rozpočtu, ne jen samotné vojenské výdaje.

 

A nakonec Merkelová konstatovala:

 

Chceme dostat možnost kútlumu sankcí na Rusko, jakmile bude realizována Minská dohoda, protože chceme Rusko začlenit do řešení mnoha konfliktů jakožto mezinárodního hráče.“

 

Tím jasně Putinovi nabízí olivovou ratolest – což je cosi co, jak jsme si jisti Demokraté a Neoconi (kteří vsoučasnosti jednají ruku vruce) co nejdříve zavrhnou.

 

Takže stím, jak Trump usiluje o lepší vztahy sRuskem … a Merkelová vRusku vidí potenciálního partnera křešení světových problémů, jak dlouho to potrvá, než NSA/CIA začnou německou kancléřku odhalovat jako ‚loutku‘, protože kdyby jí nebyla, jak jinak by mohla tato vysoce uznávaná globální vůdkyně vůbec kontaktovat nepřítele všech a ničitele světa?

 

Zdroj: zerohedge.com

Euportal.cz