Svět se změní

Filmový dokument z roku 2008

 

Světová kultura, odkaz našim dětem, bude naprosto odlišná než ta, kterou známe dnes. Budeme svědky měnící se demografie světa. Z výzkumu vyplynulo, že k udržení jedné kultury po více jak 25 let musí být polnost vyšší než 2,11 na rodinu. Cokoliv menšího bude znamenat populační úpadek kultury. Z historického hlediska žádná kultura se nedokáže udržet s 1,9 dítěte na rodinu, a porodnost 1,3 kultura nemůže přežit To protože je k obnově potřeba 80 až 100 let, a neexistuje zde žádný ani finanční plán, jak udržet kulturu během této doby. Jinak řečeno, pokud 2 páry rodičů mají po 1 dítěti, a ti mají opět pouze 1 dítě, tak nám vyplyne, že zůstane pouze jedna čtvrtina počtu vnoučat, než bylo prarodičů. Pokud by se v roce 2006 narodilo jen 1 milión dětí, bylo by obtížné v roce 2026 najít mezi dospělými 2 milióny pracovních sil. S úbytkem populace ubývá i původní kultury. V roce 2007 tyla porodnost následující:

Francie 1,8. Anglie 1,6. Řecko 1,3. Německo 1,3. Itálie 1,2. Španělsko 1,1. (Čechy 1,1. Zde neuvedeno). A celkový pohled na Evropskou unii, složenou z 31 států?

Porodnost necelých 1,38...

Jednoduše řečeno, je nemožné nastalou situaci zachránit - původní evropská kultura vymírá. V období příštích let Evropa, jak ji známe, nebude existovat. Počty mladé populace však v Evropě neklesají. Proč? Důvodem je imigrace. Islámská imigrace. Od roku 1990 ze všech populací, které vzrůstají v Evropě, islámští imigranti tvoří devadesáti procentní většinu.

Francie. Původní obyvatelé Francie 1,8 dítěte na rodinu. Muslimové 8,1 dítěte na rodinu. V tomto suverénním státě s jednou z největších křesťanských populací na světě, je v současné době více mešit než kostelů. 30% dětí ve věku do 20 let jsou islamisté. Ve větších městech, jako jsou Marseille, Nice, Paříž, se toto číslo mění na 45%. V roce 2027 tak 1 z 5 Francouzů bude muslim. Do 39 let se Francie stane islamistickou zemí.

Velká Británie. V minulých 30 letech muslimská komunita ve Velké Británii vzrostla z 82.000 na současných 2,5 miliónu, což je více jak třiceti násobný nárůst. Je zde také přes 1.000 mešit, mnohé z nich byly původně křesťanské kostely.

Nizozemí. V tomto státě 50% všech novorozenců tvoří muslimové. A během 15 let polovina populace Nizozemí bude tvořena muslimy.

Rusko. Tady žije více jak 23 miliónů muslimů. Takže 1 z 5 obyvatel Ruska je muslim. 40% ruské armády bude tvořeno islamisty a to pouze v průběhu několika let.

Belgie. 25% veškeré populace a 50% novorozenců tvoří muslimové. Belgická vláda uvedla, že v roce 2025 se 1/3 všech evropských dětí narodí do muslimských rodin. Zbývá pouze 17 let...

Německo. Německá vláda byla první, která o této věci promluvila nahlas, a v nedávné době pro veřejnost uvedla: Úpadek (německé) populace nemůže být zastaven. Je to jako otáčející se spirála, která nedokáže změnit směr. Německo se stane muslimským státem v roce 2050.

Muammar Kaddáfí, libyjský vůdce, řekl: Jsou zde znamení, že Alláh daruje vítězství islámu v Evropě bez mečů, bez zbraní, bez dobývání. Nepotřebujeme terorismus. Nepotřebujeme sebevražedné atentátníky. 50 a více miliónů muslimů v Evropě ji změní v muslimský kontinent v příštích pár desetiletích.

V současné době žije v Evropě 52 miliónů muslimů. Německá vláda očekává během příštích 20 let zdvojnásobení na 104 miliónů. V Severní Americe je situace podobná.

Kanada. Porodnost je zde na čísle 1,6. K udrženi kultury je potřeba však minimálně 2,11 dítěte na rodinu. Islám je v současnosti nejrychleji vzrůstající náboženství. Mezi roky 2001 a 2006 kanadská populace vzrostla o 1,6 miliónu obyvatel. Z toho bylo 1,2 miliónu imigrantů.

USA. Ve Spojených státech je porodnost 1,6, pokud připočteme Latinoameričany, dostaneme se na 2,11 dítěte na rodinu, což je požadováno pro udržení kultury. V roce 1970 zde žilo 100.000 muslimů, v roce 2008, tedy dnes, je tu více jak 9.000.000 muslimů.

Svět se mění. Je čas se probudit. Před 3 roky se 24 islamistických organizací sešlo v Chicagu na zasedání, a v zápisu z něho jsou zaznamenány podrobnosti o plánovaném nástupu islámu ve Spojených státech. Od novin, přes politiku, školský systém, až do dalších důležitých stavebních prvků americké společnosti. Zasedající zde konstatovali; Musíme se připravit na realitu, že za 30 let zde bude přes 50 miliónů muslimů, žijících na území USA.

Svět, ve kterém žijeme, není tím světem, ve kterém budou vyrůstat naše děti a naše vnoučata. Katolická církev uvedla: Islám se stane rovnocenným partnerem.

Studie ukazují, že v průběhu 5 až 7 let se islám stane dominantním náboženstvím ve světě. Prosíme, připojte se k našemu úsilí šířit tuto zprávu o měnícím se světě.

 

Záznam komentáře: Jan Poláček, Lípa, číslo 3/2016, str. 45